Gå til innhold

Hvilken nettleser bruker du?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Her kjører jeg Opera over hele fjøla, deretter Firefox som andre valg og Chrome som tredje. IE kun brukes der det er nødvendig på noen få sider og diverse arbeidsverktøy vi bruker på jobben som er skreddersydd mot IE og ikke noe annet *grøss*....

 

Men nå har IT (enten vår norske IT eller Europakontorets IT) tuklet med proxy settinger/firewall eller noe. For Opera fungerer fint en stund så henger ting seg ved at det timer ut på alle sider man åpner, steng Opera og vent en stund, prøv på nytt og så kan det fungere i 5-60 min, 60 min da har man flaks! ;) Så gjenta prosedyre. Kjører PAC scripting på proxy og har en mistanke at Opera ikke er helt glad i PAC script hvor det er flere proxy servere, så om 1 går den og skal så over på backup så tryner ting seg. Bare en magefølelse.

 

Så på jobb har jeg begynt å bruke Firefox mer, men savner sårt Opera som er så genialt. :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg regner med at det er Opera du vil forsvare her.

 

Det er basert 100% på erfaringer. Som den stolte nordmannen jeg er, så brukte jeg Opera over en lengre periode, og det endte alltid med at sider krasjet, ikke fungerte eller ikke viste seg skikkelig. Jeg var tilgivelsesfull og prøvde den nye versjonen et par etterpå, men endte opp med samme smørja.

 

Jeg kan huske tre perioder strekt ut over en måned, og med et par år mellom seg. Samme resultat oppstod hver gang, bare Opera ble mer og mer bloatet, og mer overgjort ved årene. Nå er ikke Opera bare elendig, men det er også prakket med et grusomt interface og tonnevis av funksjoner som aldri blir brukt.

Forsvare og forsvare. Jeg ville bare høre grunnene dine for at nettleseren sugde.

 

Men greit, du har hatt dårlige erfaringer. Kan ikke si jeg har opplevd det samme (fast nettleserbruk de siste 10 år), men pytt pytt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg syns det er trist at det er så liten støtte blant nordmennene for det norske produktet Opera, som har stått bak så og si de fleste innovasjonene på nettleserfronten det siste tiår.

 

Fullstendig enig, det finnes mange bedrifter som syter over at kundene ikke kjøper Norsk, men selv kjører de IE, og skjønner ikke problemet med det. De gjør nemlig de samme som de klager over at potensielle kunder gjør.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...