Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvordan bli best i sengen


Anbefalte innlegg

Gutter! Hva må en gjøre for å bli fantastisk i sengen? Har skjønt at folk liker forskjellige ting. Men det er sjeldent "kravene" viker veldig fra person til person.

 

Så hva må til for å bli generelt god? Hva liker gutter egentlig?

 

Nå spør jeg i hovedsak de som har litt erfaring og som helst er over 20.

 

Jeg har lyst å være en av dem jentene han bare tenker "damn, det er noe av det beste jeg har hatt".

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skal du være best i senga for flest mulig er du nødt til å være god til å lytte, kommunisere og tilpasse deg partneren din.

 

Noen liker å ha kontrollen, andre liker at dama tar kontrollen, noen liker det røft, andre liker det sakte. Noen liker rollespill mens andre liker å ha lyset på. Se etter tegnene som partneren gir og lær deg å tolke disse :)

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Si ifra hva du vil, eller bare gjør det. Ikke vær redd for å si eller prøve noe nytt. Det verste under sex, som jeg tror mange andre gutter også opplever, er når jenten ikke bidrar noe særlig, og forventer at gutten skal gjøre alt av arbeid. Dette gjelder også å bestemme stilling og alt annet. Man er tross alt to (eller flere) som har sex, ikke én.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ikke vær starfish (jente som bare ligger der). Har selv hatt alt for mange partnere som har vært starfish. Det fører til veldig lite videre attraksjon etter første gang vi har sex og ender alltid med at jeg ikke gidder lenger. Beveg deg, ta kontroll, få han til å føle seg ønsket mens dere har sex. Bytt stillinger, la han ta deg bakfra, la han ta kontroll. Er så mye. Beste tipset: IKKE vær i samme stilling mer enn 5 minutter. Det gjør sexlivet spennende (selvfølgelig trenger du ikke bytte hver gang, men etter 2-3 dager med "kjedelig sex" (som jeg liker å kalle det) kan du bruke 5 minutters reglen. Det handler egentlig bare om kommunikasjon som nevnt tidligere i tråden.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Du kan også prøve å være litt mer kinky.

 

Hadde sex med ei jente en gang som tok helt overhånd og festet meg fast i mine egne håndjern, og deretter dro frem pisken.

 

Personlig er jeg en tilhenger av Bondage og BDSM, så jeg elsker når jentene tar overhånd, men prøv å utforsk.

Noen gutter kan bli skremt;)

Lenke til kommentar

Den eneste måten å "bli best i senga på" er når du gir fullstendig F i hvordan du presterer og bare tenker på deg selv, brutalt oppfyller dine egne ønsker, så får som regel hun også glede av det. Men bare ikke ligg der og være usikker, NØLE, det er når du kommer over den kneipa at du får prestert maksimalt og da blir hun også som regel glad. Når du rett og slett driter i å være sjenert og bestemmer deg for å være sikker på deg selv.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Øv på Deepthroating med bananer og lær deg å fingre rompehullet til gutter mens du suger dem. Garantert beste BJ de har fått hvis du blir flink. La dem gjøre litt som de vil med deg men oppfordre dem til å ta deg hardt, gutter liker å være i kontroll. Vær villig til å gjøre det meste.

 

OT: Kan godt lære deg - PM! :)

Lenke til kommentar

Ikke ligg der som en saccosekk ;)

Ta litt kontroll, vær leken og litt dominerende.

Bortsett fra det er det viktgs at du føler deg trygg på deg. En mann/gutt merker dette veldig godt.

this!

 

at du holder deg i normal sunn form og gjerne tar iniativ til sex er også positivt. er også en del som tenner på dirty talk.

 

prøv dere frem og kos dere.

lykke til.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...