Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Bilkjøp, 150k, hva ville du kjøpt?


provolone

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Så for å få noen gode innspill/ideer så spør jeg dere, hva ville DU valgt til den prisen og hvorfor?

DET valet ville no svinga ganske grundig etter årleg køyrelengd, bustadsituasjonen (eittroms blokkhusvære i storby eller gardsbruk i Finnmark, for å setja på spissen), familiesituasjonen og arbeidssituaasjonen (køyrelengd og evt yrke yrke om bilen skulle nyttast i arbeid, evt info om kollektivreise til/frå arbeid om det er akuelt) det då ;).

Lenke til kommentar

Jeg ville selv sett på Subaru Outback. Har ingen erfaring med disse, men for min del har den det jeg ser etter. Firhjulsdrift, grei nok bakkeklaring, stasjonsvogn (med plass til barnevogn), grei størrelse og forhåpentligvis holder det med 156 hk.

 

Minuset slik jeg ser det er kjedelig design, spesielt interiørmessig. I tillegg er jeg litt redd for at firhulsdriften skal ødelegge for mye for svingradiusen, men dette vet jeg ingenting om.

Lenke til kommentar

Hei.

 

Sitter for tiden å leiter etter ny bruktbil. Ikke lett i min prisklasse. Har sett på pickuper, stasjonsvogner og div combi-biler, men klarer virkeligt ikke å bestemme meg for hva jeg skal ha. Så for å få noen gode innspill/ideer så spør jeg dere, hva ville DU valgt til den prisen og hvorfor?

 

Honda CRV eller Toyota Rav4. Har en kombi nå, og det blir egentlig litt smått når jeg har 2 barn, men CRV og Rav4 er vel egentlig ikke så mye større når jeg tenker meg om, men litt større er det vel. Pluss at jeg innbiller meg at fremkommeligheten blir bedre om vinteren.

Lenke til kommentar

Satt med samme valget for to måneder siden. Endte opp med en BMW 523ia touring 2000 mod til oppunder 120k (hadde budsjett på opp til 150, men var bare positivt å finne en bil jeg ville ha til mindre penger.) Stasjonsvogn med god plass, samtidig som den er sporty og drar godt.

 

Hovedkriteriene mine var komfort og sikkerhet, pluss at jeg ville ha bakhjulsdrift, automat, bensinmotor og god plass til barnesete.

 

Har ikke angret en eneste gang, og har blitt skikkelig glad i bilen min på den tiden jeg har hatt den. :love:

Lenke til kommentar

Som opel fan så synes jeg det er en tøff bil som ser veldig bra ut. Personlig ville jeg ikke hatt automat fordi jeg synes det er kjedelig og dyrt om det skulle skje noe med kassa. Veldig viktig og passe på når kassa skal ha oljeskift. Som jeg skrev litt lenger opp så er opel mye bil for pengene da disse dessverre har et stort verditap de 3 første årene så det er gode muligheter for de som vil ha en nyere bruktbil til å gjøre et godt kjøp. Den har også opels egen patent med svingbare lys som følger rattet, veldig fint nå som det er mørketid. Bi xenon gir også veldig bra lys. Opel har også veldig brukbare priser på deler.

Endret av Gryterett
Lenke til kommentar

takk for gode tilbakemeldinger g.rett. ser ut som det kan bli opel på meg ganske snart. Astra som jeg linket til, eller vectra. Vet du noe om hvordan utvalget i takbokser til disse bilene er? Har litt fiskeutstyr som er litt tricky å få med seg til tider, og det hadde vært fordel med egen plass til dette....

Lenke til kommentar

Så mye? 150k for en opel som ikke har runda 100 000 enda er billig. Mye av teknologien som er i opel finnes også i saab. Vil ikke si det er så veldig trygt og kjøpe saab, da det snart er kroken på døra der. Hadde jeg hatt 150k så ville jeg aldri hatt gammel mercedes. Vet jo akkurat hvor fin den klakkelyden der er, selv om motoren holder lenge så gjør ikke hørselen det :tease:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...