Gå til innhold

Nissene over skog og hei


Anbefalte innlegg

SPOILERE FOR 2. DESEMBER!::

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Desember

 

Artig twist i dag på episoden med Andreas og datteren hans. Typisk at han er tannlege og går på rulleski. Og Asbjørn er som et koselig barn. "Det skulle være en stor prikk her, men jeg ser ingen stor prikk" eller noe i den duren. Det er moro at de viser flere scener med gamle karakterer og deres kjennetegn, slik som Synne, Bodil osv. Også er det fint med de nye karakterene. Ser ut som noen av de begynner å profilere seg, men regner med at de som ikke har gjort noe blir stemt ut nå den første uka. Men likevel, så kunne de overraske oss med å stemme ut en karakter vi allerede kjenner. Det følte jeg allerede i går da Bent Leikvoll delte ut presanger.

Men det ser ut som denne kalenderen går for en god start. Og latterlig tragisk nisse-utfordring, men elsker hvordan denne blir tatt så seriøst. Hoppe opp for å treffe høyest på veggen med en skje med grøt.

 

Må si den har fremdeles denne "Åååh, jeg har lyst til å åpne neste luke"-delen av en kalenderen, som er essensielt. Jeg tror jeg dropper å kjøpe DVD-en med det første og følger med på kalenderen luke for luke, helt fram til Julaften.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg ble så glad når jeg hørte at dette skulle lages!

Og det innfrir til de grader!

 

Husker for den gangen det gikk for første gang, var 6år elns.. Ble så skremt når jeg så det. Mamma og Pappa lo hele tiden uten at jeg skjønte bæra.

 

Så det igjen når jeg var 9 år ca, og jeg trodde der var den reality serien..

 

Men når jeg så alle episodene i fjor så skjønte jeg humoren. Har ønsket meg filmen som viser alle episodene av Nissene På Låven....

 

Dette er kvalitet! Noe annet en blåfjell som søstra niiglaner!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Noe jeg har tenkt over... Asbjørn gjorde det jo svært bra i Nissene på låven, og han hadde jo også kalendersnutten på slutten av hver episode. Den snutten finner vi i årets variant også, så det er ikke å utelukke at han kan gjøre det meget sterkt også i år. Han er også en sånn personlighet man ikke kan unngå å bli glad i, så jeg tror han holder nesten helt i mål, om ikke bedre.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Noe jeg har tenkt over... Asbjørn gjorde det jo svært bra i Nissene på låven, og han hadde jo også kalendersnutten på slutten av hver episode. Den snutten finner vi i årets variant også, så det er ikke å utelukke at han kan gjøre det meget sterkt også i år.

 

Du verden, du må være den eneste her i landet som er smart nok til å ha tenkt den tanken! Sarkasme slutt :tease:

Lenke til kommentar

Shit! Jeg glemte selvfølgelig at jeg ikke har lov til å tenke noe som noen andre har tenkt før meg, og det kommer jo ubeleilig på nå, for jeg hadde så lyst til å tenke at du er en uoriginal kødd.

 

Sucks to be me...

 

Nåja, synes du gjorde et vel litt stort nummer ut av noe så fullstendig opplagt. Grunnet julekalendergreiene i slutten av episodene visste alle at Asbjørn kom til å være med hele veien for ti år siden, og alle vet det nå også.

 

Omtrent like opplagt som at Bent kommer inn igjen, at det blir rasistiske gnisninger mellom Bodil og Ernst-Øyvind, at Timothy briljerer med grisete vitser, at Rhino får uforskyldte hår-referanser på sin bekostning, at Steven vil skade seg med jevne mellomrom og at Svein nok en gang får juling av Tom.

Endret av Leiferen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...