Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hadde du tilgitt meg?


Anbefalte innlegg

Selvfølgelig ville jeg ikke bli tatt og det var det jeg håpet på.. Jeg angrer bittert.

 

Dere vil kanskje tenke at det er bullshit det jeg sier nå, men jeg angret før jeg ble tatt. Er kanskje bra jeg ble det og, for jeg har lært.

 

Han har fremdeles ikke sagt noe mer og jeg har ikke sendt ham noen meldinger. Går gjennom dagen som normalt men jeg er ganske bekymret nå..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

"Dont worry, be happy" - han sa vel at du ikke skulle bekymre deg?

Dette er opp og avgjort og fortid - se framover istedet for bakover.

Ikke bekymre deg så mye, og som sagt før, ikke lag en slik stor sak av alt.

Finn ut hva du skal bake til jul og gjør det. (elns)

 

 

Han sa det ja.. Vi snakket sammen i går. Han var irritert og lurte litt på om hvis jeg gjor noe sånt hva annet var jeg da kapabel til? Ble litt satt ut.. hadde aldri i mine dager funnet på å være utro mot han eller noen andre.

 

Jeg sa jeg var redd for at han kanskje ville slå opp, så sa han nei, men at ting ikke kommet til å bli det samme.

 

Vi får se hvordan det går videre.. jeg håper det blir bra igjen.

Lenke til kommentar

Man har lite i sitt eget liv hvis man absolutt må sjekke partners samtaler. (eller man er kontrollerende og må ha full oversikt - minst like ille. Eller er sjalu og usikker)

 

Lite i sitt eget liv? Det var litt av en påstand.. Jeg har jo et fullverdig liv selv om jeg tok to min av det på å se.

 

I dette tilfelle er det sjalusi og usikkerhet det står på i så fall. Ønsker ikke kontrollere noen.

Lenke til kommentar

Tenkte ikke på deg(jeg svarte/kommenterte pakini - innlegg under, så sitering skal ikke skje der i følge retningslinjer. Forøvrig sa du jo selv at du er sjalu og måtte sjekke ;) ), det var de som må ofte inn på partners FB og mobil for å snike og se. For meg blir det å sitte og høre hvis noen sitter i samtale i et annet rom elns og så må man lytte for å høre og få med seg. Ikke tilfeldigvis en gang, men ofte - for meg blir det feil som sagt.

Endret av kandasa
Lenke til kommentar

Nå svarer han nesten ikke på meldinger. Han vil ikke være meg i dag, til tross for at han drar vekk en uke i morgen.

 

Jeg tenker at hvis han hadde vært stormforelsket i meg, hadde han ikke vært snurt fremdeles for det som skjedde og han burde absolutt ønske å være med meg før han drar vekk.. Er det noen som er enig?

 

Jeg er så forvirret.. Er redd for at han har begynt å dytte meg vekk for at jeg skal være den som slår opp, sånn som eksen min gjor.

 

Er også litt redd for å gå ut i dag, mtp det han sa at "hva var jeg kapabel til" og at han bare blir enda mer.. Lei meg.

Lenke til kommentar

Hva er det med kvinnfolk som skal overanalysere alt? Dere har prata om det, get over it! Dette er et klassisk tilfelle av skyldfølelse og at han er skuffet over tilitsbruddet. Han "vil ikke være med deg"? Hva om han rett og slett er opptatt med andre ting, pakking og ting som må ordnes før han reiser bort?

 

Ærlig talt.. Pakking tar ca 10 min. Han skal innenlands liksom. Han har hatt nøyaktig hele dagen på å være med meg og skal ha nattevakt senere. Har på følelsen at han ungår å svare nreg.

 

Og hva er det med dere gutter som syns det er så vanskelig å bruke 1min å svare på en meld? Det ligger som regel noe bak at han ikke svarer: uskyldig eller ikke.

 

Denne gangen vet jeg at han har MER enn nok tid..

Lenke til kommentar

Det har noe med det jeg sa før. Hvis man føler at den andre 'kakler' og maser hele tiden og henger over, så blir man lei. Din usikkerhet for å miste han kan være med på å gjøre nettopp det - miste han.

 

Slutt å analysere alt, skaff deg noe annet du kan leve for, å la tingene gå sin gang uten å være så tunnelsyn på forholdet hele tiden. Ok, hvis han ikke svarer og unngår deg (eller bare har endel andre ting å holde på med), så greit - du må gjøre noe selv - gå på syforening, jentekveld, tren, fjelltur, strikk osv ... Gjør ting du vil gjøre, din interesse.

 

Så får han ta kontakt når det passer.

Du sier jo din ex presset deg unna, men på meg høres det ut som det er du selv som presser de vekk ved å henge på de hele tiden og lar de være ditt liv, og nå gjør du samme feil igjen. Gi folk litt albuerom ellers bør du vurdere å være singel tror jeg.

Lenke til kommentar

Men jeg har jo aldri sagt at jeg sender melding og maser hele tiden? Ofte han må sende meld først. Jeg maser verken om å være med han eller noen ting, det har vært ett element i dette forholdet som jrg har vært usikker og tenkt mye på, og det er at vi aldri har sex. Det har vi snakket om et par ganger. Og nå skjedde dette. Så det er ikke akkurat såå turbulent som folk kanskje har fått det for seg.

 

Det har selvfølgelig vært småting her og der. Men ellers har det vært greit og jeg har vært "rolig".

Lenke til kommentar

Jeg vet det ikke er til hjelp, men vi er i et veldig likt forhold nyskjerrigperen. det jeg har lært er å bare gi litt faen å la partneren leve sitt eget liv.. Kjæresten min er fryktelig mistenksom og ville blitt like sur eller surere om jeg hadde snoket. det vet jeh av erfaring.. Om han har noe å skjule eller ikke får du ikke gjort noe med uansett.. nyt de gode stundene

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...