Gå til innhold

Skyrim - For oss som rollespiller (inkludert tweaks og mods)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Du har problemer :p Det er et jævla spill. Ikke real-life.

Hehe.. Vet ikke helt hvorfor du oppfatter at jeg ikke klarer å skille mellom real life og spill, for det mener jeg å klare utmerket.. Jeg liker bare rollespill, hvor hovedfokuset er på karakteren og en god historie, og ikke nødvendigvis kun på store, kule drager og troll.. Så, noen liker bilspill, andre CS, mens jeg liker rollespill med fokus på rolleelementene. Der "du" ønsker heftigere våpen, eller raskere biler, ønsker jeg å forsterke rollespillingens elementer ved å øke enda mer realisme på noen punkter.. Tror ikke det stiller meg i en dårligere posisjon til å skille spill fra virkelighet, enn deg med dine ønsker.. Når det er sagt bruker jeg nok en del mindre tid på spilling enn mange andre her inne, da jeg studerer på heltid, jobber, og har samboer med unge.. uten at det behøver å bety noe, vil det kanskje fremheve at det å ikke skille spill fra real life bli tilnærmet noe umulig pga tidssluket alt det andre representerer.. :)

 

 

Men, back to topic.. :)

  • Liker 6
Lenke til kommentar

Noen spørsmål til TS og eventuelle andre rollespillere:

 

-Tenker dere på mat og drikke?

 

-Tenker dere på kulde? Kan dere for eksempel svømme i en iskald elv/iskaldt vann?

 

-Tenker dere på energi? Altså at en normal karakter neppe kan løpe/jogge sammenhengende fra solen står opp til den går ned?

 

 

Alle spørsmålene er stilt av nysgjerrighet og ingenting annet :)

 

 

-Deluze

Lenke til kommentar

Hei! :)

 

Bare morsomt med interesse.. men, trodde helt ærlig at jeg ikke var helt alene om dette? :)

 

Uansett.. grenser blir satt selv, jeg liker bare å spille slik jeg føler jeg selv ville ha handlet hvis jeg hadde vært vedkommende, derfor tar jeg inn ting som søvn (selv om det ikke er behov for det), da jeg mener at søvn er viktig, selv for tøffe krigere.. så, når jeg gjelder mat, så spiser jeg det, men da for å reparere helsen min.. Jeg tenker ikke på at jeg må ha "matpause", så langt drar jeg det ikke.. MEN, (jeg har ennå ikke prøvd hard core -graden i F:NV) hadde det blitt implementert at man måtte spise og drikke litt i løpet av dagen, så hadde jeg gladelig tatt det i mott, i hvert fall gitt det et forsøk! Jeg håper virkelig at en sånn mod kommer, hvor det blir litt fokus på mat.. for, slik som det er nå så kan man samle på MASSE matprodukter, som har INGEN nytte.. så det synes jeg er litt bortkastet, da man har health regeneration.. Men, det har jeg jo nå fikset med console-tweaken, så mat blir spist, men da kun for å reparere helse, som sagt.. Når det gjelder kulde og energi og sånn, så tenker jeg ikke på det.. Innenfor MINE grenser, så snakker vi litt om "barske personer" som kan tåle litt, da de er oppvokst i disse Skyrim-områdene (drar litt paralleller til LotR, med tanke på del 2 (dverg/alv/menneske), hvis du skjønner hvor jeg vil) ..

 

Så, det er slik jeg tenker om akkurat dette! :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Kult at flere andre rollespiller skikkelig også! Kudos til deg, Bone!

 

Etter å ha spilt noen timer "vanlig", begynte jeg på nytt med min favorittpersonlighet. Nemlig den makthungrige, langfingrede og mest egoistiske jævelen som finnes, Emmerson.

Emmerson er ikke direkte ond, han kalkulerer bare alle han møter og gjør de jobbene han mener han tjener mest på ved å gjøre minst mulig, eller hvor han enkelt kan spille folk opp mot hverandre slik at de gjør jobben selv.

 

Emmerson er en innbruddstyv som ikke bare jakter på "det store scoopet", men også makt over flest mulig eller et størst mulig område. Emmerson har med sine lange fingre, og særs begrensede magiske evner klart å tuske til seg stillingen som Arch Mage. Hvorfor? Jo, fordi Emmerson er glad i kulde, og god utsikt...

 

Emmerson trenger ikke store eller gode grunner for å gjøre noe, han trenger kun å vite at det gir han muligheter til noe større i fremtiden. Og hva er vel bedre enn å være herre over de lusne magikerne og Skyrims største bibliotek. Kunskap er makt.

 

Akkurat nå har Emmerson bestemt seg for at tyvenes laug skal infiltreres. Emmerson har nemlig hørt rykter om at en av tyvene vet mye om spesielle gjenstander. Dette er kunskap Emmerson kan tjene penger på.

 

____

 

Fokus på Archery, Sneak, Pick Pocket, Speach

Semifokus på One handed, Enchanting

____

 

Jeg bruker aldri fast travel, passer på å sove 8 timer om dagen, stjeler kun det som er av verdi eller er gjenstander Emmerson synes det er verdt å eie, (mer kommer)

Endret av Naken_Greve
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Veldig spennende lesning, Naken_Greve!! :D Helt fjernt fra min personlighet, men fortsatt herlig lesning! :) Og, godt å vite at jeg ikke er HELT alene med å nyte et rollespill her! ;) hehe..

 

Og Tsjuden, man får en "rested" og "well rested" bonus ved å sove, som gjør at level-progresjonen blir lettere, noe som vel er eneste bonus så vidt jeg vet.. Selv misliker jeg denne, da jeg ikke har lyst til å gå SÅ fort opp i level, så håper på en måte å disable denne.. :)

Lenke til kommentar

@Bone

 

Begge gangene jeg har spilt F:NV har det vært på hardcore, tanken på noe annet føltes rett og slett feil.

 

 

Nå eier jeg ikke Skyrim enda (studier krever all min tid om dagen), men så fort jeg finner tiden til det blir det kjøp.

 

Jeg vil anta at jeg kommer til å lage meg en søvnrutine på rundt 6-7 timer, samt passe på å spise litt i blant. Ikke nødvendigvis hver 4-6 time, men litt når jeg føler for det. Sannsynligvis når jeg har funnet meg et utkikkspunkt hvor jeg kan speide utover og planlegge veien videre.

 

-Deluze

Lenke til kommentar

Jeg spiller en relativt "Wood Elf" som kan beskrives som Neutral Evil.

Jeg visste at jeg ikke ville klare å spille en gjennomført god person da det er for mange fristene quests som krever at man gjør enten direkte onde eller moralskt suspekte ting. Jeg har for eksempel klubba til Molag Baal i huset mitt :p

 

 

 

 

A neutral evil villain does whatever she can get away with. She is out for herself, pure and simple. She sheds no tears for those she kills, whether for profit, sport, or convenience. She has no love of order and holds no illusion that following laws, traditions, or codes would make her any better or more noble. On the other hand, she doesn't have the restless nature or love of conflict that a chaotic evil villain has.

 

Some neutral evil villains hold up evil as an ideal, committing evil for its own sake. Most often, such villains are devoted to evil deities or secret societies.

 

Neutral evil beings consider their alignment to be the best because they can advance themselves without regard for others.

 

Neutral evil is the most dangerous alignment because it represents pure evil without honor and without variation.

 

 

 

Lenke til kommentar

Henger meg på her!

 

Startet på nytt igjen nå og har crosshair off og diffuculty på Expert, syntes at Master ble litt for vanskelig. Er ganske sikker på at det kommer mange forskjellige realism mods når Creation Kit blir tilgjengelig.

 

Når dere beveger dere går dere eller løper dere? Har ikke fått tak i hest ennå, men har planer om det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...