Gå til innhold

Origin under kritikk igjen (PC)


Anbefalte innlegg

EA fortsetter å drite seg ut som vanlig ja, mista tilitten min til EA for 5-8 år sia, selskapet håper jeg går til helvette, de har jo ødelagt favoritt spill serien min, NFS så de fortsetter å leve opp til det destruktive møkka yrket sitt.

 

dette er i allefall min mening om EA og dems lure planer som backfirer konstant GO TEAM and burn

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

lik de driver sjappa,så kan EA KJØSSE MEG LANGT OPPE I ...

Styggt språk det her! Dersom EA finner ut av det og kobler det til Origin-kontoen din så kan du si farvel til BF3, Mass Effect 1 &2 , Bulletstorm og Crysis 2. Velkommen tilbake sier de så.

 

Klart de tjener mer penger når kundene deres må betale flere ganger for samme produkt.

 

De får bare banne meg gitt:Har ikke BF3 og har ikke Orgin konto.

Ikke skal jeg ha det heller.Jeg støtter ikke regimer ala Nord Korea :tease:

EA er uaktuellt for meg.

Endret av ArkArk
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-80wCWpIM

Folk må skille mellom hva som er problemet og hva som er ubetydelig.

 

Origin i seg selv er ikke nødvendigvis et problem, ei heller noe som er nødvendig å diskutere i denne sammenhengen.

 

Problemet her er paralellene som EA tilsynelatende trekker mellom forumvirksomhet og spillkontoen, noe som er forholdsvis komisk i all den tid det ikke er påkrevd å bruke samme epostadresse som man har til origin kontoen som spillene er knyttet opp mot. Det er altså ingen krav om å bruke samme adresse, men er du lur nok til å gjøre det så risikerer du altså å miste alle spillene. Det vitner jo mest om at dette rett og slett er EA som ikke klarer å rydde opp i noe som i utgangspunktet ikke burde være et problem.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-80wCWpIM

Og når de ikke klarer å unngå slike grunnleggende overtramp engang, hvorfor skal vi stole på å bli ihveratatt mtp andre ting i Origin-systemet?

 

AtW

 

Jepp.

 

Her burde EA fått bakoversveis over at en så idiotisk feil eksisterer i systemet, ryddet opp og bedt pent om unnskyldning til de som har blitt påvirket. For uansett hva man lirer av seg på et forum, så skal det ikke medføre at man mister spillkontoen hvor man i verste fall har et stort antall spill liggende.

 

Her dummer man seg fullstendig ut og det er en lite imponerende start på origin eventyret.

Lenke til kommentar

Nuff said:

 

1999 Codename Eagle

2002 Battlefield 1942

2003 Battlefield 1942: The Road to Rome

2003 Battlefield 1942: Secret Weapons of WWII

2004 Battlefield Vietnam

2005 Battlefield 2

2005 Battlefield 2: Special Forces

2005 Battlefield 2: Modern Combat

2006 Battlefield 2: Euro Forces

2006 Battlefield 2: Armored Fury

2006 Battlefield 2142

2007 Battlefield 2142: Northern Strike

2008 Battlefield: Bad Company

2009 Battlefield Heroes

2009 Battlefield 1943

2010 Battlefield: Bad Company 2

2010 Battlefield: Bad Company 2: Vietnam

2010 Battlefield Online

2011 Battlefield Play4Free

2011 Battlefield 3

2011 Battlefield 3: Back to Karkand

2012 Battlefield 3: DLC 2

2012 Battlefield 3: DLC 3

2012 Battlefield Bad Company 3

2012 Battlefield Bad Company 3: DLC 1

2013 Battlefield 4

2013 Battlefield 4: Back to 1942

2014 Battlefield 4: DLC 2

2014 Battlefield Bad Company 4

2014 Battlefield Bad Company 4: DLC 1

2015 Battlefield 5

2015 Battlefield 5: "Back" to 2142

2015 Battlefield 5: DLC 2

Endret av LNF
Lenke til kommentar

Det tok 6 fra BF2 til BF3. Hvorfor tror du det tar 2 år fra BF3 til BF4?

 

Det tok tid å utvikle Frostbite, derfor tok det 6 år fra BF2 til BF3. Nå som de har motoren klar skal EA skal tjene penger så klart. Hvis du har lest gamingnyheter i det siste så har du kanskje fått med deg at DICE allerede har begynt med BF4 utvikling. BF4 kommer til å bruke FB2 så det blir pretty much en 60$ DLC. Så klart må de lage flere Bad Company spill også for $$$. Bare vent å se.

 

Å kjøre annenhvert år mellom de to "forskjellige" spillene er min teori. De gjør akkurat som med CoD. Hvis ikke kan det hende de vil smi mens "jernet er varmt" å pushe ut BF4 neste år så BC3 året etter. Time will tell.

 

Så får vi kanskje neste gen Xbox om 1 år, regner med ny BF release(4 eller BC3) med Kinectstøtte etc.

Endret av LNF
Lenke til kommentar
"Det virker med andre ord lurt å holde seg unna forumet til Electronic Arts hvis du har spill på Origin."Nei, det som er lurt er jo å oppføre seg. En blir ikke bannet fra et forum helt uten grunn. Følg retningslinjer og bruk normal folkeskikk, så burde ikke dette være et nevneverdig problem.
Er vel ikke rettferdig at hvis du kjøper en vare, og så blir utestengt fra butikken, så skal du ikke få lov til å bruke varen? Er jo helt dust.
Om du kjøper en bil og kjører helt villmann med den kan den bli inndratt. Jeg ser det som en flott stopper at det har en faktisk konsekvens å ikke oppføre seg.

 

Den analogien der stemmer ikke helt. For du beskriver et tilfelle hvor man bryter med EULA'en til selve produktet, men ikke med "EULA"/regler på forumet.

Lenke til kommentar

Om du kjøper en bil og kjører helt villmann med den kan den bli inndratt. Jeg ser det som en flott stopper at det har en faktisk konsekvens å ikke oppføre seg.

Om du jukser så blir du permanent kastet ut av spillet, som vil være noe sammenligningen din betyr.

At du klager på vegvesenet, og får førerkortet inndratt ville vært bedre.

Eller enda bedre:

 

Om du ringer til vegvesenet og klager fra et annet nummer enn ditt eget mister du ikke førerkortet!

 

EA straffer de som er ærlige og bruker samme konto på forumet som til spillene. Dersom du oppretter en ny konto til forumet, så kan du si hva du vil og beholde spillene. Dersom du bruker samme konto mister du spillene. En slik spillsamling kan koste tusenvis av kroner. Etter noen år blir det lett snakk om et 5-siffret beløp.

Endret av Griffar
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-80wCWpIM

Jeg var skeptisk til å kjøpe BF3 på grunn av Origin, men dette tar kaka.

 

Her burde EA fått bakoversveis over at en så idiotisk feil eksisterer i systemet, ryddet opp og bedt pent om unnskyldning til de som har blitt påvirket.

Feil i systemet? Jeg tviler.

 

Det er greit at du tviler, men ettersom det er valgfritt om man ønsker å knytte opp Origin kontoen til forumet så antar jeg også at det er en idiotisk feil og ikke en bevisst handling som fører til at de blir utestengt.

 

Dessverre er det tilsynelatende en bevisst handling at feilen ikke blir rettet.

Lenke til kommentar

EA - totalboikott, kommer ALDRI til å kjøpe EA spill igjen. De er for meg døde og begravet. Inntil de legger hele Origin fadesen død og kommer med en uforbeholden unnskyldning til hele markedet og ikke minst til de stakkars menneskene som har fått sine spill stjålet fra de av produsenten (det er verre språk brukt av NPCer INNE I SELVE SPILLET enn det den originale utestengelsen skjedde for).

 

Angående Origin. De kan eventuelt slippe kildekoden løs, legge kortene på bordet, full disclosure, innrømme sine feil og komme med en uforbeholden unnskyldning. Det er det eneste håpet de har om å komme tilbake på godlista til gamere. Jeg driter for øvrig i hvor Origin sender eller ikke sender data. At data de samler lokalt ikke sendes ut på nett er fullstendig irrelevant. Saken er at de ikke har noe med å tukle borti andre foldere enn \origin og \windows i utgangspunktet. Om ting blir sendt ut på nett eller ikke driter jeg i. Jeg lar ikke gjester lese dagboka mi, om de tar med seg en kopi av dagboka eller ikke når de drar, er ikke spørsmålet.

 

UBIsoft - Totalboikott av alle spill med "always on" DRM. Krever litt mer research før kjøp, vel og merke. Dessuten ser det ut til at UBI nå er i ferd med å snu, flere UBI spill den siste tiden har kommet med DRMer som ikke er direkte forbrukerfiendtlige. Benefit of the doubt.

 

Blizzard - Delvis boikott, inntil de slutter med denne PAY2WIN modellen de ser ut til å bevege seg mot for tiden. Gullshopping og casualisering av WOW, itemshop i Diablo etc etc. Wow kontoen er stengt. Pandaria blir nok den siste wow ekspansjonen, de fleste holder nå bare ut så de får se Deathwing og så er wow dødt og begravet. SC2 er avinstallert, og jeg venter i spenning med å se hva som skjer med D3. Er *ikke* optimist.

 

Blizz anno 2006 hadde skammet seg DYPT over blizz anno 2011.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Blir ikke så mye spilling på deg de neste årene n0s, men du skal ha for å stå for prinsippene dine.

Vel, det er mengder solide indie-titler som er overraskende bra.

Og en del spill utgitt av EA/Ubisoft osv som ikke krever denne strenge DRM-en

 

Joa, for all del. Kan spille indiespill til han blir grønn, men han skal jo ikke røre noe med hverken EA eller Ubisoft involvert..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...