Gjest Bruker-95147 Skrevet 14. januar 2012 Skrevet 14. januar 2012 Denne debatten begynner å ligne på den beryktede/berømte "gulost/hvitost-diskusjonen" ...
BirgerCaC Skrevet 14. januar 2012 Skrevet 14. januar 2012 Ja men jeg tror at trådstarteren har fått hjelp jeg og at han har fått svar
TheSleepwalker Skrevet 14. januar 2012 Forfatter Skrevet 14. januar 2012 vil si jeg fikk mange interessante svar her ja Men må si de videoene faktisk gav inspirasjon
^fmj Skrevet 14. januar 2012 Skrevet 14. januar 2012 (endret) Jeg vil ikke si alt, nei Det er da et utdrag fra episoden som heter "The omelette show". Må jo se resten. http://www.youtube.com/watch?v=eX8RfGakz4w Det der er vel hele. Endret 14. januar 2012 av ^fmj
BirgerCaC Skrevet 14. januar 2012 Skrevet 14. januar 2012 Ja trådstarteren får mer hjelp en nok Bra det der...
ahpadt Skrevet 14. januar 2012 Skrevet 14. januar 2012 Jeg vil ikke si alt, nei Det er da et utdrag fra episoden som heter "The omelette show". Må jo se resten. Det der er vel hele. 30 sekunder var nok. For ei skrikehøne.
Isbilen Skrevet 14. januar 2012 Skrevet 14. januar 2012 (endret) Jeg pleier å bruke en spiseskje vann eller melk per egg og piske skikkelig før jeg slenger røra oppi. Panna bør også være av passe størrelse, slik at tykkelsen blir riktig. Lager jeg bare til meg selv bruker jeg vel tre egg i en tredvekroners Ikea-panne. EDIT: Sorry, det skulle være "spiseskje" Endret 14. januar 2012 av Isbilen
Gjest Bruker-95147 Skrevet 14. januar 2012 Skrevet 14. januar 2012 ha i 2dl helmelk I glasset ved siden av omeletten du skal spise, håper jeg ... ha i 2dl helmelk I glasset ved siden av omeletten du skal spise, håper jeg ...
BirgerCaC Skrevet 14. januar 2012 Skrevet 14. januar 2012 Ja jeg syntes i hvert fall at det hørtes mye ut med hele 2 dl.
Heradon Skrevet 14. januar 2012 Skrevet 14. januar 2012 Tror jeg bruker toppen en halvannen dl melk, når jeg bruker 5 egg for to personer eller til et større måltid. Det er akkurat nok til 4 brødskiver. Men det er opptil en hver.
Gjest Bruker-95147 Skrevet 14. januar 2012 Skrevet 14. januar 2012 Tror jeg bruker toppen en halvannen dl melk, når jeg bruker 5 egg for to personer eller til et større måltid. Det er akkurat nok til 4 brødskiver. Men det er opptil en hver. Så, men hva er fremgangsmåten? Kaller du fem egg og halvannen dc. melk, omelett?
ahpadt Skrevet 14. januar 2012 Skrevet 14. januar 2012 Lurer på om det i det hele tatt smaker egg. Alt dere vanner ut eggene med, gjør bare at omeletten smaker minedre. Kjøp gode (IKKE fra burhøns) egg, så trenger man ikke melk, fløte eller vann.
Isbilen Skrevet 14. januar 2012 Skrevet 14. januar 2012 Det er ikke for smakens skyld at man legger til væske.
Heradon Skrevet 14. januar 2012 Skrevet 14. januar 2012 Tror jeg bruker toppen en halvannen dl melk, når jeg bruker 5 egg for to personer eller til et større måltid. Det er akkurat nok til 4 brødskiver. Men det er opptil en hver. Så, men hva er fremgangsmåten? Kaller du fem egg og halvannen dc. melk, omelett? Nei, det er bare det grunnlengende. Ellers variere det veldig hva jeg har i den, salami, skinke, pølser, ost osv. Som krydder kan man jo bruke basilikum, purre eller gressløk. Kan også ha i en klype salt oppi Jeg har ingen fast oppskrift, siden jeg liker å variere, og prøve meg fram. Personlig synes jeg det er gått å ha tomat ved siden av.
Heradon Skrevet 14. januar 2012 Skrevet 14. januar 2012 (endret) Lurer på om det i det hele tatt smaker egg. Alt dere vanner ut eggene med, gjør bare at omeletten smaker minedre. Kjøp gode (IKKE fra burhøns) egg, så trenger man ikke melk, fløte eller vann. Legger du ikke vann eller melk til vil det bli tørt, og da smaker det ikke spesielt godt Vann vil derfor gi mer smak, selv om vann i seg selv ikke smaker noe. Med melk vil du faktisk tilføye mer smak. Mesteparten av væsken vil uansett fordampe. Endret 14. januar 2012 av Heradon
Gjest Bruker-95147 Skrevet 14. januar 2012 Skrevet 14. januar 2012 Lurer på om det i det hele tatt smaker egg. Alt dere vanner ut eggene med, gjør bare at omeletten smaker minedre. Kjøp gode (IKKE fra burhøns) egg, så trenger man ikke melk, fløte eller vann. Vann "blåser" opp saken - fløte, "kremer" saken. Veldig vanskelig?
Gjest Bruker-95147 Skrevet 14. januar 2012 Skrevet 14. januar 2012 Tror jeg bruker toppen en halvannen dl melk, når jeg bruker 5 egg for to personer eller til et større måltid. Det er akkurat nok til 4 brødskiver. Men det er opptil en hver. Så, men hva er fremgangsmåten? Kaller du fem egg og halvannen dc. melk, omelett? Nei, det er bare det grunnlengende. Ellers variere det veldig hva jeg har i den, salami, skinke, pølser, ost osv. Som krydder kan man jo bruke basilikum, purre eller gressløk. Kan også ha i en klype salt oppi Jeg har ingen fast oppskrift, siden jeg liker å variere, og prøve meg fram. Personlig synes jeg det er gått å ha tomat ved siden av. Hvis det er "grunnleggende" skal jeg for min del søke om å få grunnleggende drepe naboene mine.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå