Gå til innhold

DotA 2 - diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vel jeg sa ikke at du ikke kunne spille dota fordi du ikke vet hvem loda og akke er. Det er du som velger å være hårsår. Eller bare trolle. En av de to. Setter en knapp på det siste.

Det har jeg aldri sagt at du har sagt heller - men du mener tydeligvis at man ikke kan være god i/ha forståelse for/ha peiling på DotA hvis man gir faen i enkeltpersoner, hvilket er hva jeg prøver å formidle er tull.

Hvordan kan man "gi faen i enkeltpersoner" og likevel påstå at man har god peiling på dota?

Lenke til kommentar

"du mener tydeligvis at man ikke kan være god i/ha forståelse for/ha peiling på DotA hvis man gir faen i enkeltpersoner"

Nei, det jeg mener er at hvis du har mye peiling på dota så vil en viss form for kunnskap dryppe ned på deg selv om du "gir faen i enkeltpersoner". Og uansett, å "gi faen i enkeltpersoner" gir ingen mening i et spill som DotA, så det viser bare at fyren ikke vet hva han snakker om.

Lenke til kommentar

Spiller du høyt nivå golf vet du hvem Tiger Woods er, spiller du høyt nivå basket vet du hvem Lebron og Kobe er, man burde vite hvem Loda er om man spiller Dota på et høyere nivå en normal bracket for å være helt ærlig.

 

Anyway, nå får vi snart taunt når vi kommer til 2.2k mill USD :D:D håper bare de ikke er som tauntsa var i Hon, det var latterlig teit.

Lenke til kommentar

Ny turneringer arrangert av dota2.no førstkommende søndag, 2. Juni 2013.

 

Vi har satt en maksgrense på 16 lag, men utvider om det skulle komme flere. Turneringen starter 18:00!

 

Påmelding og generell info finner du her: http://dota2.no/turn...-(2-juni-2013)/

 

Mulighet for å streame noen av "underdog" kampene? :p Hittil så trur jeg bare vi har fulgt ett lag, siden de har vist seg å være gode. Trur ikke vi har sett noen av de "ukjente" kampene. - Har ikke sett absolutt alt, så kan ta feil :p

Lenke til kommentar

Mulighet for å streame noen av "underdog" kampene? :p Hittil så trur jeg bare vi har fulgt ett lag, siden de har vist seg å være gode. Trur ikke vi har sett noen av de "ukjente" kampene. - Har ikke sett absolutt alt, så kan ta feil :p

Når jeg har streama har jeg basically bare hoppet inn i den første gamen jeg har fått passord til.
Lenke til kommentar

Hvordan fungerer egentlig matchmaking systemet til dota? Tenker da spesielt på hvilken bracked man blir plassert i. Fordi når jeg gamer alene så er jeg alltid plassert i normal, mens når jeg spiller med kompiser blir vi plassert i high. Jeg føler dog at de ikke er veldig mye bedre enn meg, men jeg spiller nesten alltid som support, og dersom f eks antall lasthits og xp/min osv brukes til å beregne dette så vil man jo som support ha alltid lave stats der. Kan jo godt hende at jeg bare suger og da :p Men bare lurer.

Lenke til kommentar

Er vel ingen som veit heilt då det er skjult. Det er godt mogleg du ligger nære High bracketen, og når du spelar med kompisar så går du over. Er berre å spele meir og forbedre seg og ikkje nødvendigvis tenke så veldig mykje over kva for ein bracket ein er i =)

 

High bracketen er også den største bracketen.

Lenke til kommentar

Nei, bryr meg egentlig ikke så mye om hvilken bracket jeg er i :p Normal er jo enklere så det er jo nice :ph34r: (dog for lett i blant). Lurte bare på om noen av dere viste hvordan det fungerte, men om deter helt skjult så er det vel ikke så lett å vite.

Lenke til kommentar

Noen som har prøvd Elder Titan og kan å spille han?

Føler han er ganske underpowered med tanke på alt han gjør kan blir gjort bedre av en annen hero.

Den første spellen hans er jo en AoE sleep, men den blir brutt av damage. Hvorfor ikke heller ta ES for stun? Hans stun gjør også damage og har lengre range.

Samme med ultien hans, den gjør veldig lite damage sammenlignet med ES, SK eller TH ulti.

Jeg merket også at han hadde relativt lite autoattack damage, og som pure support er det mange andre og bedre valg, SS, Dazzle, WD.

 

Kanskje det bare er jeg som ikke kan å spille han skikkelig, men har ikke sett noen andre spille han heller. Noen tips? Eller er han bare rett og slett dårlig?

 

EDIT: Den passive auraen hans er vel heller ikke noe å skrive hjem om.

Endret av Genki
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...