Gå til innhold

Diskusjon.no's Battlefield 3 Server


Anbefalte innlegg

Nei, TS serveren er ikke oppe for øyeblikket. Serveren har heller ikke veldig mye aktivitet. Noe som er forklart litt i en mail fra Multigamer og litt fordi vi ikke har tatt nok initiativ. Selv har jeg ikke spilt den siste måneden da jeg har hatt eksamen og andre prosjekter som har kommet foran. Greia med servere og BF3 er at det er dobbel så mange servere oppe som det er folk logget på til enhver tid. Noe som tilsvarer at vi får noen servere med folk på, men like mange uten folk på. Derfor er det vanskelig å opprettholde en aktiv server når denne serveren hovedsakelig er hostet for Diskusjon.no og ikke er annonsert på andre nettsteder.

 

Som jeg har sagt tidligere, men muligens ikke her i tråden. Bare 4 stykker starter på serveren vil det automatisk komme flere. Det som er lurt om man vil ha litt liv på serveren er å legge ut en beskjed på sin vegg, på HW.NO/Diskusjon.no sin platoon og her på forumet når man starter å spille. Om man gjør dette vil det garantert komme flere på, som igjen drar med seg enda fler.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...

Tenkte jeg skulle få i gang litt liv på serveren i kveld. Om folk er interessert kan man begynne og møte opp rundt 20:00. Det er noen på serveren nå så dere kan gjerne joine tidligere om dere vil. Inntil 20:00 i kveld vil serveren kjøre en litt utradisjonell setup. Det er instant respawn på kjøretøy og noen andre småting. Ved stort oppmøte og ønske før vil innstillingene endres til noe mer tradisjonelt. Mapsa er Kharg Island, Gulf of Oman, Caspian Border, Operation Firestorm, Wake Island og Noshahr Canals. Om noen ønsker andre maps eller har andre ønsker generelt så skriv gjerne her i tråden hva det er. Selv kommer jeg ikke på før senere i kveld da jeg har spilt siden 8 i dag tidlig. Håper folk har interesse av å spille i kveld.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...