Gå til innhold

LG Optimus 2X - LGs nye monster!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvorfor bryr du deg i det hele tatt om jeg har klagd på den eller ikke? DU er ikke tvunget til å lese tråden her eller svare hvis du ikke ønsker det.

Kommer lite konstruktiv fra deg til tider, har bare sett sutring og klaging fra din side så lenge jeg har vært i denne tråden. Kjøp deg en iPhone siden den så fin og grei. Det er til tider latterlig hva du kommer med. "Lite responsiv" skjerm? Hva i alle dager? Det er absolutt ikke dårlig respons på denne telefonen, så nå begynner jeg virkelig å lure her. Har du klart å overbevise deg selv om at alt er galt med denne telefonen? Du kommer med problemstillinger jeg ALDRI har sett noen klager på, deriblant dette skjermproblemet ditt.

 

Er det mulighet for å gå tilbake til 2.2? 2.3 er ikke annet enn problemer for meg, dessverre.

 

Det kan du hvis du bruker SmartFlash og du laster ned den filen som heter: EURO OPEN - BIN_LGP990AT-00-V10d-NEU-XXX-JUL-25-2011+0

 

Da kommer du tilbake til stock 2.2.2.

 

Lykke til.

Takk! Skal prøve dette.

 

Endret av Okeho
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Hvorfor bryr du deg i det hele tatt om jeg har klagd på den eller ikke? DU er ikke tvunget til å lese tråden her eller svare hvis du ikke ønsker det.

Jeg bryr meg fint lite om du har klaget på telefon din eller ikke, og nei jeg er ikke tvunget til å lese tråden. Men jeg liker ideen med å ha en tråd der man kan dele erfaringen, og hjelpe folk som ønsker å få hjelp. Det har vært en del innom tråden som har hatt trøbbel, spurt om råd også fikset problemet.

 

Du har selvfølgelig også lov til å dele dine erfaringer, men det begynner å bli litt smålig. Folk gidder ikke lese tråden om det blir sånn, og jeg ønsker å ha denne tråden.

 

EDIT: Fikset skrivefeil

Endret av Neppe
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg overklokket telefonen min til 1.5 GHz ved bytte av kernel til VorkKernel for en måneds tid siden. Oh boy..! Den gjorde det sterkt på benchmarks, men ærlig talt er benchmarks bare tull på mobiler. Telefonen ble ustabil og kræsjet i det evige. Sukk...

 

Det betyr ikke at jeg mener overklokking er en uting. Jeg byttet senere til SwiftExtreme, nå er prosessoren min klokket til 1.2 GHz (dog kun når jeg har den i laderen, styres av profiler i SetCPU) og har god batterikapasitet og kjempegod stabilitet. Det anbefales! :)

 

Link til kernel: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1325183

 

Det finnes vel og merke flere forskjellige kernels på samme delforum, noen har blitt veldig populære i det siste. Kanskje det er på tide at jeg og prøver en ny en :)

Lenke til kommentar

Kan bare si en ting!

 

Jeg fikk en ny telefon etter oppdateringen til 2.3.4 :D

- Batteri tid langt over forventningene, telefonen har ikke vist noen bugs så langt.

- Trådløst nett fungerer hver eneste gang jeg skal ha det på!

- Får ikke noe sort skjerm når man skal lese tekst meldinger.

- Samtale kvaliet er ikke lengere fuzzy.

 

Begynner å bli mer å mer gla i mobilen min.

Er faktisk litt usikker på om jeg vil bytte den ut med det første :)

Selv om det er stor sjalusi på kjæresten min som fikk en SG2 i førjuls gave hos meg.

Så blir uten tvil Samsung neste på meg :) Mest pga størrelse på skjerm :)

Note eller Nexus :D But whooooo??

Lenke til kommentar

Spør litt anderledes ang minne nå:-) Kan man f.eks via pc flytte mapper.. Sygic Auroa, gameloft mappa med spill osv, fra intertn sd kort til eksternt sd kort? Da selfølgelig om programene finner igjen filene og fortsatt vil virke. Sliter fortsatt med minne på en ellers nær perfekt telefon:-)

Uansett hva jeg gjør eller legger inn av hjelpeprogrammer for flytte ting rundt for jeg aldri valg om eksternt kort opp.

Eneste programmet som skjønner det er et eksternt kort der er kamera. Her kan jeg velge lagre på eksternt kort.

Lenke til kommentar

Med meg er det motsatt, jeg la inn original rom for å prøve den og endte opp med dårlig batteri tid og en masse bugs....

Etter mye frem og tilbake fikk jeg rootet den på ny via en stasjonær pc og lagt inn en custom rom igjen...

Nå er alt bra igjen og jeg har god batteritid :-)

Min erfaring er å bruke "get ril" for å finne den korrekte kombinasjonen ril + BB da unngår du mange bugs....

 

LG 2x er med den rette softvaren en robust og meget bra telefon så jeg er faktisk kjempefornøyd etter å ha brukt den i omtrent ett år nå....

Hva mer kan en ønske av en telefon ?

Lenke til kommentar

Fy faen for no drit! Kan noen forstå at det her er verdt 4000, fire-tusen-kroner?! Her sitter jeg fjorgjeves og prøver å få den møkka til å fungere som den skal. Det skal ikke være nødvendig å surre så mye for å få et så kostbart produkt til å i det hele tatt virke.

 

...

 

Håper nissen gir meg en Htc til jul.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Dere som er root, hvordan har dere rootet? SuperOneClick? Jeg får den ikke til å virke, det bare failer..

Finnes det andre, like enkle metoder?

Jeg fikk SuperOneClick til å fungere. Etter hvert, vel og merke. Etter å ha gjort nøyaktig det samme flere ganger på rad, var telefonen plutselig rootet (du bruker vel Root Checker?). Kanskje det blir enklere å hjelpe deg dersom du forklarer hva du gjør for noe...

 

Fy faen for no drit! Kan noen forstå at det her er verdt 4000, fire-tusen-kroner?! Her sitter jeg fjorgjeves og prøver å få den møkka til å fungere som den skal. Det skal ikke være nødvendig å surre så mye for å få et så kostbart produkt til å i det hele tatt virke.

Flott at du beskriver hva du ikke får til :p

 

Optimus 2X er en veldig god telefon ift. prisen (i alle fall slik prisnivået er nå), men det er synd at LG har gjort en så dårlig jobb med softwaren. En rootet 2X med CM7 og custom kernel er en knalltelefon!

Håper nissen gir meg en Htc til jul.

Skulle jeg hatt noe annet enn 2X, hadde det blitt en Samsung av noe slag :)

Lenke til kommentar

Det er ganske lett å roote den med superonclick. Alt gjøres vel uten at du trenger å gjøre noe.

 

Uansett, LG Optimus 2x er ikke noe knallkjøp lenger, ei heller til prisen. Den ligger vel på 2900, noe som er en grei pris, men ikke for hverdagsmannen som må sette seg ned å roote dritten før den fungerer.

 

Jeg fikk heldigvis solgt min for 2400 kr i dag, så da venter jeg på Samsung Galaxy Nexus eller en annen telefon. Jeg skal ihvertfall aldri gå på "første telefon med ditt og datt".

Lenke til kommentar

Jeg rootet den for snart ett år siden, da den var ganske ny. Prøvde meg fram med forskjellige rom's. Så Unrootet jeg for å klage på den. ..Og nå får jeg ikke rootet.

 

 

Når jeg starter prosessen i SuperOneClick stopper det bare på "running psneuter".

 

Er det andre ting enn "USB-debugging" jeg må sørge for?

 

Hva er forskjell på "psneuter" og "GingerBreak"?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hei!

 

Jeg har hatt denne telefonen med MoDaCo innstallert i 6 månder. Jeg har hvert strålende fornøyd med dette helt til her om dagen hvor dette skjedde:

 

Jeg hadde lite batteri på telefonen og glemte å lade den. Den gikk dermed tom og jeg satte den inn i kabelen sin. Etter det skrudde jeg den på og gikk fra den. (Glemte det bort) Så når jeg kom tilbake ca 10 min senere så hadde skjermen frosnet fast der man skal skrive inn pin-koden. Jeg åpnet dekselet, dro ut batteriet, fant ut at mobilen får jo fortsatt strøm når den er i kabelen sin så jeg dro ut den og. Deretter satte jeg inn igjen batteriet og skrudde på telefonen. Når jeg da kom inn på telefonen så fikk jeg beskjed om at nesten alle appsene mine måtte tvinges lukking. Jeg skjønnte at det var noe feil så jeg prøvde å skru av mobilen og starte den på nytt. Uheldigvis så skjedde det samme igjen. Jeg gikk dermed inn på market og reinnstallerte appsene som jeg bruker mest. (Go Launcher, Swiftkey, Go SMS). Det er fortsatt noen av appsene mine som ikke fungerer men det går bra. Det største problemet er vel at hver gang jeg skrur av og på mobilen så er jeg nøtt til å konfigurere alt! Fks, hvilket språk på swiftkey, layouten på widegetene mine. Sånne ting! Er det noen som kan hjelpe meg med dette ?

 

Prøvde å skrive det så enkelt som mulig, får håpe noen forstår noe! :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...