Gå til innhold

LG Optimus 2X - LGs nye monster!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

No skal vel samsung galaxy 2, som selgast utanfor england og USA, bli solgt med Tegra prosessor, sidan dei ikkje hadde nok av sine eigne. Då er det vel strengt tatt ikkje so mykje grunn til å kjøpe denne lenger?

 

Galaxy s2 er laget av samsung, og samsung har ikke så bra rykte på seg når det kommer til software oppdateringer av androidsystemer. i tillegg bruker de et filsystem som mange mener er ubrukelig (vet ikke om deres nye mobil vil ha dette filsystemet). Sist, men ikke minst er det ventet at prisen på Galaxy S2 vil være mye høyere enn optimus 2X.

 

Når alt kommer til alt så er det ikke Hardware som er det viktigste med mobiltelefonen, det er brukeropplevelsen. Dermed har det lite å si på hvor heftige specs Galaxy S2 har dersom samsung ruinerer mobilen med elendig software...

 

(er viktig å påpeke at jeg ikke har testet Galaxy S2, det jeg skriver er derfor bare spekulasjoner)

 

 

Men so er vel litt av grunnen til å kjøpe ein Android telefon at ein kan trikse ein del med software'et. Sjølv har eg installert 3 forskjellige Roms på min hero. Og eg er klar over at samsung skal vere litt vanskelegare å fikse på enn HTC, men det er jo kun ein hindring som ein må over. Produsentane vil alltid vere for treige, so om ein vil ha det nyaste må ein fikse det sjølv. Litt gøy er det jo og.

So eg er absolutt einig i at ein mobil er brukeropplevelsen. Men er ueinig i at den er "satt i stein" av produsenten. Den blir kva du sjølv gjer den til. Det er jo det som er gleden med Android.

Så når programvaren kan forandrast på begge, so er hardware viktig. Og ut i frå dei testane eg har sett er vel galaxy betre på det meste?

Pris er sjølvsagt eit argument, men når ein først kjøper high-end telefoner, so kjøpe ein jo sjølvsagt det beste :)

Lenke til kommentar

 

Det er vel i all hovedsak pga skjermen til Atrix'en som har høyere oppløsning, som ødelegger litt på tallene. Sjekk FPS på hvilket som helst dataspill med høy og lav oppløsning ;)

 

Begge er rå telefoner, men utfra engadgets tester så foretrekker de Atrix'en pga mindre software tull som deres eksemplar av 2X hadde.

 

Personlig ser ikke jeg på dette som noe problem ettersom LG har lovet 2.3 snart, pluss at det går ikke mer enn en uke før jeg har rootet den og lagt inn noen rom fra kjøkkenet på XDA :D

(Så fremt ikke bootloaderen er låst ned)

Lenke til kommentar

Ser jo ut i frå den at Samsung sitt OS bruker bitte litt meir RAM enn LG sitt. I og med at X2 og galaxy x har samme mengde ram.

Og sidan S2 har 512 ram ekstra, so kjem det vel opp i rundt 800 mb free ram (med mindre det er store forskjellar på ram bruket mellom S og S2, noko som er tvilsomt?).

Om ein faktisk trenger 800mb free ram er jo ei anna sak.

Lenke til kommentar

Ser jo ut i frå den at Samsung sitt OS bruker bitte litt meir RAM enn LG sitt. I og med at X2 og galaxy x har samme mengde ram.

Og sidan S2 har 512 ram ekstra, so kjem det vel opp i rundt 800 mb free ram (med mindre det er store forskjellar på ram bruket mellom S og S2, noko som er tvilsomt?).

Om ein faktisk trenger 800mb free ram er jo ei anna sak.

 

Det er GPU som bruker en del av ram'en. GPU'en trenger jo video framebuffer og texturcache Akkurat som på en PC med integrert grafikk.

Lenke til kommentar

Ifølge førsteposten her, begynte vel butikkene med ubekreftede datoer allerede i slutten av Januar. Etter litt søking på førstesiden, er den første spesifikke datoen jeg kan finne nevnt, 18. Februar.

 

Mye virket sikkert på den 7. Mars.

Nå ser det ut som om alle utsetter igjen.

Jeg har en følelse av at den ikke kommer før midten av Mars, kanskje til og med forbi 20. ... Alt annet vil mer positivt overraske meg. Vi har hatt for mange bekreftede datoer, til at jeg tror det er noe før den siste bekreftede datoen på 16. Mars nå.

Ikke noe mer enn en hunch, though...

Lenke til kommentar

Har testet den siden fredag nå (test-eksemplar gjennom jobben).

Skal visstnok være ferdig SW, men har ikke fått verifisert dette.

Sweet tlf, men litt skuffet over at den ikke på noen måte føles raskere enn min egen HTC Desire når man navigerer homescreens.

Dette er en umiddelbar nedtur i forhold til hva man forventer seg når man starter det som skal være den råeste telefonen på markedet atm.

Må nødvendigvis være LG sin SW som er problemet her, for den yter helt nydelig ellers.

Regner med at dette kan løses veldig lett ved å legge inn en homescreen replacement, men har ikke testet selv (vil teste opplevelsen ut-av-esken skikkelig før noe modifiseres).

Har ikke klart å få den til å hakke i spill eller inne i programmer.

Veldig bra kamera, spesielt video.

Filmet et par minutter på fest på lørdag, med kraftig musikk og "fest-lyder" i bakgrunnen, men det gikk likevel fint å høre hva han jeg filmet snakket om. Bildekvaliteten virket også flott, på tross av håpløse lysforhold.

På videosiden så må det være det beste kameraet (i en Android-tlf) jeg har testet foreløpig. Har ikke rotet meg til å teste bilder så grundig.

Om LG fikser programvaren sin her så virker den knall.

Har dessverre ikke testet HDMI-ut da kabel ikke fulgte med på mitt test-eksemplar.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...