Gå til innhold

Samsung Galaxy Note, 5.3", 4G etc


nor50

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tenkte å legge ut tiden batteriet varer når den er koblet fra wifi, og den stort sett har ligget i ro. Har hatt et par samtaler dog.

Hadde en på 5d og 10t men var ikke sikker på om den var gyldig. Telleren resettes først når du får ikon oppe som sier batteriet er fulladet. Har ikke veldig mange Apper installert og alle oppdateringer av mail satt på manuelt. Facebook oppdateres hver 2nd time.

 

post-117404-0-44685800-1346860445_thumb.png

Lenke til kommentar

RIP Note... Hadde store problemer med batterilevetiden igjen i slutten av forrige uke. Snakket med Samsung support som ba meg kjøre fabrikkgjenoppretting et par-tre ganger og se om det hjalp.

 

Etter første reset startet telefonen som normalt. Men i andre resetting så henger den seg. Etter å ha ventet i 15 min så må jeg bare vippe ut batteriet. Nå bootlooper den på N7000-logoen. Setter den så i Download mode og prøver å legge inn firmware via Odin. Feiler underveis og kommer opp med beskjed om at firmware update feilet, koble til Kies i nødgjenopprettingsmodus på skjermen på telefonen. Samme hva jeg gjør opp mot Kies får den ikke kontakt med telefonen.

 

eMMC brick, anyone?

 

Jeg må si at jeg synes at det er noe betenkelig at Samsung support fortsatt ber deg gjøre ting som kan ødelegge telefonen på denne måten.

 

-KJ

 

Fant du ut noe av det, eller fikk den en tur i søpla?

Husker du forøvrig navnet på den personen du snakket med hos support?

Lenke til kommentar

Fant du ut noe av det, eller fikk den en tur i søpla?

Husker du forøvrig navnet på den personen du snakket med hos support?

 

Jeg tok den med dit jeg kjøpte den og lot dem se på den.

 

Regner med jeg hører fra dem når de er lei av å prøve å legge inn OS på nytt ;)

 

Dette var på en telefon som aldri har hatt custom ROM, utelukkende stock vare. Så last ned https://play.google.com/store/apps/details?id=net.vinagre.android.emmc_check&hl=no fra Google Play og sjekk om dere er i faresonen før dere kjører factory reset.

 

-KJ

Lenke til kommentar

"YES. Insane chip" står det hos meg og, men dette må være reisnspikka tull! Han som har laga denne appen, har han noen garanti for at dette er enb korrekt indikator? Mener flere som har fått "feilmelding" har resatt uten noen problemer, og;

 

Jeg har resatt min minst 50 ganger i alle mine sinnssyke forsøk - inklusive den berømte 3x resettingen med wiping i tillegg til resett via 3-knappers-combo - og ikke opplevet et dugg av problem i så måte.

 

Er den appen der bare bullshit?

Endret av Rottweilerhannen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...