Gå til innhold

[Løst] USB-minnepinne tilgang


philip

Anbefalte innlegg

Jeg har gjort noe rart med min nye USB-stick på 16gb som jeg ikke klarer å fikse. Skulle lage usb-bootdisk for å installere win7 på en annen laptop her i huset når dette skjedde.

 

Når jeg stikker den inn i maskinen kommer den opp med bokstavnavn P: , men jeg får ikke til å verken formatere, legge inn noe på den eller gjøre noe som helst med den. Likefullt så finner Win7 den, men det ser ikke ut til at den har noen som helst rettigheter på den for å gjøre noe med problemet mitt. Når jeg sjekker egenskaper får jeg opp volumnavn, at filsystemet er FAT32 og at den inneholder 0 byte.

 

Forslag til løsning?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

For å sitere Statsministeren (fra Ut i vår hage): Vi har et kjempeproblem!!!

 

Har prøvd Low Level Format Tool, HP USB Disk Storage Format Tool, KillDisk, inne i registry å enable write til USB, win7 sikkermodus for å endre tilgangspermisjoner...

 

Det kan virke som den fungerer i 10-12 sekunder når jeg stikker den inn for så å nette ned igjen og blir utilgjengelig. I HP USB Disk Storage Format Tool kommer den opp med antall mb en viss tid før det igjen blir borte. Har prøvd å formatere den innen den tid, men da kommer det opp en dialogboks som sier at jeg ikke har write-permission. Forslag til hvordan jeg kan få write-permission igjen?

 

Spørsmål? Forslag?

Lenke til kommentar

Koble USB-pinnen direkte til maskina - ikkje via USB-hub, ikkje via portar i kabinettet.

 

Går ut frå at du køyrer Windows 7.

 

Opne start-menyen, skriv diskpart i søkefeltet, trykk Enter. Diskpart må køyre med administrativ tilgang, godta dette. I diskpart, skriv list disk og trykk Enter. Finn nummeret på pinnen din ut frå størrelsen (på 16 GB minnepinne vil diskpart rapportere 14-15 GB). Dersom pinnen er Disk 2, skriv select disk 2, trykk Enter. Du skal få beskjed om at disken er valt. Skriv clean, trykk Enter.

 

Clean-kommandoen slettar MBR og partisjonstabellen på minnepinnen, og gjer at pinnen ser fullstendig tom ut, utan partisjonar. Du kan prøve å bruke den som den er, eller lage ein ny partisjon i diskpart. Når disken er valt (select disk 2), skriv create partition primary, Enter, list partition for å få lista over partisjonar (sannsynlegvis bare ein), select partition 1, format fs=ntfs quick.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...