Gå til innhold

FM12 - Football Manager 2012 - tråden for lidenskapelige managere


Anbefalte innlegg

Du spiller i Ålesund.

På hvert FM lager jeg en "idiotfil". Hvor jeg legger til meg selv, og alle jeg kjenner som har spillt/spiller fotball. Putter oss i hjemklubben i 2.Div, lager oss alle til å være urealistisk gode. Særlig morsomt er det ikke. Men man får sjekket hvordan rykteendringer på lag, ligaer, cuper og land endres. UEFA koeffisenten likeså. Og også hvordan landslagene er.

Ingen av de jeg lagde, fikk debutere på landslaget før jeg tok over som sjef, enda 3-4 av "oss" var storspillere av rang!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har hatt en super save med Brann nå, er i 2022 og alt har vært fry og gammen. Men så finner eg ut at eg trenger en ny VB for å avlaste min så og si fastspillende VB. Eg finner eg fin backup i Argentina og kjøper inn denne spillerene. Etter overgangen er ferdig og eg har registrert han i gruppen, kommer en av ikonene fra klubben å uttalere at eg har gjort et bommkjøp.

 

Bryr meg ikkje så mye om det og forsetter å spille og han får sine sjanser. Plutselig får eg vite av styre at supporterene er missfornøgd med signeringen og etter dette går alt galt. Taper kamper og spillerene begynner å klage på underprestering og vil vekk.

 

Itillegg har eg gjort en normal bommert, som virker å være vedvarende. Kjøper alt for mye fra utlandet og sjeldent fra Norge. Dette gjør at eg ender opp med alt for mye utlendinger og mye spillere som ikkje får spilt noe som helst.

 

Er nesten som eg gir opp og starter på nytt, selv om det er kjipt å miste en save man har brukt mye tid på.

Lenke til kommentar

Itillegg har eg gjort en normal bommert, som virker å være vedvarende. Kjøper alt for mye fra utlandet og sjeldent fra Norge. Dette gjør at eg ender opp med alt for mye utlendinger og mye spillere som ikkje får spilt noe som helst.

Det er nettopp derfor du må være latterlig rutinert på å finne talenter. På min RBK-save lå jeg på grensa med 11 utlendinger hele tiden, selv om det kanskje bare var 3 norske på laget mitt. Resten kjøpte jeg før de ble 18, slik at de kommer unna den grensa der. Jeg kjøpte ikke fra Norge, rett og slett fordi ingen gode kom.

Lenke til kommentar

Men nå har jeg fått 'Good' youth facilities, så da er det iallefall to klubber som leverer talenter hvert år. Noen som vet om 'State of the Art' er mulig å få tak i i Norge? Forøvrig snålt at ingen av dere lurer på det samme som meg - hvorfor i h.. han ikke har fått debutert for Norge ennå. :huh:

Mener ganske sikkert at jeg hadde state of the art på RBK, samt top training. Problemet i Norge er at youth rating er satt så lav. Da har det absolutt ingenting å si hvor gode treningsfasiliteter du har.

Lenke til kommentar

Hvordan er reglene for utlendinger i andre ligaer enn den norske og engelske? Jeg kunne tenke meg en save i en liten liga, men å være begrenset til landets egne spillere kan gjøre det vanskelig å få til noe.

Endret av KAS
Lenke til kommentar

Stemmer, Norge produserer aldri folk over 150 PA, som regel

 

Lastet opp en gammel save på moro skyld for å sjekke med Genie Scout (sjekker jeg min save, ødelegger jeg mye tror jeg :wee: )

 

Der har Rosenborg fem stykker på hhv. 175, 170, 167, 160 og 154.

I tillegg har Vålerenga to stykker på 155 og 154 og Odd har en på 151.

 

Og så er det intet mindre enn 11 spillere fra 148 til 150, fra diverse eliteserieklubber, samt Nybergsund (2.div) og Hønefoss (1.div).

 

Dette er da etter 5 år med regens, i 2017-sesongen.

 

I og med at Rosenborg sitter med de fem beste vil jeg påstå at Youth Facilities har noe å si, selv om det jo kan være tilfeldig.

Lenke til kommentar

På Korsvollsaven min er det heller ikke spesielt mange norske talenter. Er utrolig irriterende å måtte gi bort enkelte av Champions League-plassene i laget til dårlige akademispillere. Pleier det å komme flere gode norske spillere når ligaen blir mer kjent eller er dette noe som er forhåndsbestemt og ikke kan endres på?

Endret av Bradley Cooper
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...