Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Komme i kontakt med jente som jobber i en butikk


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Jeg var i en butikk (sier ikke hvilken)og fikk øye på en veldig fin og hyggelig jente der som tydligvis har sommerjobb der. Kjøpte varen av henne og gikk ut. Tenker nå at jeg vil prøve å komme i bedre kontakt med henne, men spørsmålet er hvordan skal jeg få til det.

Jeg kan ikke bare gå inn og snakke med henne. Vi har aldri møtt hverandre før.

 

Noen tips?

Endret av Disorder
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hjem deg bak et hjørne eller noe lignende helt til hun skal hjem for kvelden. Når hun går, følger du etter. Hun setter seg i sin bil og du i din. Så kjører du etter henne og ved en passende anledning kræsjer du i henne bakfra. Da må dere snakke også kan du snike inn en kaffeforespørsel midt i det:)

 

Fra spøk til alvor; hvorfor kan du ikke snakke med henne? Jeg har iallefall vanskelig for å komme på andre måter du kan komme i kontakt med en jente du ikke har noe til felles med ellers.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Prat med henne når du skal betale, eller visst hun bare trasker rundt og stabler varer kan du spørre om middagstips elns :)

 

Slenger meg på den. Hvis det ikke er kø bak deg, spørr henne om et eller annet mens hun er i disken eller bare spørr henne om noe mens hun jobber. Prøv å lag en samtale om det, du merker fort om hun ikke er interressert ;)

 

La oss høre hvordan det går. Hold oss oppdatert! :)

Lenke til kommentar
Gjest member-101642

Jeg kan ikke bare gå inn og snakke med henne. Vi har aldri møtt hverandre før.

 

Feil, det er det du kan og bør. Drit i stalking og lapper med kryptiske beskjeder. Innled samtalen med å spørre om hun er ny der, og se hvordan det går videre. Kjøp henne en is og spør om hun har pause snart.

Endret av member-101642
Lenke til kommentar

Hehe, ja, såklart må jeg prate med henne. Mente at jeg kan ikke bare gå inn og si "hva skjer" sånn uten videre. Jeg ihvertfall ville tatt det litt ubehagelig.

 

Og ja, hun trasker rundt og legger ut nye varer osv, så det er bra med rom for å kanskje spørre om hjelp og så komme i en samtale. Problemet er å finne på noe å spørre om/si som ikke virker creepy siden jeg bare er en hvilken som helst kunde (håper jeg ikke, men)

 

Samtalen og spørsmålene kommer jo automatisk etterhvert som vi kanskje prater mer, men jeg vil ha noe mildt å spørre om helt i starten og som hinter litt.

Lenke til kommentar

Spillbutikk. Det er ihvertfall grunnen til at jeg drar dit nå og da. Kan hende hun liker spill og kan hende at det bare var ledig jobb der. Og ja, jeg vet at hvis hun også liker spill, så er det noe vi har til felles og kan lages samtale om, men fortsatt vanskelig å finne på noe å starte med.

Lenke til kommentar

Spillbutikk. Det er ihvertfall grunnen til at jeg drar dit nå og da. Kan hende hun liker spill og kan hende at det bare var ledig jobb der. Og ja, jeg vet at hvis hun også liker spill, så er det noe vi har til felles og kan lages samtale om, men fortsatt vanskelig å finne på noe å starte med.

 

Dette er ypperlig situasjon! Dere har en felles interesse, noe som vil føre til at dere har noe som dere kan knytte bond ved. Det er dog noen punkter du bør notere deg:

 

Ikke start samtalen med et vanlig butikkrelatert spørsmål.For det første, du blir satt i bås med alle andre; du kommer ikke til å være den hun tenker på etter jobb, noe som ikke akkurat er en fordel for deg. For det andre, hvis du starter med et butikkrelatert spørsmål, for så å gå over til "sjekkemodus", vil du komme overens som en sleip fyr. La oss spole tilbake: Hvorfor blir du ansett som en "sleip" fyr? Jo, dette er fordi at du kommer overens som en som prøver, bevisst eller ubevisst, å lure deg gjennom "kundedøra", akkurat som en sleip dørselger som stapper foten i døra når kunden egentlig ønsker selgeren bort. Dette trenger selvfølgelig ikke være tilfelle fra din side, men det har en tendens til å bli sett på den måten.

 

Jeg ville heller prøvd å starte kontakten på akkurat lik måte som du ville gjort med en hvilken som helst annen jente, altså ved å observere noe morsomt med henne som person. La oss si at hun går med en "Cod"-skjorte, da kan du si: "Hey, "Battlefield" er mye bedre", med et lurt lite smil om munnen din. Hva enn hun svarer, bruker du dette som "bensin på bålet" for resten av samtalen din. Hun svarer kanskje: "Jeg liker dem begge, jeg", hvor du da kan svare: "Du kan jo ikke bare si du "liker dem begge"; dette er et veldig viktig valg!" Hvis hun er en sosialt intelligent person, kommer hun til å forstå at du bare tuller, og hun spiller gladelig med deg. Forstår hun ikke bæret av hva du snakker om, så betyr det enten at du kanskje ikke kommuniserte bra nok, eller at hun ikke er en spesielt kul jente, noe som dermed betyr at hun ikke er noe vits å prøve seg på uansett.

 

Nå har vist at du er annerledes enn alle andre; du har også i tillegg så vist at du har humor, baller og sosial intelligens. Etter du har "åpnet henne opp", kan du skifte gir over til mer normal samtale. Du kan spørre henne om hvilke spill hun liker best, hvor lenge hun spilt, osv. For å gi ekstra emosjonell "zest", kan du føre samtalen over på noe dypere, som f.eks. om hun har noe i livet hun virkelig brenner for, hva er det med gaming som gjør det til en fabelaktig hobby osv.

 

Du vil på denne måten skille deg ut, og det kommer til å være en MYE større sannsynlighet for at hun ønsker å snakke mer med deg.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Takk Cissaman, du har noen veldig gode og enkle tips som ikke virker så veldig skumle å prøve seg på. Problemet er nå å finne noe ved henne som jeg kan bruke. Det blir sikkert flaut, men hva har jeg å tape. Verre å ikke prøve og tenke på det i ettertid.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...