Gå til innhold

NFL.com Fantasy Football 2019


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Da blir det meg og Jens Kristian sitt Kristiansand Thunder Ducks i finalen! Vi har møttes to ganger tidligere i år, i uke 5 da jeg fikk min første seier for sesongen og Jens sitt første tap 101.82 - 88.88 og i uke 13 der jeg også vant 84.68-78.60. Forskjellen mellom oss har vært David Johnson som har vært opp i nærheten av 30 poeng i begge kampene. 

 

Skal jeg vinne må DJ ha en stor uke, men mange har vanskelige matchups denne uken. RW mot Cardinals, Bilal Powell mot Jets, nevnte DJ mot Seahawks, Davante Adams og Tyler Eifert. Disse lagene er topp 8 defenses i posisjonene spillerne spiller. Har en del vanskelige valg å gjøre med en benk som må byttes inn for en del av disse spillerne. Hvem som skal inn og ut sliter jeg veldig med! 

 

Håper på en jevn kamp, men er jævla nervøs for at jeg taper. Lykke til jens! :)

 

Jeg tror også det skal bli en spennende kamp, hvor mye blir avgjort på selveste julaften!  :xmas:

 

I år startet jeg faktisk sesongen med fire strake seire før jeg tapte første oppgjør mot deg og også de neste to. Etter det var jeg stort sett midt på treet, men klarte å tviholde på en playoffplass hele veien ut, tross tap i siste serierunde. Et tap jeg var sikker på ville sende meg ut av playofffen før det i det hele tatt hadde begynt. Når playoffen startet gikk det derimot temmelig greit og jeg vant kampene med ca 43 og 17 poeng. Jeg møtte et svært godt lag i Vennesla Chargers i semifinalen, men heldigvis for meg klarte verken Murray eller Bell å score touchdowns.

 

Nå møter jeg som du sier David Johnson, som allerede har gitt meg to tap nærmest på egen hånd så langt i år. Det er ikke mange spillere som hver eneste uke kan avgjøre kamper på egen hånd, og jeg har dessverre ikke noen av dem selv, men Johnson er definitivt en av dem. Jeg må nok satse på at hele startoppstillingen min produserer jevnt over gode poengsummer og at jeg på den måten kan demme opp for det Johnson måtte finne på. Eller at Julio Jones finner tilbake til samme formen som han hadde forrige gang han møtte Carolina i uke 4 hvor han gav meg 36 poeng.

 

Lykke til og måtte den beste vinne!  :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg har kontroll! Grattis til vinneren, vel fortjent! Jeg gleder meg alt til neste år!

Premiering som følger:

 

1155 : The angles from hell

330: kristiandsand t d

165: joffe redskins

 

Dersom man bruker 70,20,10 som indikert i første-posten. Noen innvendinger? Vi var 11/12 som betalte, så totalt 1650 i potten.

 

Pengene ligger i en bankboks i Sveits, men jeg skal få ringt en funksjonær som kan føre over penger asap! Jeg har nummerene deres fra da jeg mottok penger i høst. Men si i fra fort om det er endringer her!

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Takker så meget! Gratulerer med 2. plass til deg, dog nokså kjipt å tape 2. år på rad, men i år får du i alle fall pengepremie... :p

 

Hadde liten tro på at jeg skulle nå playoffs etter den forferdelige starten med alle skadene, men det kom seg etterhvert. Hadde egentlig aldri en RB2, men med 20+ poeng fra David Johnson + gode bidrag fra Tyler Eifert, Davante Adams og Michael Thomas ulike uker ga meg en stor boost. Var jo projectet til å gå 11-2 og fikk A+ for draften av NFL.com, så ingen tvil om at jeg draftet et ganske bra lag. Derimot ganske skuffet over Russell Wilson og Demaryius Thomas som begge har vært på mitt fantasy lag minst én gang de tre-fire siste årene. Russell Wilson ender opp med 8 uker under 17 poeng, med 5 av de under 13 poeng... Neste år skal jeg ikke drafte QB så høyt igjen (draftet Aaron Rodgers i fjor som var grusom i store deler av sesongen). 

 

Uansett en bra sesong for diskusjon.no, bra aktivitet! Håper vi klarer å fortsette til neste år også, jeg kommer i alle fall til å stille. :) 

Lenke til kommentar
  • 5 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...