Gå til innhold

NFL.com Fantasy Football 2019


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har også betalt.

 

--

 

Har nå brukt footballguys.com til å trekke divisjonene. Dette ble resultatet:

 

FXVXA6i.png

 

Jeg har oppdatert divisjonene i ligaen, og jobber med å oppdatere terminlisten. Man møter lagene i sin divisjon to ganger, i tillegg til tre andre lag fra den andre divisjonen.

 

EDIT: Terminlisten er oppdatert. Jeg er 99% sikker på at den er korrekt, men se gjerne igjennom din egen schedule og se om den stemmer overens med det du finner her: https://drive.google.com/file/d/0B9-IAz4fA40-eHB3R2Y4REdObFk/view?usp=sharing

 

Det eneste som mangler nå er draft-rekkefølgen som kommer 30 minutter før draften starter! Hyl ut om det er noen spørsmål! :)

Endret av MartinF
Lenke til kommentar

Faen. Glemte det igjen. :( Får overført til mandag :)

 

Må overføre før draften gjennomføres. Draft er i morgen klokken 21.00

 

Skulle du ikke ha mulighet til å gjøre det før går det kanskje å ta det på mandag så lenge du "binder" deg til å delta her før draftstart, men det må de andre bekrefte/avkrefte om går.

Lenke til kommentar

Sendte ut en e-post til alle nå, men hiver den inn her også:

 

Hei,

 

Minner om live-draften i morgen, Søndag klokken 21.00. Anbefaler alle å møtte opp når rekkefølgen og klienten åpnes 30 minutter før. Hvis du ikke kan møte opp, eller vet du blir sen, gi beskjed i tråden her på Diskusjon.no!

 

Det er fortsatt deltagere som har sagt de ønsker å delta i premieligaen, som ikke har betalt. Om du ønsker å være med, men ikke har betalt. Gjør dette ASAP! Vi ønsker at man gjør opp for seg før man får sin draftposisjon, slik at ingen trekker seg i ettertid om man ikke er fornøyd. Betaling skjer til Petter (Hail Mary Passers) enten via Vipps (980 83 886) eller kontonummer (9775.34.54253). Husk å merk med lagnavn, og gi gjerne beskjed i denne tråden, så vi vet at alt er i orden!

Lenke til kommentar

For å følge opp. Disse lagene har betalt:

 

Torhov pushers ||

Kristiansand ducks

Make amerika Gronk again

NORTH Norwegian saints

MythiC legends

Joffe redskins

Victorious secret

Vennesla chargers

Hail Mary Passers

No punt intended

 

Noen som føler seg glemt? Eller som føler de ikke burde vært på lista?

 

Håper flere får betalt innen draften i morgen! Blir hærlig!

Endret av petterpeggs
Lenke til kommentar

Utifra den listen der, så er det kun to som ikke har betalt. The Angels from Hell og Epic Winning Team. Premiepotten er akkurat nå på 1500,-, noe som betyr at vinneren vil få utbetalt 1050,-, andreplassen får 300,-, og og tredjeplassen får tilbake innsatsen på 150,-. Det syns jeg er helt kurant for det første året med penger involvert! Håper dette blir en god sesong, og at innskuddet på 150,- gir et insentiv til å være mer aktiv i ligaen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det er også forøvrig helt ok at de 2 utestående ikke deltar i pengepotten (bare for å si det én gang til).

 

Tror dette blir veldig bra. Selvom jeg har vært forholdsvis aktiv gir denne potten personlig ekstra initiative for å være aktiv :) Gleder meg til draftrunde i kveld. Blir årets første draft for min del.

Lenke til kommentar

Beklager at jeg ikke har betalt inn, sløvhet og korttrøbbel. Kan betale inn slik at pengene kommer inn på kontoen til petterpeggs i morgen om det går greit?

Det er greit for meg. Du har vært med før, så da må man vel kunne være litt grei på det. Bare overfør så fort du kan du, med mindre noen andre mener noe annet?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...