Gå til innhold

NFL.com Fantasy Football 2019


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

RB situasjonen min begynner endelig og løsne. DeAngelo Williams inn på waiver idag og Dion Lewis på trade forrige uke. Har slitt med den posisjonen hele sesongen. Hvis cj anderson mot packers viser seg å ikke bare være et engangstilfelle kan jeg være villig til en trade neste uke

Lenke til kommentar

Ehm, hva gjør jeg nå som jeg har driti meg ut.... Traded nettopp Randall Cobb mot Victorious Secrets for å få Richard Matthwes. Problemet var bare at jeg trodde jeg var i den andre ligaen min hvor jeg faktisk har Richard Matthwes og har snakka om å trade for Randall Cobb, og vil ikke gjøre denne handelen...

Vet det sikkert er min feil og bla.bla, men jeg trodde altså at jeg fikk Cobb mot Matthwes, ikke motsatt....

Lenke til kommentar

For å være helt ærlig, så syns jeg det er en fair trade med tanke på hvordan sesongen har vært. Er Cobb en bedre receiver? Ja, men vi har kommet såpass langt ut i sesongen at man må kunne se an de siste ukene som gjenstår, og stats så langt når man evaluerer trades. Det er ingen tegn på at noen prøver å lure noen, og da må det være opp til laglederne å bestemme. Eller?

Lenke til kommentar

Ok, nå har jeg tatt en prat med andre league commissioners på Reddit, og der er det delte meninger. Noen mener dette er en honest mistake, og at Lyspaere tar kontakt etter fem minutter beviser det ganske greit. Resten mener at det er hans egen feil som går igjennom med traden uten å sjekke godt nok. Og det faktum at han ville akseptert traden i den andre ligaen, viser at traden er balansert nok til å kunne gå igjennom.

 

Om dere vil lese hele tråden, så er den tilgjengelig her: https://www.reddit.com/r/fantasyfootball/comments/3rsqj8/official_commish_and_league_issues_fri_afternoon/cwqzmws

 

My two cents;

  • Traden er etter min mening fair, men samtidig så ser jeg Lyspaeres argument, siden han tok kontakt så raskt etter at traden ble akseptert.
  • Jeg kan ikke gå inn å stoppe traden, da vi fremdeles har league veto. Dermed må ligaen selv bestemme om traden skal gå igjennom eller ikke.
  • 10theri har handlet i god tro i en trade begge åpenbart mener er fair (siden Lyspaere ville gjort traden i den andre ligaen).
Lenke til kommentar

Resten får bestemme. Jeg mener uavhengig om det var en fair trade eller ikke, at om det er en tabbe burde man kunne stoppe traden. Spesielt siden han tok kontakt 5 minutter ut.

 

Jeg mener uansett at traden er ganske ensidig. At Lyspaere ville godtatt traden i hans andre liga stryker imo hans argument om at Randall Cobb er mye mer verdt å ha. 

 

Men flertallet får bestemme. 

Lenke til kommentar

Ja, sier ikke at dette er noe som 10theri har lurt meg til. Feilen ligger på min side, MEN det er en ærlig feil - også er det opp til ligaen å vurdere om det er innafor eller ikke å klage på :)

Edit; traden svir litt ekstra siden jeg noen timer / en dag tidligere tradet bort Diggs for McFadden, og om jeg mister Cobb så mister jeg enda en week-2-week starter. Ja, Cobb starter da ene og alene på grunn av navn og personlig tiltenkt potensiale.

Endret av Lyspaere
Lenke til kommentar

 

Prøvde å counter trade det nå i ettertid, men det ble declined. Grattis med god trade ihvertfall :p

Du skal få han tilbake. Avslo tydeligvis traden når jeg trykket 'Counter' og så 'Cancel' etterpå. 

 

 

Ja så den nå, takker så meget! Greit å spille i en så ryddig liga :p Men, da har ihvertfall jeg brukt opp min "dummie" :p 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...