Gå til innhold

Pirat-TV / Cardsharing Oslo


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg tror det er lurt å holde seg unna det steder der.

 

Selv om du skulle finne adressen, så når tv2 har funnet stedet, vil nok stedet bli saksøkt. Og krevet beviser for de driver lovlig.

 

Så var jeg deg, ville jeg ikke kjøpt noe fra de nå, fordi om du er registert som kunde der, med personnummer, vil nok også politiet ta kontakt med deg.

 

Så hvis det er på grunn av pris gå heller for webtv eller noe annet.

 

http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/krim/pirattv-over-disk-i-oslo-alle-kanaler-for-1500-kroner-3511724.html

 

Men i følge tv2 så risikerer man bøter.

Så regn med du risikerer å betale normalpris av det du kjøper, altså det kan bli dyrt hvis man legger til bøter i tillegg.

 

Skal man først drive med piratkopiering er ikke kjøp med registering av adressen som er anbefalt. Da er det bedre å gjøre alt selv og finne ting ut selv.

Endret av LMH1
Lenke til kommentar

Man oppsøker ikke store CardSharing nettverk som "markedsfører" seg. Man finner et nettverk i kontaktnettet sitt eller lokalmiljøet, og spør, helt hysj-hysj, om å få bli medlem. På den måten vil nettverkene holde seg små, de fleste kjenner de fleste i nettverket og det er liten tjangs å bli tatt.

 

Men når man markedsfører seg på denne måten og får så enormt mange kunder så tiltrekker man seg mye oppmerksomhet og risikoen for å bli tatt øker betraktelig. Både for bakmennene og kundene. Det er grådigheten som velter disse nettverkene.

 

For, hvem tror dere myndighetene og distribusjonsselskapene vil bruke tid på å få tak i? De små med 20-30 brukere som de finnes hundrevis av, eller de store, med flere hundre eller tusen medlemmer som det finnes få av?

Lenke til kommentar
Skal man først drive med piratkopiering er ikke kjøp med registering av adressen som er anbefalt. Da er det bedre å gjøre alt selv og finne ting ut selv.

Man registrerer ikke adressen sin i slike nett. Man får en konto på en Cardsharing-server(eller flere) og får da kodene til kanalene via nettverk/internett. Årlig "faktura" består av et kontonummer og en referanse som man betaler avtalt beløp til.

 

For myndighetene, som etterforsker slike saker, så er det relativt enkelt da å spore opp kundene.

Lenke til kommentar

Årlig "faktura" består av et kontonummer og en referanse som man betaler avtalt beløp til.

 

For myndighetene, som etterforsker slike saker, så er det relativt enkelt da å spore opp kundene.

 

Hvorfor ikke betale kontant? Så slipper man unna skatt også.

 

Men problemet med slike tjenester de gir ingen grantier, så hvis man først får problemer.

Så er pengene tapt.

Lenke til kommentar

Hvordan man betaler varierer naturligvis.

 

Når man er medlem i slike nettverk så er det ofte to/tre personer som er teknisk kompetente til å hjelpe om det skulle være problemer. Ofte vil eg påstå at de som har problemer får bedre service der enn hos de store leverandørene. I tillegg er det personlig oppmøte og personlig service.

 

Dette skyldes at små nettverk er avhengig av hvert enkelt medlem for å holde prisen nede, og det vil derfor være i alles interesse at små problemer løses fort så alle forblir fornøyde og medlemmer.

Lenke til kommentar

Du kan sikkert prøve å oppsøke disse som ble avslørt på TV2, de er ikke dumme de heller når de nå har sett seg selv på TV. De må jo nå legge ned alt og fjerne alle beviser, og starte opp igjen på en annen måte. Jeg tror det er liten sannsynlighet for at du vil bli tatt om de gir deg tilgang til nettverket, men det beste er jo å prøve å høre litt rundt med sannsynlige folk på en diskre måte. "Alle" utlendinger har piratkort omtrent. Tror det er Hadisat de bruker som egentlig er "lovlig". Han ble vel tatt for dette, men ettersom jeg har hørt selger han nå JADOO BOX eller på norsk MAGISK BOX.

 

En ting du må være forsiktig med er at det finnes 'organisasjoner' som bekjemper slikt. Altså ved å kjøre rundt med peilebiler for å finne signaler fra steder som ikke betaler abonnement. Vet ikke noe om hvor sannsynlig det er å bli tatt.

 

Du må ha Dreambox, ja. Har ikke sjekket opp noen alternativer, mye mulig det finnes, men skal nok mye til for å få noe som er like bra.

 

Her har du forresten et norsk forum for Dreambox+++:

 

http://digsat.net/wbb3/index.php?page=Board&boardID=291912059d9

Endret av NicolasDarvas
Lenke til kommentar

Det er vel det, men ingen ulovligheter som er skjedd her. Det er kjekt å vite hvordan ting fungerer. Dreambox er fullt lovlig, og fordelene med denne fremfor "original" bokser man får fra f.eks Viasat eller Canal Digital, er at man har mye større mulighet for å konfigurere DB ettersom den kjører unix og ikke har noen sperrer, slik at man f.eks kan kjøre begge abonementene uten å ha to dekodere. Kan også bruke den til internett/mail osv. Grunnen til at du aldri ser denne boksen på steder som selger satelitt-tv er at de truer med å ta fra de lisensen til å selge for de om de gjør det.

Lenke til kommentar

Er ikke dette å diskutere "piratkopiering"?

 

Jo

 

"Alle" utlendinger har piratkort omtrent.

 

Er det slik at alle utlendinger har det? Hvis man er født å oppvokst i norge, blir da jeg bekreftes som svart i huden av det?

 

Nå er nok riktig at utenleninger er verst her, men å si at alle er slik er neppe helt riktig.

 

Jeg tror oslo/grønnland er verst på området.

Lenke til kommentar

Jo.

 

Er det slik at alle utlendinger har det? Hvis man er født å oppvokst i norge, blir da jeg bekreftes som svart i huden av det?

 

Nå er nok riktig at utenleninger er verst her, men å si at alle er slik er neppe helt riktig.

 

Jeg tror oslo/grønnland er verst på området.

 

Nei. Det er mange som deler ett kort i en husholdning med server og Dreambox for å få kanaler på flere TV'er. Om de deler kortet sitt med venner mot en liten betaling, så synes ikke jeg de fortjener opp til 6 års fengsel, slik som denne Ap-politikeren vil ha det til, altså opp fra ett år, slik straffen for deling er nå.

 

Og til den andre kommentaren din, gå ut og tell hvor mange utlendinger som har Hadisat-parabol. Orker ikke å ta denne debatten her, men jeg tviler på at noen følte seg diskriminert. De fleste utlendinger jeg kjenner, uten at jeg skulle gidde å nevne hvilken nasjonalitet og hudfarge alle de har, har piratkort, både svarte, gule og brune... Hvis det er viktig å vite, men jeg skrev ""alle"", det er mange som har det, og da er det en liten pekepinn på hvor man skal begynne å lete etter nettverk.

Endret av NicolasDarvas
Lenke til kommentar

Har nå funnet noen sider som cardsharing.net og Cardshare.tv, men lurer på hvordan jeg faktisk kommer i gang. Kan man bruke dekoderne fra Canal Digital, Viasat osv. eller må man ha Dreambox, VU, AzBox osv?

Oppskriften på dette skal ikke diskuteres her på forumet. Hvis det kommer slike detaljer må det fjernes og tråden stenges.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hva er egentlig sjansen for å bli tatt? Bor på en liten plass med et par tusen innbyggere midt ute i ødemarka.

Har til gode å høre om en bruker som blir "tatt", men er du en distibutør, en stor en som tjener betraktlige penger, vil politiet ta deg for skattefusk og momsundragelse, og så kan du bli saksøkt av viasat/canal digital (eller begge).

 

Men hva skal man med slik når man har internett? og masse gratis tilgjengelige goder man bare får av å bruke internett :)

 

-frank

Lenke til kommentar

Det du gjør når du har funnet noen som vil dele kortet sitt, er å kjøpe DB, samt lese på linken jeg ga deg om hvordan du programmerer denne og kobler opp mot nettverket via internett. Signalene må du ta inn selv fra en parabol. Man deler på en måte kun kodene over nett. Før hadde man selve kortet, men tilbyderne endrer kodene hele tiden slik at man isåfall ville vært nødt til å lage seg ett nytt kort en del ganger i uken, men hvis du gidder, så kan du vel gjøre det også. Da må du kjøpe deg en kortbrenner, men dette har jeg null kunnskap om. Søk på google, mulig jeg er veldig utdadert på dette. Lenge siden, så vet ikke hvordan ting fungerer i dag. Før var det jo slik at man kunne koble seg opp mot satelitter via en "bakvei", altså de signalene som sendes til TVstasjonene, spesielt ved direktesendinger slik at man kunne f.eks se politikere før de gikk på luften, ordinært om man kan si det. Blitt mange kontroversielle opptak av det.

Endret av NicolasDarvas
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...