Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hei. Igår den 16.Mai 2011, så var min kjæreste ute og drakk med noen venner. 1 uke før det hadde jeg og henne avtalt at vi skulle være med hverandre. Så kommer hu etter noen dager og sier hun skal drikka istedenfor. Og hun vet jeg ikke er sånn som drikker for jeg vil ha billappen av foreldrene mine. Så da sitter jeg igjen med to valg: 1. Sitte hjemme og kjede seg. 2. Gå til en kompis og spille med han. Da valgte jeg og gå og spille for jeg ville ikke kjede meg. Så om natten får jeg en tlf der en sier jeg er en kuk og ikke skal droppa kjæresten min for og spille. Da hadde hun sagt til mange folk der at jeg skulle spille istedenfor og være med henne. Det var jo hun som droppa meg for og drikke! Kan noen hjelpe meg her? Er det teit av meg, eller henne? (Ikke nevn at jeg skulle blitt med henne, for jeg er ikke sånn som drikker).

Endret av noldus95
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest medlem-1432

Hva trenger du hjelp til? er enig med deg. Hun har antagelig blitt full og gnålt om at du droppa henne, og han har antagelig blitt full og blitt stor i kjeften.

Lenke til kommentar

Jo, hun sier at jeg er teit og at jeg er vel glad for hun drakk for jeg kunne spille osv. Noen spurte henne hva jeg gjorde, så sa hun at jeg var med en kompis og spilte, ikke det at hun droppa meg når vi allerede hadde en avtale.... :dontgetit:

 

Hva trenger du hjelp til? er enig med deg. Hun har antagelig blitt full og gnålt om at du droppa henne, og han har antagelig blitt full og blitt stor i kjeften.

 

Bevise for henne at det var hun som er frekk mot meg..

Lenke til kommentar

Er det noen tvang for å drikke da, selv om det nok kunne sett rart ut at du ikke gjorde det.

 

Ja, men visst du leser igjen oppe så ser du at jeg ikke drikker for jeg vil ha billappen av foreldrene mine. Søstera mi drakk jo, og det fant foreldrene mine ut, og da måtte hun betale lappen selv... vil ikke gjøre det samme jeg :p

Lenke til kommentar

Kan jo fort bli veldig kjedelig å være den eneste som ikke drikker på en fest da. Spesielt 16 mai med 16-18 åringer som sikkert har planer om å drikke seg ganske fine i formen.

 

Jeg mener det er hun som har vært teit. At hun avlyste daten deres kan jeg til nøds forstå, da det er 16 mai og en typisk drikke dag.

 

Men det at hun går rundt på festen og får deg til å fremstå som kjip mener jeg er dårlig gjort av henne, og er det noen som fortjener en unnskyldning så er det du.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Hva skal man egentlig gjøre?

 

Du kan late som om det ikke skjedde - hvis du ønsker å være sammen med henne og holde freden mellom dere to.

Du kan krangle med henne og fortelle henne at hun er en bitch - hvis du bare ønsker å ha rett, og muligens miste henne.

.. eller så kan du stille klare krav til henne, som at hun skal oppføre seg ovenfor deg. Du fortjener å være sammen med noen som faktisk respekterer deg nok til å ikke drittkaste deg bare fordi hun ønsker å oppfører seg som en drittunge i fylla!

 

Du skrev selv:

''Så da sitter jeg igjen med to valg: 1. Sitte hjemme og kjede seg. 2. Gå til en kompis og spille med han. Da valgte jeg og gå og spille for jeg ville ikke kjede meg.'' Det å være med henne og hennes fulle venner var altså ikke ett valg uansett, og hun visste at du ønsker å holde deg unna alkohol.

Lenke til kommentar

Det du trenger hjelp til er å argumentere for din sak altså. Here goes:

 

*Hun er kjent med at du har tatt et valg om å ikke drikke. Dette må hun forholde seg til.

*Hun kan da velge følgende:

 

A: Drikke selv, og respektere at du ikke drikker

B: Ikke drikke selv før hun er 18, fordi det er et smart valg, helsemessig.

C: Finne seg noen andre å være sammen med

 

Det er jo såre enkelt, egentlig. Hvis hun ikke kan leve med den du er, får hun finne seg noen andre å leve med.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...