Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Nordisk utseende foretrukket av norske menn?


Anbefalte innlegg

Jeg ser mange asiatiske jenter med norske gutter, og jeg er selv asiatisk og har norsk kjæreste. Kunne i grunn aldri tenkt meg og blitt sammen med andre enn vesteuropeere heller, hehe. Once you go white, you'll never turn black. ;)

 

Smaken er som baken.

:dremel:

Nei, back to black... eller yellow.

Endret av Frk. Snasen
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg må si at det eneste jeg merker iforhold til at jeg ser asiatisk ut, er at veldig mange eldre menn gjerne vil ha kontakt med meg. Og det er bare ekkelt. :yucky: Og østeuropeere merkelig nok. Er vel som enkelte sa, smaken er som baken.. delt. :)

Lenke til kommentar

Så skal det jo sies at det finnes bare én menneskerase; homo sapiens, forskjellig hudfarge er bare en genetisk variasjon, så stricktly speaking så burde man nok sluttet å omtale folk med forskjellig hudfarge som "forskjellige raser" ...

Det er forskjell på ein asiater, ein nordmann, ein pakistaner og ein afrikaner. Eg ser ikkje problemet med å bruke ordet rase.

 

race2

[reys] Show IPA

–noun

1.

a group of persons related by common descent or heredity.

2.

a population so related.

3.

Anthropology . a.

any of the traditional divisions of humankind, the commonest being the Caucasian, Mongoloid, and Negro, characterized by supposedly distinctive and universal physical characteristics: no longer in technical use.

b.

an arbitrary classification of modern humans, sometimes, especially formerly, based on any or a combination of various physical characteristics, as skin color, facial form, or eye shape, and now frequently based on such genetic markers as blood groups.

c.

a human population partially isolated reproductively from other populations, whose members share a greater degree of physical and genetic similarity with one another than with other humans.

 

Forskjellene er ikke store nok til at man kan rettferdiggjøre å bruke rase-begrepet synes jeg. (Bare min egen personlige mening)

Vi har alle de samme organene og det er jo ikke akkurat slik at en asiater ikke kan formere seg/ få organer osv osv av en av europeisk opprinnelse. Samt at den såkalte forskjellen mellom folkeslag er mikroskopisk. Det sies jo at mennnesket stammer fra et sted i Afrika, og i Afrika er det biologiske/genetiske mangfoldet så stort (det er det alltid der hvor en art har sitt opphav) at en afrikaner fra en gitt stamme kan ha mer (genetisk) til felles med en kaukasisk (nord europeer) enn en fra nabo-stammen. Så hvis man ser bort ifra de åpenbare forskjellene mellom mennesker (hudfarge, ansiktstrekk, høyde osv) så er vi alle ganske så like.

 

Siden menneskearten er såpass homogent, så blir det heller mer riktig å dele folkeslag inn i etniske grupper, ihvertfall siden forskere som jobber med gen-forskning etc skjelden bruker ordet "rase" for å kategorisere folkeslag.

 

 

 

Lenke til kommentar

Jeg var sammen med ei som var halvt thai, og hun har ingen problemer med å skaffe seg kjæreste.

 

Som med norske jenter finnes det noen som er veldig attraktive, noen som er midt på treet, og noen som ikke er attraktive, rent utseendemessig. Personlighet og utstråling er også viktig.

 

At du er asiatisk skulle absolutt ikke være noe problem i forhold til å skaffe seg kjæreste i Norge

Lenke til kommentar

Jeg er en etnisk nordmann i starten av tjueårene, og ja, jeg blir faktisk tiltrukket av asiatere. Tenker nå spesielt på øst-Asia.(Kina, Japan, Korea), men jeg kan like gjerne være sammen med damer fra Norge. Skal jeg generalisere, så mener jeg selv at mange fra disse landene, ser bedre ut enn norske damer.

Lenke til kommentar

Etter en kommentar ifra ei venninne, om at jeg kanskje slet med å finne meg en fyr i norge, fordi jeg ser asiatisk ut, så har hodet mitt begynt å tenke. Stemmer virkelig det? Jeg er født og oppvokst her, ser på meg selv som norsk. Har norsk mor, men ikke far. Så vil si at jeg oppfører meg norsk. Om man egentlig kan sette noe "fasit" på det.

 

Hun mente også at jeg kanskje hadde hatt større sjanse i asia, fordi der er det mer marked for at guttene liker asiatisk utseende... Fleip? Fakta?

 

Jeg har hatt norske kjærester, og har aldri fått høre at jeg ikke er norsk nok for dem. :p

 

Det jeg da lurer på er om norske menn foretrekker nordiske kvinner? Og om det er slik at asiatere foretrekker asiatere?

 

Føler du selv at du sliter med å finne deg en kjæreste?

 

Jeg har selv tenkt litt på at jeg hadde foretrukket en asiatisk kjæreste siden jeg selv er asiater. Virker liksom at det hadde vært enklere enn å finne en 'norsk jente' men vet ikke helt.

 

Har ikke noe svar til ditt spm angående norske menn foretrukker nordisk utseende i sine kjærester. Siden jeg er adoptert og har dermed et asiatisk utseende.

 

Edit:

Ville ikke lagt så mye i hva venninnen din sa. Folk er forskjellig og alt det derre.

 

Jeg ser mange asiatiske jenter med norske gutter, og jeg er selv asiatisk og har norsk kjæreste. Kunne i grunn aldri tenkt meg og blitt sammen med andre enn vesteuropeere heller, hehe. Once you go white, you'll never turn back. ;)

 

Hehe har ikke hørt den versjonen før ^^

Endret av -Léon-
Lenke til kommentar

Men hva er det dere blir tiltrukket av da? Hvit hud, blondt hår? Eller er det generelt norske trekk? Asiatiske jenter ifra japan, kina og korea har jo som regel litt smalere øyne og andre trekk. Kan jo være at nordiske menn ser på det som litt rart. Fordi de er vandt til jentene her.

Lenke til kommentar

Det er nok så absolutt genene som avgjør hvem du blir tiltrukket av. Hvilken annen magisk påvirkning er det du vil forsøke å påkalle? :) Seksuell tiltrekning er rett og slett instinkt og dette er igjen satt i sving av genene.

 

Du må ikke glemme samfunn og oppvekst!

 

Jeg har selv veldig nordiske trekk: høy, mørk-blond, blå øyne, veldig hvit. Til tross for dette, så foretrekker jeg ikke nordiske jenter. Jeg har faktisk ALDRI blitt betatt av ei blond jente. Unntaket var vel en gang på barneskolen..

 

Jeg har vokst opp med at idealkvinnen er høy, blond, slank, og solbrun. Som følge av dette, så har "underbevisstheten min" gått lei disse jentene. De er rett og slett kjedelige for meg. Jeg er heller ikke særlig fan av høye jenter, selv om jeg er 185cm selv. Jeg foretrekker helt klart jenter under 170cm.. 160cm til 165cm er perfekt! Mørkt hår og mørke øyne er også uendelig mye mer tiltrekkende enn lyst hår og blå øyne. Og de gangene jeg blir tiltrukket av nordiske jenter, så er de sjeldent veldig solbrune. Jeg har aldri forstått meg på den vanvittige "bli så brun som mulig"-trenden. Nordiske jenter ser helt klart bedre ut med sine naturlige hudfarger.

 

Nå skal det sies at jeg synes alle kulturer har pene jenter. Men om vi danner et bilde av "gjennomsnittsjenta" fra enhver kultur, så er det helt klart at noen kulturer skårer høyere enn andre. For min del skårer øst-asiastiske jenter(Japan, Korea, Kina, Taiwan) høyest..

Lenke til kommentar

Jeg er igrunn ganske enig med Ruskeladd. Typisk norske jenter tiltrekker meg ikke noe spesielt. Det blir på en måte bare helt gjennomsnittlig. Jeg tiltrekkes mer av jenter som ikke er helt like alle andre, og som ikke bare glir rett inn i mengden. For å gå i detaljer, gjerne brunt hår, litt mørk, gjerne en blanding av flere etniske grupper. Når det er sagt, så har jeg ikke veldig sansen for øst-asiatere.

Lenke til kommentar

Etter en kommentar ifra ei venninne, om at jeg kanskje slet med å finne meg en fyr i norge, fordi jeg ser asiatisk ut, så har hodet mitt begynt å tenke. Stemmer virkelig det? Jeg er født og oppvokst her, ser på meg selv som norsk. Har norsk mor, men ikke far. Så vil si at jeg oppfører meg norsk. Om man egentlig kan sette noe "fasit" på det.

 

Hun mente også at jeg kanskje hadde hatt større sjanse i asia, fordi der er det mer marked for at guttene liker asiatisk utseende... Fleip? Fakta?

 

Jeg har hatt norske kjærester, og har aldri fått høre at jeg ikke er norsk nok for dem. :p

 

Det jeg da lurer på er om norske menn foretrekker nordiske kvinner? Og om det er slik at asiatere foretrekker asiatere?

 

Personlig blir jeg minst like tiltrukket av jenter med asiatiske trekk som nordiske. Det som fort kan bli en turnoff går mer på personlighet og kulturforskjeller. Men da er det stort sett snakk om jenter som er oppvokst i Asia som ikke kan tilpasse seg norske forhold.

Lenke til kommentar

Norsk asiatisk kombo? Dette høres jo lovende ut i mine øyne. Av en eller annen grunn er jeg av den oppfatning at raseblanding = pene jenter. Forutsetter selvsagt at foreldrene har hatt genetiske krav overfor sin partner.

 

Uansett så handler "skjønnhet" mye om å være fornøyd med den man er. Går man rundt og tenker "nordmenn foretrekker blondiner", ja da er det fort det som blir realiteten.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...