Gå til innhold

Den Store XBLA-tråden


Mr. Pants

Anbefalte innlegg

Hydro Thunder Hurricane er fantastisk. Jeg frykta at det skulle føles annerledes enn originalen men dette er ekte god gammeldags Hydro Thunder. Litt tammere announcer-stemme, han kunne godt ha vært et par hakk mer overdrevet i uttalen, men det er småpirk. Spillet har mer enn nok å by på for den som vil ha gull på alt, kontrollen sitter akkurat slik den skal, og banene er både morsomme og utfordrende med mange snarveier/omveier og hemmeligheter. Anbefales på det sterkeste for alle som vil ha ekte arcade-racing.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Da har jeg fullført Limbo. Det er uten tvil et av de beste XBLA-spillene jeg har spilt. Jeg satte veldig pris på den minimalistiske historiefortellingen, og jeg synes det ble gjort mye bedre enn i Braid.

 

Oppgaveløsingen var stort sett solid gjennom hele spillet, men det var et par puzzles som bydde på litt frustrasjon. Om jeg skal sammenligne det med Braid igjen så opplevde jeg Braid som en serie med puzzles. Limbo var som en reise.

 

Kjøpte Braid da det kom ut, men la det bort da jeg satt meg fast. Fant det igjen i går da jeg så igjennom alt på boxen, og bestemte meg for å teste det igjen. Men det ble med en liten halvtime. Det er for mye prøv-og-feil for meg. Hopp på fienden-spol tilbake, få tak i nøkkelen-spol tilbake, dra i spaken-spol tilbake. Puzzles blir for kjedelig og ensformig på den måten. Det har pen grafikk og god musikk, men det hjelper liksom ikke når det ikke fenger meg.

 

Limbo derimot var helt fantastisk. Nydelig grafikk, lyd og atmosfære. Dessuten hadde det kreative og varierte gåter. Ville hele tiden bare spille litt til. Vil lett anbefale Limbo før Braid :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Var det noe spesielt tidsrom vi skulle "få tilbake" 1200 MSPoints i forbindelse med Summer Arcade-lineup`en hvis vi hadde kjøpt alle 5?

Usikkert. Mulig det blir noe i likhet med tidligere i år. Regner med det kommer poeng nærmere 31. september, eller noe.

Endret av Amored
Lenke til kommentar
Super Meat Boy will release on Xbla as the "main course" of The Game Feast, a new promotion MS is doing this October. (because "fall of arcade" just sounds wrong)

 

Super Meat Boy officially hits Xbox Live on the 20th of October.

 

Mark your calendar.

Bring a bib.

 

OXOX

-Team Meat

 

http://supermeatboy.com/33/It_s_Official_/#b

 

Artig at MS kjører en arcade-kampanje i høst også. Jeg tipper at Ilomilo og Comic Jumper blir to av de andre spillene i kampanjen.

Lenke til kommentar

Slik er line`up framover:

 

* September 8: Plants vs. Zombies, 1200 MSP

* September 8: Dance! It’s your Stage, 800 MSP

* September 15: Sonic Adventure, 800 MSP

* September 29: Hydrophobia, 1200 MSP

* October 6: Comic Jumper, 1200 MSP

* October 13: Pinball FX 2, Tables purchased individually, free import from original Pinball FX

* October 20: Super Meat Boy, Pricing TBD

Endret av Maury
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 2 måneder senere...

Jeg kjøpte meg Costume Quest - Grubbins on Ice og begynte på det ikveld. Men har problemer med at spillet klikker/fryser hele tiden. Det kommer mange hvite striper på skjermen og alt fryser. Må da slå av konsollen da kontrolleren slutter å reagere. Noen andre som har kjøpt denne DLC-en som har oppled det samme? Hadde ingen problemer med Costume Quest da jeg spillte det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...