Jump to content
Sign in to follow this  
Joachim_F

Gothic tilbake til originalutvikler? (X360, PC, PS3)

Recommended Posts

Annonse

Vil aldrig kunne anbefale Arcania dessverre. Spillet spyttet på alt jeg holder kjært fra de eldre Gothic titlene.

 

Personlig så håper jeg at Piranha får rettighetene tilbake, og starter utviklingen av et ordentlig Gothic når de er ferdige med Risen 2.

Share this post


Link to post

Det er ikke om elleve dager nedtellingen er ferdig. Det er i dag kl 22 i kveld! :)

 

(siden bruker system klokken på PCen din, så viss du har stilt klokken feil Joachim så blir også datoen på siden feil)

Edited by nissn

Share this post


Link to post

Hører på musikken til Gothic 2 her. Verdens beste spill!

 

Ingen av de andre gav meg noe i nærheten av Gothic 2. Det har jo også noe med tid å gjøre. G2 spiltes før barn, og da har man jo mer tid til å sette seg inn i det. Men det var noen magisk med Gothic 2. Installerte også den brukeroversatte utvidelsen Night of The Raven. Steike vi ventet på den. Visste den var oversatt, men den drøyet. Da oversatte vi selv til engelsk tekst, intallerte og spilte pakken.

 

Håper PB kan vise gammel storhet igjen når de får kontroll over produktet sitt.

Share this post


Link to post

Pirhana Bytes må lage et gothic fem. Arcania og Gothic 3 "FAILA DRIT HARDT HAHA" som en i klassen min beskrev det. Å få et Gothic spill hadde vært helt rått :D

 

Alt jeg sier er: KOM IGJEN PB! You can do it! (Just donæt bug it like hell )

Share this post


Link to post

Er mange som ikke forstår at det ikke var Piranha Bytes skyld at Gothic 3 endet opp som de gjorde. JoWooD presset Piranha Bytes å utgi spillet før de var ferdige og det endet såklart i fiasko. Piranha Bytes startet deretter å lage en gigantisk patch som skulle fikse opp i de fleste bugs og sikkert adde noen nye features, hvem vet. Men Piranha Bytes og JoWood splittet så produksjonen av patchen sluttet.

 

Spill Risen så ser du hvilken kvalitet Piranha Bytes klarer å levere. Greit nok, slutten inkluderte litt mye dungeon crawling og lite dialoger og sisteboss var latterlig, men resten i tillegg til verdenen var helt utrolig.

Edited by Stormwolf

Share this post


Link to post

Peronlig elsket jeg Gothic 3. Det er det beste rollespillet jeg har spilt. Det ligger Community Patch ute som ordner opp i bugs og som gjør spillet mer stabilt. Det finnes også questpacks, uten at jeg har prøvd de enda.

 

Har aldri prøvd å spille disse. Men grafikken i Arcania: Gothic 4 ser jo egentlig ganske pent ut. Anbefaler noen dette spillet?

 

Arcania er veldig annerledes enn de andre spillene i serien. Der de andre er åpen verden med mange valgmuligheter, er Arcania veldig linært. Du kan ikke påvirke historien i form av valg, og du kan ikke gå hvor du vil, men må følge en bestemt sti. Om du synes det er greit er Arcania er godt actionspill med noen få rollespillelementer, men om du vil ha et skikkelig rollespill bør du spille Gothic 1-3 eller Risen.

Share this post


Link to post

Selv med det ekstreme antall bugs Gothic 3 hadde så er det likevel et av de desidert beste spillene jeg noen gang har spilt. Verdenen i seg selv er fantastisk bra og utrolig dyp. Selv likte jeg ikke ArcaniA i det hele tatt.

Edited by Craxdm

Share this post


Link to post

Pirhana Bytes må lage et gothic fem. Arcania og Gothic 3 "FAILA DRIT HARDT HAHA" som en i klassen min beskrev det. Å få et Gothic spill hadde vært helt rått :D

 

Alt jeg sier er: KOM IGJEN PB! You can do it! (Just donæt bug it like hell )

 

Øy ! ikke kødd med Gothic 3 , veldig bra spill og spillehistoriens vakreste musikk.

Share this post


Link to post

Gothic 2, som Dinsdale sier = verdens beste rollespill, med eller uten NotR.

Gothic 3: Fantastisk verdensbygging, og fullt ut verdt å gå gjennom et par ganger. Men spesielt slåssmekanikken er dessverre ødelagt, også etter patch. "Umulig" å tape sverdkamper, samt en "comedy-value" avslutning ved siste hogg som man aldri helt er sikker på om var intensjonell i det man hører "swish/snitch," og fienden blir til gummistrikk - bokstavelig talt. Risen var bra, men det var litt mye gjenbruk fra Gothic-universet, uten helt å lykkes fullt ut med å skape en ny, egen verden/mytologi.

 

Tvilsomt om PB går tilbake til Gothic - det mest logiske ville da ha vært at de allerede hadde hatt utviklingen av et nytt gothic-spill godt underveis, i og med at de bare kunne ventet til rettighetskarantenen gikk ut, for så i teorien å gi ut Gothic 5 dagen etter. Ser ut til at Risen er prosjektet det satses på nå, og hvis de utvikler den verdenen videre, trenger ikke det å være noen dårlig ting på noen måte. Fremdeles litt skeptisk til pirater og gønnere, dog.... <_<

Share this post


Link to post

PB i et intervju for eurogamer:

-"For us it seemed to be a win-win situation," said Hoge of the impact of ArcaniA - A Gothic Tale, "because we knew we would get the brand back.

 

-"We thought, OK, scenario one: they do a good game and it furthers the brand. Scenario 2: they fail and everyone knows why."

Jeg lo av det siste sitatet.

 

hele intervjuet

http://www.eurogamer.net/articles/2011-05-05-why-gothic-dev-piranha-dumped-jowood

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...