Gå til innhold

Video: Shift 2: Unleashed #2 (X360, PC, PS3)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Gleder meg bare mer til jeg får ratt/pedal stativet fra Gamepod i UK i posten nå :). Hovedsaklig for GT5 bruk men Shit2 skal helt klart inn på PCen.

 

Spilt til level 24 med håndkontrolleren i GT5 i løpet et par helger, men nå skal ratt og pedaler ut av boden og monteres i skikkelig stativ. Det samme med FM3 men da må jeg nok kjøpe et GT2 sett som er kompatibelt med alle 3 plattformer.

 

Spiller uten noen aids, selv ikke racingline. Venter nok med å vurdere GT2 for 360/PS3/PC og bruker G25 på PS3/PC til FM4 er ute. Synd ikke flere ratt støtter alle plattformer men nå har det kommet en konverter som gjør at man kan bruke selv G25 på 360 men den emulerer bare en 360 håndkontroller så helt perfekt blir det ikke.

Endret av Kendu
Lenke til kommentar

Hadde jeg hatt plass til fult stol-kit hadde jeg kjøpt det fra gamepod :) men det har jeg ikke plass til, derfor stativ og kontorstol. Blir det for mye styr med å pakke opp og ned så blir det heller ikke brukt, noe jeg har erfart med G25 generelt. Derfor et enkelt stativ jeg bare kan løfte bort med alt ferdig montert.

Endret av Kendu
Lenke til kommentar

Ser faktisk kjekt ut dette, men om kjørefølelsen og margarin-kjøringen fra forrige henger igjen i dette også, så blir nok ikke mye tid jeg vil vie til dette spillet, spesielt ikke etter å ha spilt såpass mye GT5 som jeg har, og som dermed setter høye krav til spill som erklærer seg som en simulator. Utifra vidoen å bedømme, så får jeg inntrykket av at dette langt ifra kan vippe GT5 eller Forza av simulator-tronen. Blårøyk og raske biler med masse reklame er ikke nok for meg til å vie mye tid til et bilspill, dermed er det vel kun GT5 jeg virkelig har innviet lojalitet til når det kommer til bilspill.

 

Siden det er litt skryting av cockpit og lignende her, så får vel jeg skryte litt selv også.

Har en selvsnekret Cockpit med G27 som er laget av aluminium, og er designet og konstruert av meg selv ;)

Mye penger spart, og så får man den nøyaktig som man vil.

 

LeXtreme%20Racing%20Cockpit.jpg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...