Gå til innhold

Trailer: Dead Space 2 #3 (X360, PC, PS3)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Herregud for en upassende trailermusikk. Ødela alt! Var nesten verre enn traileren til Dragon Age hvor de brukte en Marilyn Manson låt som musikk. Det er jo totalt upassende å bruke Smashin Pumkins i den traileren der. Det har jo ingenting overhodet med spillet å gjøre.

 

Jeg tenkte det samme når jeg så traileren også. Jeg elsker SP, men det passet overhodet ikke til den traileren.

Lenke til kommentar

Så, det er reinspikka action nå? Dead Space var et bra spill, men ikke et skummelt et. Etter at det første sjokket over monstre som med mye lyd kommer ut igjennom lufteluker hadde gitt seg etter en time var det "bare" en meget god tredjepersonsskytter som var igjen.

 

Ser ut til å være samme greia i Dead Space 2, med skyting i høysetet. Synd, for med et lite fokusskifte kunne serien fort blitt like jævlig som Silent Hill 2 var. På den gode måten altså.

 

Forøvrig enig med Polar Piraten, det var et dårlig valg av musikk - låta er god men den setter ikke akkurat noen stemning.

Lenke til kommentar

Jeg tør gjette at vi som synes sangvalget er kjempekult alle i sammen ikke har noe forhold til sangen fra før av? For det har ikke jeg, og jeg synes det er kjempekult samtidig som jeg fra tidligere erfaringer vet at jeg til å begynne med har funnet det veldig merkelig og feil å høre en sang jeg har hørt for seg selv så mange ganger før bli brukt som musikk i en trailer eller et filmklipp eller til og med i en film- eller seriescene, skjønt det må legges til at det aldri har tatt meg lang tid å likevel bli vandt til det og synes det er kjempekult. Men det er kanskje fordi jeg generelt, vet ikke hvordan det er med andre, er ganske svak for dette med å klistre en kjent sang på masse scener fra ting jeg liker. Noen ganger ser jeg på AMV-er på YouTube.

 

In any case, selv om traileren ikke er skummel eller noe sånt så synes jeg heller ikke spillet var det, men så spilte jeg ikke mer enn første bane av Dead Space selv om jeg nå, etter å ha sett traileren får litt lyst til å ta det hele igjen uten at jeg vet helt hvor jeg skal fortsette etter det første i og med at det later til å ha kommet en million spin-offs på alle mulige medier mens jeg så en annen vei; uansett det traileren får meg til å føle er kulhet. Så selv om det kanskje ikke er Dead Space, jeg vet ikke, så synes jeg det er veldig kult. Jeg ser liksom en fyr som har et skikkelig hardt liv gjøre harde ting og klare seg og snakke med folk, og oppleve kule ting, og så har vi denne musikken som liksom setter det i en slags kontekst, jenesaispas; det er kanskje litt som når såpedramaet mellom alle figurene på Lost blir enda kulere fordi det foregår veldig mange rare ting rundt dem som man ikke skjønner, vi får en kontekst og det hele føles veldig viktig eller enda sårere eller så er min forklaring på hvorfor dette med å klistre en kjent sang på masse scener fra ting jeg liker ikke så gjennomtenkt som jeg gikk ut i fra den var da jeg begynte å skrive den ned, og da blir det uansett en veldig kul opplevelse å se hele greien, og jeg får, som sagt, i egenskapen av dette, i grunn, ganske lyst til å ta igjen Dead Space.

Lenke til kommentar

For meg var aldri Dead Space "skummelt", jeg falt dog for settingen og universet (no pun intended) spillet har å by på.

Noen synes kanskje at spillet er en melkeku med tanke på hvor mange forskjellige formater man kan skaffe seg litt Dead Space snadder på (animasjons-film, episoder, osv osv), men for meg er en god spillserie en som har en rik verden å by på, og Dead Space virker å ha mye mer på lager.

 

Ang. Musikk/Trailer diskusjonen så må jeg si meg enig i at spillet forflytter seg enda lengre vekk fra sitt opprinnelige mål ved å fronte en slik trailer, men så lenge oppfølgeren blir som orginalen med diverse forfriskende "fixes" og mer av det gode, så kommer Dead Space 2 til å bli det samme som orginalen ble for undertegnede, et av årets store enspiller-opplevelser!

Lenke til kommentar

Jeg holder fortsatt på med eneren, og spiller det på PC.

Kontrollene er fullstendig horrible (jeg håper dette var mye bedre på konsoll), og visse ting irriterer meg som f. eks. å trykke på en tast så får man plutselig opp en magisk blå stripe på gulvet som viser hvor jeg skal gå istedenfor å måtte sjekke kartet.

Farge-gjengivelsene i spillet er også ganske blasse og kjedelige, og noen av monstrene beveger seg utrolig urealistisk rundt hjørner, etc.

Men handlingen liker jeg, litt sånn Event Horizon/Alien-aktig.

 

Håper virkelig de har fikset farger og mest av alt det elendige kontroll-systemet i 2'eren for PC-versjonen. HVisk ikke blir det kanskje PS3-kjøp hvis det er mye bedre.

Lenke til kommentar

HO!!!

ah ye

Spillet her så grise fett ut, energisk gameplay, sjekk motoren lix, sloss samtidig som man beveger seg med tett alien bugs som sikkert drar kontrollen rett ut av henda dine. Skummelt, de har bygd det på annen måte men alikevel en forrige med mere seriøst.

 

Muhahaha jeg skal gå gal i space lixom.

jooonas91: her kommer baller inn mere enn eneren.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...