Jump to content

lavizh_

Medlemmer
 • Content Count

  162
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

149 :)
 1. Skal prøve PC versjonen. Kjøpe den 3-4 mnd etter lansering. Da er den vel patcha ferdig.
 2. Blir det som Horizon Zero Dawn PC utgave så tar det vel 6-12mnd før alle bugsa er fiksa?
 3. Det hjelper da pent lite når korta er håpløse å få tak i.
 4. Er allerede custom modifiserte BIOS'er for 3060 lagd av krypto folk. Er nok ikke lenge før dette blir en ny favoritt. Ser mange av de har fått tak i kort. Nvidia feiler nok med denne lanseringen også for gamere.
 5. Den får oppdaterte teksturer i høyere oppløsning, raytracing som ikke krever RTX kort, CRYENGINE sin SVOGI (Global Illumination) etc...
 6. Betaler ikke for struping og elendig forsinkelse. Står over.
 7. Så dropp Adobe da, Affinity Designer tar over for Photoshop, finnes mye software på markedet som kan bytte ut Adobe software. Målet mitt for 2019 var å bli fri for Adobe software og det har jeg klart helt fint.
 8. Ville DU vært foruten? På 17. mai i pølsebua, på kaia når du handler reker, på fotballbanen når ungene hyler etter brus i pausen, osv. Betalingsterminal er ikke 100% utbredt heller hos slike små foreninger og lag. Ingen går rundt med kontanter på seg mer, og fra 202x skal vi bli det kontantløse samfunn. Da hjelper det pent lite med Vipps som er godt kjent for mye nedetid, spesielt når man skal bruke tjenesten.
 9. Er litt enig, men må jo ikke legge inn kredittkort der for å bruke de. Kan jo være en forretnings ide for noen å lage en som samler disse i en felles launcher. Men bra med gratis spill i hvertfall. Metro som kommer neste uke rotet jeg meg aldri til å kjøpe, og Batman spillene denne uken fikk jeg gratis på steam for ett par år siden, men tror ikke alle DLC osv var med der. Du mener GOG Galaxy 2.0 Launcher som er i beta test i disse dager? Har Steam, Origin og uPlay spillene mine der. https://www.tek.no/artikler/samler-alle-spillene-dine-pa-ett-sted/466124
 10. Kult, spillet med alle DLC'ene har allerede passert 100GB. Digert.
×
×
 • Create New...