Gå til innhold

Collector's/Limited/Special Edition diskusjon!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg er drita lei av alle slike "editions". Før kjøpte man spillet, og hvis man ville ha en litt finere boks med litt concept art og gjerne en figur, så kunne man av og til kjøpe en samleutgave.

 

Nå er det f... meg limited pre-release edition, limited-buy-in-the-first-week-edition, special nordic-edition, super-collectors-limited-edition, collectors-but-not-limited-edition, digital deluxe-edition, deluxe-edition, digital pre-deluxe mega-concept if-you-buy-this-then-you-are-cool-edition. Og ALLE har forskjellig innhold...

 

SVETT blir jeg... Prøver å finne ut hvor jeg skal kjøpe Civilization V, men der har man jo også tonnevis av utgaver... Play.com-exlusive content, Zaavi.com-exclusive content, Nordic Edition, Collectors Edition, Steam-special Edition....

 

JEG BLIR GAL!

 

/rant off

 

+1

 

 

Jeg har en drøss med sånne liksom-spesialversjoner; Medal of Honor "limited" og Bad Company 2 "limited" (som bare er "limited" fordi man får tidlig tilgang til et og annet våpen når man forhåndsbestiller det), Mafia 2 Nordic osv osv osv.

 

... Så jeg velger bare å ekskludere alt dette pisset fra min liste.

 

Her er mine SKIKKELIG samlerutgaver, som jeg kan komme på i farta. Jeg kaller de fleste CE, siden jeg ikke husker den konkrete tittelen, men for å være ærlig spiller det en knøtt liten tisselur, så jeg kaller dem alle CE (med mindre jeg faktisk husker navnet på versjonen).

 

-Far Cry 2 CE - relativt stor boks som inneholder en art-book, making-of disc, papirkart og en T-skjorte. Ikke noe uhorvelig spesielt, men fin likevel.

far_cry_2_ce.jpg

 

-Gothic 3 CE - svær eske, minner om eskene man fikk med gamle PC-spill. Inneholder en soundtrack-CD, making-of disc, tøykart, artbook og et halsbånd.

Gothic3%208.jpg

 

-Bioshock CE - Inneholder spillet i steelbook, en making-of disc og soundtrack-plate.... men aller viktigst, en jævlig tøff liten statuett av Big Daddy. Det er veldig tydelig at denne er (til dels) håndlaget, eller i allefall håndmalt. Veldig kul for folk som liker slike ting (som meg).

Bioshock-Collector.jpg

 

-Assassin's Creed 2 White Edition - inneholder spillet, en in-game quest og en kul Ezio-statuett.

PC%20ASSASSIN%20CREED%20WHITE%20EDITION.jpg

 

-Splinter Cell Conviction CE - samme greia som AC2 (det er jo Ubisoft tross alt), inneholder en soundtrack-plate, noen in-game items og en statuett av Sam Fisher, men ikke stort annet. Ingen ting spesielt men kult å ha i hylla.

SplinterCell%20ConvictionCollectors.jpg

 

-Brothers in Arms: Hell's Highway LE - Igjen Ubisoft, men litt mer innhold denne gangen. Først og fremst spillet, noen in-game multiplayer skins, et papirkart over Operasjon Market Garden, en comic-book og en detaljert figur av Matt Baker med flere våpen og småting. Ironisk nok hadde et soundtrack vært det jeg hadde verdsatt mest. Den gang ei...

brothers_in_arms_hells_limited_edition.jpg

 

-Two Worlds 2 Royal Edition - Håhåhåhå, her begynner vi å snakke. Denne eska har alt. Bonus-disc med videoer, wallpapers, soundtrack osv, et papirkart/poster, art-book og hele greia der. I tillegg har den en svær, håndmalt statuett, en kortstokk, musmatte, fire in-game items (et sverd, et kart over en dungeon, en quest og en sinnsykt tøff rustning).

two-worlds-2-royal-edition-pc-1v20_resized_1020_wm.jpg

 

-S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl LE - Skikkelig fet metallboks med en rusten/forfallen stil. Inneholder det meste av standardinnhold; spillet, making-of plate, in-game multiplayer-brett, en "survival guide" (en slags kreativt laget manual) og en bok som forteller litt av backstory'en til spillet.

STALKER-Shadow-of-Chernobyl-Collectors-Edition-PC-Games-23405-4.jpeg

STALKER-Shadow-of-Chernobyl-Collectors-Edition-PC-Games-127377-5.jpeg

 

-The Witcher Enhanced Edition - inneholder en oppdatert versjon av spillet, en art-book, soundtrack-plate, CD med "music inspired by The Witcher", tøykart, in-game quests og items, making-of plate og den engelske versjonen av en av de originale Witcher-bøkene.

www.gameover.es.files.2008.10.witcher-enhanced-edition-package-800.jpg

 

Vel.... det er alle jeg kan komme på nå. Som dere sikkert merker, er jeg mer interessert i memorabilia og fysiske gjenstander jeg kan sette i hylla eller fikle med, enn "early access to the best supermegaweapon ever made". Er man geek så er man geek. :)

Endret av Hr. Jenssen
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...