Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Etter den nye patchen da de reduserte rangen på akimbo model 1887(som ja, hadde noe lang range) så syns jeg hagler har bltt mer eller mindre ubruklige, du er nesten innen kniverange(hvis du har commando perken) før du kan bruke hagler, føles det ut som.

i realiteten så har de fleste halger mye mer effektiv rekkevidde enn det haglene i mw2 har nå.

 

Jeg er en av de som likte og sprinte rundt med akimbo 1887 når jeg fikk plukka de opp, rakk aldri å nå 67 før patchen sjøl. greit nok at de kunne nerfa rangen litt, men syns de tok altfor mye av den.

 

Folk roper at det ikke er noe skills i å bruke de halgene, men du så veldig forskjell på en som var gode med de og en som ikke var det.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Lurer egentlig på om alle folka hos Infinity Ward har hatt det fint etter Modern Warfare utgivelsen, for etter alt den hagle terroren dei har skapt så er det garantert noen som har gått bananas for å si det mildt. Folk har klikka i vinkel av mindre ting.

Men har ikkje merka noen oppdatering som demper de supervåpenet, er den komt på 360?

Endret av Sputnik
Manuelt oversatt fra caps
Lenke til kommentar

Det er fortsatt vits å bruke den, ja. Men nå er det en hagle igjen, ikke ikke en syk hagle/rifle hybrid som ødelegger alt som heter SMG eller strengt tatt kort/mellomdistanse kriging.

 

Akimbo 1887 var overpowered, de eneste som ikke ville inse det var de som brukte den. Jeg bruker fortsatt den og akimbo ranger, men da gjerne for å sloss innendørs og lignende, du vet, der hagle er ett passende våpen.

 

Så nå stiller de andre haglene (og smg'er osv osv osv) mer likt med 1887.

Lenke til kommentar

Du trenger ikke spille Hardcore for at haglene skal ha en funskjon! Ett par av disse er overlegen i nærkamp uansett modus!

 

Selv bruker jeg Spas-12 da model 1887 ikke fungerer like bra uten stadyaim etter patchen! Å jeg er helt avhengig av å bruke Ninja Pro :-)

 

M10A4 eller hva den auto hagla heter(ant nederst) er også drit sweet med frontgrip, men litt for kort rekkevidde på. Ingen av haglene slår spas-12

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Spill Hardcore. Da har haglene faktisk en funksjon. Spas er konge.

 

Tuller du? I hardcore er jo maskinpistolane gode. I non hc får ein latterlige kills med shotguns, og alle noobs kan sitta rundt eit hjørna og one-shotta alt. Dei bør nerfa eller fjerna shotguns, fordi det går ikkje på aim i det heile tatt. Om det er to rifler, som er like gode, som møtes går det på den som sikter og reagerer best.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...