Gå til innhold

Tidenes beste spillcover


De ti første coverne:  

108 stemmer

  1. 1. Hvilket av disse mener du er best?

    • Left 4 Dead 2
      12
    • Far Cry 2
      5
    • Overlord 2
      2
    • World of Warcraft
      11
    • Donkey Kong Country 2 Diddy's Kong Quest
      8
    • Call of Duty: Modern Warfare 2
      8
    • Borderlands
      32
    • Final Fantasy VII
      15
    • Golden Eye 007
      5
    • Sam & Max Hit the Road
      10


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ikke for å legge en demper på opplegget her altså, men som AltF4 så har jeg lyst til å lese om hvorfor dere har valgt disse coverne. Sånn som det er nå så er det spammet ut en god del bilder uten å legge med noen spesiell grunn. Da blir denne tråden ganske meningsløs siden flesteparten her sannsynligvis har sett de fleste coverne før.

 

La heller vær å nominere om du har ingenting å si om hvorfor :D

 

Jeg har ikke pønsket ut noen favoritt enda, men kommer vel kanskje tilbake igjen i løpet av dagen.

Lenke til kommentar

Jeg blir nødt til å nominere Civilization IV:

 

541739.jpeg (klikk for større bilde)

 

Det er rett og slett et utrolig stilig og fint cover. Motivet er også veldig bra. Starter i steinalderen, beveger seg videre på gamle Egypt og oldtidens Hellas, videre inn til Mayane, renessansen, deretter 18- og 1900-tallet og til sist vår verden i dag. Veldig godt tenkt. Dessuten er bygningene og modellene på coveret veldig fine, jeg lurer på om de er ekte bilder (selvsagt ikke alle, men en del virker som om er det). Logoen er også meget godt plassert og har et godt utseende, i motsetning til for eksempel Far Cry 2. Det er veldig mange artige detaljer, og dessuten er fargene harmoniske og fine, selv om det kanskje ikke skriker ut "HER ER JEG!" og blir dermed ikke det første du legger merke til i spillhylla. Men ellers er det et annerledes og veldig kult cover.

 

 

Andre jeg synes trenger å nevnes er:

 

Warcraft III-coverene (spesielt The Frozen Throne). Mulig at jeg blir påvirket ettersom disse spillene er favorittspillene mine, men til tross for at det er bilde av hovedpersoner er de relativt unike, det er ikke mange som har zoomet så kraftig inn i ansiktene, som er veldig godt laget, og har utrolig bra fargekontraster. Det er også masse detaljer i ansiktene til Thrall og Arthas. Dessuten legger du fort merke til disse coverene i hylla.

 

Skjult tekst: (Marker innholdet i feltet for å se teksten):

541749.jpeg

 

541750.jpeg

 

(mulig jeg oppdaterer denne senere)

Endret av ShampooMacTavish
Lenke til kommentar

Veit ikke helt hva det er med det... Men elsker coveret til borderlands!

 

game-borderland.jpg

 

Henger meg på denne inntil videre, ja. Borderlands-coveret er sweet :D

 

det tar seg mye bedre ut i virkeligheten når det glinser og har en uthevet på de rette stedene. (som wow)

Lenke til kommentar

Av spillcover fra den nyere tid var det et jeg umiddelbart tenkte på, nemlig the witcher. Noe med dette coveret gjorde at jeg ville kjøpe dette spillet før jeg visste hva det var for noe. :)

 

 

the-witcher-16-l.jpg

 

Av litt eldre titler, er det et jeg spesielt husker, fordi det stakk seg ut i mengden på den tiden, gode gamle Faxanadu på NES.

 

fax-cover-thumb-412x584.jpg

 

Som dere ser foretrekker jeg en enkel stilren coverart. :)

Lenke til kommentar

Av spillcover fra den nyere tid var det et jeg umiddelbart tenkte på, nemlig the witcher. Noe med dette coveret gjorde at jeg ville kjøpe dette spillet før jeg visste hva det var for noe. :)

 

Jeg slenger meg på The Witcher jeg.

Bare synet av det coveret får meg til å få lyst til å spille igjen. ( men nå er DAO for tur ;) )Det er også vært å nevne at Coveret til orginal versjonen er fetere enn Enhanced Edition.

 

Edit. Fail quote :(

Endret av The Fourth
Lenke til kommentar

For meg var dette et av de mest fengende coverene, hvertfall fra det tidspunktet jeg var liten pojk :)

 

Edit : For litt mer forklaring.

 

Grunnen til at jeg liker det.. tja.. det er et eller annet som virkelig fenger med dette coveret. Kanskje er det fordi det er såpass råsoldid actionfylt, men på sammetid med litt artige detaljer? Muligens det er teksten som fikk meg til å legge merke til det, men når jeg var liten og leide det første gang på MIX, så var det virkelig et cover jeg la merke til.

 

Alltid hatt en svakhet for bilspill, men har syntes de fleste er kjedelige i lengden fordi de allerdri er actionfylt.

Noe dette motbeviste :)

 

destructionderby2reflections19.jpg

Endret av The Very End
Lenke til kommentar

REGELOPPDATERING: Har forhørt meg litt rundt nå, og bidrag som ikke har argumentasjon - altså kun bilde - ikke godkjennes til nominering og blir dermed utelatt i pollen. Samme gjelder poster med fler bilder hvor det ikke kommer tydelig frem hvilket cover det er som er nominert.

 

Som begynner å bli bra vanskelig å sette opp på grunn av overraskende stor deltagelse! smile.gif Borderlands og Duke Nukem 3D ser ut til å ha store fanskarer, ikke overraskende egentlig. Gode covere begge to.

 

Ellers må jeg si det er mye minner som kommer frem her, og covere (både gode og dårlige) jeg ikke har sett før.

Endret av AltF4
Lenke til kommentar

World%20In%20Conflict.jpg

 

For min del er World in Conflict det beste spillcoveret. Det minner meg virkelig om en stor og viktig krig mellom USA og Sovjet, og har akkurat de perfekte fargene. Man kan se eksplosjoner, flammer, tanksser og helikoptere, samtidig som navnet på spillet står riktig plass. På andre og tredje plass får jeg nominere Civ IV og Left 4 Dead.

Lenke til kommentar

Liker å se at flere støtter opp om Doom, men vi burde vel samle oss om en enkelt ugave. Mine argumenter for å nominere den første utgaven er at de marinesoldatene på de to andre omslagene ikke ser ut som den klassiske "doomguy", komposisjonen gir også et bedre inntrykk av hva spillet handler om; 1 vs horder av demoner. Det eneste som ødelegger litt er han som vinker i bakgrunnen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...