Gå til innhold

Halo: Reach - Spekulasjoner og diskusjoner


Lakus

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg startet i går og kom til oppdrag 6 før jeg gav meg for dagen. Tror ikke det blir noe mer i dag, men i morgen en jeg fast bestemt på å komme så langt som fysisk mulig. Hittil har jeg flere ganger tenkt på det å bare løpe gjennom, men jeg klarer ikke gjennomføre det. Jeg bare drepe han kuken som tok meg av dage i forrige forsøk, og etter han er død bare jeg drepe broren hans også. Sånn fortsetter det som regel helt til jeg, nok en gang, dør.

 

Skal prøve å gi litt mer faen i fiendene neste gang :p

 

(Gratulerer forresten!)

Lenke til kommentar

Halo: Reach Co-Op Matchmaking Update Coming Next Month

Halo: Reach launched without matchmaking support for its co-op campaign, but there was a good reason for the omission: developer Bungie didn't want game owners' first campaign experience to be a frenzied run on its last level. However, that shield's integrity is dropping fast.

"The first matchmaking update for Reach will occur in early October and consist primarily of fixes for bugs and balance issues," the blog reads. "We're not done testing them all yet, but when they're ready we'll fill you in on all of the little details. We'll also be adding some game types and Forge maps. Co-op campaign will be going live in October as well."

 

http://www.giantbomb.com/news/halo-reach-co-op-matchmaking-update-coming-next-month/2561/

Lenke til kommentar

I Halo 3 var Big Team noe som var fantastisk gøy med tre andre kompiser her hjemme. Mye kaos og mange mennesker, men hvorfor har Bungie nå satt Big Team til å være maks to spillere lokalt online samtidig? Var nedtur når vi satt der og måtte bytte playlist bort fra det vi likte best i H3.

 

@ Bare Ban

 

Må si "Tip of the Spear" var ganske episk når jeg satt der og forestilte meg en framtidig Halo hvor det faktisk er så mange som spiller mot hverandre, hehe. Men i rappen kan jeg si at når Kat ble

satt jeg der småsjokkert og syntes hun fortjente å dø på en langt mer ærerik måte en at en lusen covenant snipet henne.

 

 

Sliter litt nå på kvelden med å huske øyeblikkene som var mest minneverdige, hele spillet var jo jævla bra for å si det sånn. Hvertfall ettersom jeg har likt Halo siden det kom ut og jeg måpet over hvor fantastisk Xbox måtte være for å kunne ha et såå bra spill, hehe - fikk meg hvertfall til å gå til anskaffelse av en halvgjennomsiktig Xbox hos gamle Spiderman med flunkende nytt Halo: CE. Har litt lyst til å fyre det opp og kjøre Warthoger i hverandre - de er jo såpeglatte ;)

 

Men hadde samme problem som deg Lakus, ble ofte en vendetta mot alt som kunne røre seg når jeg døde. Må jo få hevnen for den irriterende granaten som plutselig havnet på meg (og det var overraskende mange ganger det skjedde... hehe)

Lenke til kommentar

Skal bli digg med oppdatering av spillelistene. Er så dritt lei Team Snipers og Team SWAT i Team Slayer, så håper de får egen spilleliste.

 

Godt det ikkje berre er meg som synes det er irriterande. SWAT kan vere kjekt innimellom, men synst alltid det eller Snipers blir valgt (dette baserer eg på mine vanvittige ~15 rundar i MP så langt :D). Team Snipers er useless, berre ein gjeng med idiotar som camper i kvart sitt hjørne, ufattelig kjedelig!

Lenke til kommentar

Fullførte Halo Reach nå, var egentlig en nokså gjennomsnittlig singelplayer campaign. Det som irriterte meg grønn flere ganger var checkpoint systemet, der det virker som at det er helt random når man får checkpoint eller ikke. Visse steder var også irriterende vanskelige, men det var en herlig følelse når man endelig klarte det. Historien datt jeg fort av og gameplayet har jeg sett før. Så ville gitt spillet rundt 7,5 eller noe rundt der. Har solgt spillet, så fikk igjen noen kroner på det ihvertfall.

Lenke til kommentar

Nei, egentlig ikkje. Du stiller utan armor og utan motion sensor og kun DMR og Magnum som startvåpen. Head shots er vel det som er greia med SWAT: eit headshot er eit kill med DMR . Å drepe utan å prøve på headshots tar stort sett alt for lang tid.

Aha, vel vel. Tror neppe eg gidder å bruke noe tid på dette her online uansett, som med samtlige Halo spill :p Kanskje om eg finner tid... Men så står jo Black Ops på dørene samt Bf:Vietnam, spill som for meg fenger online i større grad :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...