Gå til innhold

Halo: Reach - Spekulasjoner og diskusjoner


Lakus

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Elkjøp sender som sagt fra Sverige og det er nok derfor de sender litt før de andre nettbutikkene. Dessverre er det ikke den geografiske avstanden mellom Norge og Sverige som avgjør frakttiden, men byråkratiet imellom. Pakkene må gjennom grensa på vei til postkassene til ventende nordmenn, noe som ikke sjeldent tar lang tid. Det er ikke noe mer enn en teori fra min side, men med tanke på at at Elkjøp sender sendingsbekreftelse først av alle nettbutikkene, men ofte leverer sist tror jeg at jeg er inne på noe.

 

I bunn og grunn vil jeg bare advare Elkjøp/Lefdal-kundene her mot å skru forventningene for høyt. Samtidig vil jeg ikke snakke dritt om disse butikkene, men det er slik landet har lugget ved flere anledninger nå.

Lenke til kommentar

Det er jo det jeg sier. Elkjøp sender flere dager i forveien, men pakkene kommer frem "for sent" likevel. Men det er fremdeles Elkjøp som må ta sin del av skylda. De sender tross alt fra Sverige når de kunne sendt fra Norge. Meg bekjent er det den eneste kjeden som faktisk har problemer med å levere innen akseptabel tid.

Lenke til kommentar

har fått beskjed om at legendary pakken er sendt og fått sporings nummer nå fra elkjøp.

Litt rart(synes jeg) at legendary pakken ble sendt før standard edition som jeg også bestilte fra elkjøp.

bestilte vanlig først og så legendary etterpå uten å avbestille vanlige i håp om at jeg hvertfall fikk den vanlige versjonen i tide. men hvis jeg får begge to på samme dag så kommer jeg vel bare til å selge den vanlige versjonen til en venn eller noe for prisen jeg betalte for den hos elkjøp, eller bare sende den tilbake...

Men håper virkelig den kommer på mandag eller senest tirsdag ettermiddag :)

 

Hva skjer egentlig hvis du får spillet på lørdag/mandag og du setter den i xboxen for å spille? er det fare for å bli bannet da?

Lenke til kommentar

De sender Legendary først fordi den blir sendt med Servicepakke (altfor stor til brevpost). Tar noe lenger tid med Servicepakke, tipper du har den på Tirsdag, senest Onsdag. Og du blir ikke bannet, men det er ingen vits å spille multiplayer ettersom de kommer til å resette cR og leaderboards på Tirsdag (tror jeg).

Endret av Hcw87
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...