Gå til innhold

Anmeldelse: Overlord II


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Overlord II kunne ha vært mer av akkurat det samme som forgjengeren for min del. Jeg ble VELDIG positivt overrasket over all variasjonen de har puttet inn. At man kan styre en liten jævel av og til, båtseilingen, at man kan skaffe tilbake favoritt-minions, osv osv.

 

Noen steder har spillet en liten tendens til å stanse opp, da det ikke alltid blir så selvforklart, og da bremser det gode tempoet opp. Kamerastyringen er ALDRI et problem i PC-versjonen, men minion'ene kan til tider være litt for dumme. Noen andre frustrasjonsmomenter kommer av og til også, hvor man plutselig får alle sine minions slaktet i en fei på grunn av en liten feil.

Foruten dette er spillet knall, og absolutt verd pengene. Om man liker Overlord som jeg gjorde, vil man elske oppfølgeren. :)

Lenke til kommentar

Froholt har enda til gode å skrive en dårlig anmeldelse. Stå på!

 

Syntes dog spillet ikke når like høyt. For min del blir det litt for mye av det samme. Noe annet som slo meg var at du nevner at mus+tastatur er å anbefale. Selv byttet jeg straks over til kontrollen på PC-versjonen. Men dette er jo riktignok 100% subjektivt - smak og behag :)

Lenke til kommentar

"Du får til og med en dame (eller to) etter hvert, som stadig vil ha deg til å bruke massevis av de sårt opptjente/stjålne pengne dine på unyttige møbler og annet dekorativt tullball. Spillet er med andre ord ikke helt urealistisk" :D

 

Gliste godt da jeg leste denne, men ser ut til at det må gå til innkjøp av nok en gaming tittel.

Blir vell etter fight night regner jeg med. <_<

Lenke til kommentar

Har gledet meg til dette. Spillte det første Ovelord på PC og satt med en sterk følelse av at det var ett spill som egentlig skulle spilles på konsoll. Så hadde planlagt å kjøpe dette til xbox360. Men nå er jeg litt i tvil, så tenker jeg laster ned både en PC og en xbox demo og ser hvilket kontroll system jeg foretrekker før jeg kjøper :)

Lenke til kommentar

Gleder meg vilt!

Fikk spillet i dag, men xboxen står på hytta så får ikke prøvd det før om rundt en uke :cry:

 

men uansett, elsket enern, og demoen til toern så jeg tenker jeg kommer til å elske dette. Selv om det bare hadde vært enern baklengs ville jeg elsket det :p

Lenke til kommentar

Er godt i gang med dette spillet, kommet til "assult on the empire" (eller noe i den duren), og det har vært underholdende så langt. En del av "sitatene" på loading bildene er helt knall, f. eks "Power corrupts... Absolute power is a whole lot of fun" og "The evil that men do is nothing compared to the evil that we do".

Likte veldig godt når smådjevelene begynte å plystre eller synge, etter at man har fått på dem imperial guard draktene, og de masjerer av gårde :D

 

Eneste problemet eller rettere sagt irritasjonsmomentet med spillet er at kontrollen og kameraet har en tendens til å henge seg opp til tider (pc utg.). Og det passer veldig dårlig hvis du er i en kamp.

Hadde vært kjekt om det var mulig å kutte ut en del av video sekvensene når man forflytter seg i tårnet sitt, er kjedelig å se dem igjen og igjen. Hjelper litt å trykke på space, så får man avbrutt dem, men skulle vært ett alternativ for "play cut scenes only once". Det samme gjelder når man skal gjenopplive smådjevler, også tidkrevende å ta en og en, men en cutscene/animasjon i mellom hver.

 

Billigste stedet jeg fant, sjekket ikke veldig mange, var direct2drive.com til $39,95 (ca 260kr). Play.com var faktiskt billigere (fysisk utg), men koster over 200 kr og da kommer mva og tollgebyr i tillegg. Steam tror jeg skulle ha €49.99 (ca 450kr), så det lønner seg helt klart å sjekke rundt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...