Gå til innhold

Alt om Alan Wake blir diskutert her!!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Spillet har release i morra, att Gamestop i Trondheim ikke får det i morra betyr ikke att spillet er utsatt men er nok bare en av innkjøpsjefene der som har bæsja på leggen.

 

Eller att de rett og slett har solgt ut første shipment av spillet og sier av den grunn att spillet er utsatt.

Eller at de roter. Jeg satset på at de hadde fått det likevel, og joda, det hadde de, så nå er jeg lykkelig eier av spillet. Fikk derimot vite idag at Red Dead Redemption var forsinket en uke. Mulig det egentlig var det han mente.

Lenke til kommentar

Oi, overraskende at Elkjøp faktisk leverer på release, i følge mange så pleier de å rote veldig med release spill. Jeg fikk Heavy Rain en dag senere bare, dog.

 

Uansett, Alan Wake er et knallspill! Jeg ble på en måte litt skuffet, med tanke på at jeg forventet veldig mye, fra et spill som har blitt utviklet veeeeldig lenge. Men det er jo et bra spill, med god atmosfære, grei grafikk, litt slapp fysikk, men god lyd. Synd det ikke ble PS3 eksklusivt for PS3en kjører HDMI lyd mye bedre enn 360. Men alt i alt, et gjennomført spill, fra utviklere som kan sakene sine, Bare synd det kom så seint, og derfor føles det litt utdatert på noen områder.

Lenke til kommentar

Faen at jeg har lovet meg selv å spille ferdig aliens vs predators først.. eneste måten å bli ferdig med mine "ikke toppspill"..

 

Men over til saken, hvordan er vanskelighetsgraden? Er det bare jekke den opp til hardeste vanskelighetsgrad, eller er normal vanskelig nok ?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...