Gå til innhold

Fallout: New Vegas


Anbefalte innlegg

Den vanlige utgaven koster 30 pund på d2d.co.uk, som ganske riktig tilsvarer 280 kroner. Tror jaggu jeg slår til.

 

Får ikke til å kjøpe det fra d2d.co.uk, legger inn en Pre-order og går til Checkout sia og når jeg trykker "Check out whit PayPal"(har addet paypal accounten) så kommer jeg til neste side og får opp "You have no products."

Hva f*** er det som skjer? må jeg bruke en proxy eller noe sånt?

 

EDIT: prøvde med visa også,"You have no products.". lol

Endret av ThaBuG
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

D2D var et jævla mareritt av endeløse login-looper og "Hei du har en IGN-konto værsåsnillogbrukdenherplzplz"-mas, men jeg fikk kjøpt det til slutt, og registrert nøkkelen på Steam. Var borti YOU HAVE NO PRODUCTS også en gang, da byttet jeg browser, fjernet alt av cache, og begynte på nytt med hele prosesesen. Da gikk det.

Lenke til kommentar

Det deisa ned i postkassen tidligere i dag, men ja, som Zealuu sier får vi vente til fredag...

 

 

Har selvfølgelig kjøpt spillet(på steam denne gang). Men henta det ned i går, liker det godt så langt. Ser selvfølgelig frem til å lese gamers anmeldelse :)

 

Noen som vet når gamers anmeldelse er oppe? Gleder meg til å lese hva de mener :)

Endret av peasandpeace
Lenke til kommentar

De må vel forholde seg til en eller annen europeisk anmeldelsesfrist, vil jeg tro. Hvis den ikke dukker opp i løpet av morgendagen, så vil jeg tro den uansett er på plass før neste uke. Men jeg har ingen inside info, så ta det for hva det er verdt :p

 

IGN sin anmeldelse er forresten nokså samstemt med Giantbomb sin - spillet i seg er strålende, men lider litt under den tekniske arvesynden som følger med motoren fra Oblivion/Fallout 3, noe som er blitt litt verre enn tidligere siden Obsidians sedvanlige "litt ekstra bugs"-effekt gjør seg gjeldende her også. Fikk likevel Editor's Choice-stempel hos IGN, så det sier vel sitt om kvaliteten ellers. Skal legge link til anmeldelsen til i førsteposten nå.

 

IGN UK er litt mer begeistrede, følgende sitat gjør iallefall meg utålmodig:

Fallout: New Vegas is the game that many wanted Fallout 3 to be. It's harder, more ruthless, better written and more morally ambiguous. It's a game we’ve been wanting to play for more than a decade, a real modern re-imagining of the Fallout series, complete with that deliciously black humour. But it's also more of the same, aesthetically and technically identical to Fallout 3, wonky facial animation and all. The ever-so-slightly ageing technology only marginally detracts from what is otherwise an expansive, fulfilling and ambitious game, unmatched in scope and maturity. If Obsidian were to make another Fallout game, we certainly wouldn't say no.
Endret av Zealuu
Lenke til kommentar

Har bestilt fra gamezone for en stund siden og de sendte det i går, fikk tilogmed reklame mail av de hvor det sto at Fallout: New Vegas var kommet på lager og at hvis man bestilte før klokken 15.00 så fikk man det i dag, men det gjorde jeg ikke gitt :/

 

Men det er jo absolutt ikke Gamezone sin skyld men heller posten, får vaneligvis det jeg har bestilt dagen etter det blir sendt, men ikke nå gitt, uansett så satser jeg på og få det i morgen! :)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+8791234978

De må vel forholde seg til en eller annen europeisk anmeldelsesfrist, vil jeg tro. [snip].

 

Hvis det er en sånn frist har dagbladet gitt faen... Jeg ser heller for meg at de er for opptatt av å spille til å kunne skrive :p

Lenke til kommentar

Fristen gikk ut den 19. oktober..

 

For europeiske medier også? I så fall er det vel bare å smøre seg med tålmodighet, eventuelt håpe i det lengste på at vedkommende som har fått i oppgave av gamer-redaksjonen å anmelde New Vegas en gang kommer på at han skal skrive anmeldelse også, ikke bare spille. :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...