Gå til innhold

Dragon Age


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har for å være ærlig ikke brydd meg en dritt om dette kommende spillet før jeg var på Gamestop i går. Møtte på en fryktelig hyggelig og entusastisk kar i kassa som virkelig hadde peiling, og da ble det til at jeg la inn en forhåndsbestilling. Kikket litt på ign.com i går, og må si at jeg virkelig ser frem til å hente spillet. Nå har det vel blitt utsatt til november, men den som venter på noe godt venter forhåpentligvis ikke forgjeves =P

Lenke til kommentar
Hadde vært skikkelig epic med en coop eller full multiplayer. :cry:

... Du har spilt slike spill før:P?

med mindre de har gjort noe fail med det så blir det nok multiplayer, kan ikke ha et sånn spill uten det

 

Vel, de som har spilt slike spill før vet at multiplayer fungerer dårlig i slike spill. :p Derfor har Dragon Age -ikke- multiplayer.

Lenke til kommentar
Har spilt Baldurs Gate 2 over LAN flere ganger og det virket ypperlig. NWN var ikke så værst heller.

 

NWN er jo hovedsaklig et multiplayerspill med en dessverre moderat singelplayerdel.

 

Baldur's Gate er det helt motsatte. Baldur's Gate 2 fungerer ikke ypperlig over LAN med mindre du mener at det ikke er noen tekniske feil, for det er det jo ikke. Kan ikke skjønne at man får noe ut av det med mindre man er 6 personer som spiller, og du mister jo all fokus på historie og NPC'er, og det er jo 75% av hele spillet spør du meg. Er nok det Bioware også innser, og derfor har kuttet ut multiplayerdelen for å polere singelplayeren. (Også blir det sikkert billigere for dem....)

Lenke til kommentar

Multiplayer fungerer som regel bra så lenge man ikke har en historie som knytter seg rundt en hovedperson, slik det gjør i Baldur's Gate serien. I Icewind Dale og Neverwinter Nights spillene har man en historie som er knyttet til et sted og/eller en spesiell trussel og hvor karakterene er mer anonyme. Spillopplevelsen blir mer lik penn og papir rollespill og ikke et historiedrevet singleplayerspill.

Lenke til kommentar
Og dessuten er det langt i fra sikkert at spillet blir bra. Jeg har sett mange fancy trailere og screenshots fra spill som har floppet totalt.

 

Det er mulig, men de spillene ble ikke laget av BioWare. Det er veldig sikkert at Dragon Age blir noe annet enn bra.

 

Jeg gjør et løfte her og nå: Om Dragon Age blir dårlig (under 65% snitt på Gamerankings) skal jeg gladelig løpe gjennom Carl Johan i dameundertøy.

 

Character Creation så forsåvidt veldig bra ut. Kan sitte med sånne i timer.

Endret av ShampooMacTavish
Lenke til kommentar

så og si ingen spill går under 50% på gamerankings, fordi selv om spille har flaws virker det som 5

'er alltid er slakt karaktern, når det egentlig er midt på treet, men midt på treet for oss bortskjemte folk er ca en sterk 7'er eller 8er. Skammer meg over at spill verden har blitt slik egentlig, litt forkastlig sånn sett.

Lenke til kommentar

Under 50% er vel temmelig usannsynlig, men hvis ikke det får 85-90% vil jeg si det er en skuffelse i forhold til andre Bioware spill. Ingen av Bioware sine spill har under 80% på metacritic, så noe under det ville jo være en "flopp". Jeg har troen på Dragon Age, men hvis det er noen av spillene Bioware har under produksjon for tiden som skulle skuffe tror jeg det blir dette.

Lenke til kommentar
Dragon Age: Origins kan nå forhåndsbestilles og du får to ekstra items for å forhåndsbestille.

http://www.gamestop.com/Catalog/ProductDet...roduct_id=72850

 

 

 

Telles dette som utenlands?

Ikke find på å kjøpe det derfra. Du får 25% moms på toppen og alt fra 75 til 150kr i gebyrer får å drive inn de 200kr i moms. Så sluttpris vil ende opp rundt 800-900kr. Vent til det kommer her til landet. Gamezone har det til 369 når det kommer, som er satt til 21-10-09

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...