Gå til innhold

Spill-delen av forumet omstrukturert


Anbefalte innlegg

Den 11. mars, for snart en måned siden, postet vi en tråd i denne kategorien anngående omstrukturering av de sosiale spillkategoriene på forumet. Denne finner dere her. Mange hadde klaget på at kategorien "Spille sammen" favnet for bredt, og at "Spill"-hovedkategorien var for ustrukturert. Denne kritikken tok vi til oss og ved hjelp av mange konstruktive tilbakemeldinger og forslag fra brukerne mener vi at vi har kommet fram til en ny god struktur. Det har skjedd en rekke endringer som burde føre til en mer oversiktlig forumstruktur.

 

Først av alt har vi nå plassert alle de "sosiale" spillkategoriene under en kategori, "Community". Dette vil medføre et ekstra klikk, men vi håper den mer oversiktlige strukturen boter for dette. Strukturen under "Community"-kategorien ser ut som følger:

 

Community

- Spille sammen

-- PC

-- Microsoft

-- Sony

-- Nintendo

- Klan/Guild-diskusjon og -rekruttering *

- LAN-parties *

- Modifikasjoner og spillutvikling

- Leseranmeldelser

- Visuell skryt og morro

- Kreativt *

 

Den observante vil se at "Community"-kategorien vil bestå av fire gamle kategorier og tre nye (markert med en asterisk) . "Spille sammen"-kategorien omfattet tidligere alle aspekter ved det å spille sammen. Brukere har imidlertid sagt klart ifra at dette blir rotete, og vi har besluttet å trekke klan- og guild-diskusjon samt LAN-parties ut i egne kategorier. I tillegg til dette har vi nå platform-spesifikke underkategorier i "Spille sammen" slik at man lettere kan finne riktig tråd. I tillegg til klan-diskusjon og diskusjon rundt LAN-parties har vi opprettet en kategori for de kreative. Denne kategorien er laget for de brukerne som vil dele sitt kreative arbeide, enten det er en tegning av prinsesse Zelda, eller en remaster av introsangen i Halo 3.

 

Vi håper dere brukere liker den nye strukturen, men setter som alltid pris på konstruktiv kritikk og gode tilbakemeldinger. Videre ønsker vi at alle kategoriene kan bli forholdsvis aktive, og at den nye "Kreativt"-kategorien kan bidra til at brukere i større grad viser fram sine kreative verker. Må takke for alle tilbakemeldinger dere brukere har bidratt med sålangt. En spesiell takk går til TSP som har opprettet kategoriene og ordnet forumstrukturen i adminpanelet. Ta også en titt på de nye kategorispesifikke reglene for "Spille sammen" og "Leseranmeldelser". :)

Endret av Snorre
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jepp. Endelig ble det gjort, si fra om dere opplever noen problemer eller mener noe ikke er gjort riktig. Og naturligvis er det fortsatt mulig å diskutere struktureringen, at det er blitt fikset nå, betyr ikke at det ikke kan forbedres ;)

 

Det kan ta en stund før alle tråder er der de burde være. Om dere kommer over en tråd som er feilplassert i rapporter det, med p_report.gif-knappen ved siden av førsteinnlegget i den aktuelle tråden. :) Skriv da hvilken kategori du mener den skal innunder.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
×
×
  • Opprett ny...