Gå til innhold

Mafia II - Generell Informasjon og Diskusjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Då var Mafia 2 rundet og må si at eg likte spillet veldig godt egentlig, greit mange klager på at det er tomt i byen og slikt, men spillet er ingen sandbox spill så det har egentlig ganske mye for et action spill.

 

eg likte spesielt godt kjøringen og trafikken, den var veldig godt laget og man hadde gode utvalg våpen og slikt.

 

og story'en klarte lett å dra meg inn, men må si en ting om slutten. (ikke les visst du ikke har rundet)

 

 

Synes virkelig synd på Joe, men sitter også å funderer på om de virkelig drepte han. også er eg nyskjerrig på om Vito forsatt kommer til å være en del av Mafia-en etter det de gjorde mot Joe. håper på en DLC eller en etterfølger eg :D

 

 

overall synes eg faktisk spillet fortjente 9/10 for det var et godt spill.

Lenke til kommentar

Holder på på chapter 15 nå, faen så jeg klikker. Kommet ganske langt opp trappene på taket , så dør jeg av at en autoaimskyter meg. Spiller på hard. Mangelen på checkpoints er faen meg demoraliserende. Men ganske morro så langt ja bortsett fra buggen i chapter 14 hvor jeg ikke kom videre pga at jeg ranet butikker og ikke bare solgte biler. Vanskelig nok med han derek fyren fra før , uten å måtte gjøre det på nytt.

Lenke til kommentar

Betrayal of Jimmy (og nå Jimmy's Vendetta) minner en del of Freeride Extreme fra Mafia 1. Er vel egentlig ganske greit at de lagde den modusen separat, siden det ville blitt veldig OOC om Vito skulle vært med på det.

 

Jepp. Sleit i 3 timer for å finne ut hvor man kjøpte maskingevær der... Fant plutselig et lite ikon med en maskinpisol på oppe i hjørnet..

Lenke til kommentar

Rundet det nå nettopp, og selv om jeg ikke synes historien er for kort, så kunne de godt ha gitt den en litt mer konkluderende avslutning. Nå føles det som om de er kommet ca. halvveis, og selv om jeg gjerne kan tenke meg et Mafia 3, så trenger de jo ikke gjøre det så åpenbart at det kommer mer senere.

Lenke til kommentar

Fikk kjøpt dette for 349kr og fikk solgt det for 320kr, betalte da 29kr for å fullføre spillet, og spillet var helt ok, ikke noe dårlig og ikke noe bra heller. Her var det masse hyping som de sa ala Gears og Uncharted skyting, langt derifra, synes bilkjøringa og skytinga var det værste med spillet, men historien var bra :)

Endret av Toman
Lenke til kommentar

rundet dette på hard i helgen.Grei historie som klarer å holde interessen oppe.Går igjennom endel kapitler på nytt da jeg manglet ca 20 playboymagasiner :).Kunne godt ha vært flere butikker o.l,ble litt kjedelig og lite å gjøre på utenom mainstoryen ja.Tragisk at det ikke er mulig å få savet?Spiller på 360.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...