Gå til innhold

Mafia II - Generell Informasjon og Diskusjon


Anbefalte innlegg

Heisann!

 

Har ikke sett noen tråder om Mafia II på dette forumet, så jeg tentke å starte en slik tråd for å få feedback om hva andre forventer eller håper om dette spillet.

 

Jeg var selv en skikkelig stor fan av Mafia originalen og har brukt utallige timer på å nyte spillet. Håper selvfølgelig at ikke Mafia II blir en nedtur, det ville jo vært utrolig synd. Det å kunne suse rundt i det som ville blitt dagens veteranbiler, i dress og utstyrt med våpen, ja det er rimelig knall! Håper de vil bruke mange av de samme elementene som gjorde originalen bra og samtidig komme med nye og spennende effekter. Det er vel det vi alle håper fra en "sequal"! :)

 

Hva tror dere, og hva forventer dere?

 

Homepage: http://mafia2game.com/

 

EDIT: Endret tittel, beklager :)

Endret av Stokkinger
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Bruker-127711

Trodde dette hadde kommet ut alt jeg? Syntes at jeg så det på Gamestop, Tveita for noen dager siden, men kanskje det var et pre-order cover.

Lenke til kommentar

Mafia er jo bare et helt utrolig bra spill. For en stemning og atomsfære det er i det spillet. Byen virker så levende, og musikken er bare helt fantastisk. Ofte jeg bare går inn på youtube for å høre på musikken, blir i så godt humør da :) For ikke snakke om alle de artige oppdragene og personene du møter på. Det er så variert alt sammen. En merker veldig godt at det er et spill de har brukt lang tid på. Mafia er rett og slett et av de få perfekte spillene som har kommet noengang. Håper det kommer en CE av Mafia 2, den skal kjøpes om den så koster 1000 spenn. En cd med musikken fra spillet hadde vært en drøm ^_^

Lenke til kommentar

har akkurat hadd en gudfaren marathon med alle filmene, så nå er jeg i skikkelig mafia stemning :)

 

Forresten så prøvde jeg aldr spillet gudfaren fra 2006? med marlon Brandon. Hvordan var det?

Var vel siste arbeidet han gjorde før han døde. R.I.P (tror han la inn voice i 2004 eller noe)

http://www.imdb.com/title/tt0442674/

 

Var det bedre eller værre enn det første mafia spillet?

Lenke til kommentar

Husker jeg prøvde Gudfaren I spillet. Desverre en stor skuffelse ettersom jeg hadde spilt Mafia. Forventet en bedre spillopplevelse, men nei :(

 

Må si meg helt enig med deg som sier at musikken var kanonbra og at stemningen i byen var fantastisk. Om de tar med slike elementer i Mafia II, hjelper det hvertfall godt med for at jeg skal bli en stor fan. Håper de også får mekket inn en skikkelig god Story-Line til spillet.

 

Det har ikke kommet ut noen gameplay videoer, har det? Er spent på kjøre mekanikken og hvordan det virker.

Lenke til kommentar

Dette blir eit lite must, ja. Det originale Mafia var eit flott spel. Stemning, musikk, historie og gameplay var på plass alt i hop.

 

Syns å hugse at oppfølgaren er sett lengre fram i tid; 50-talet? Dei glade 30-åra er ei setting eg likar betre, men forstår valet. Håpar ikkje det vil ha for mykje å sei for om spelet blir bra eller ei.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...