Gå til innhold

[LØST]Ønske om bruk av større avatarer i piksler


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg syntes ideen om avlange avatarer var litt spenstig. Slik at de kan gå litt mer i ett med linjene på forumet. Men dette vil kanskje ende opp med å se rotete ut, med mindre alle faktisk lager en avatar i full størrelse.

 

Uansett syntes jeg ikke at vi burde gjøre det mulig å ha større avatarer med lav grense, da jeg er redd dette vil resultere i at noen har stor, og andre liten avatar. Tror dette fort kan bli litt rotete.

 

 

Huff, nå hørtes jeg negativ ut...

Lenke til kommentar

Hvis belastningen på serveren skulle bli et problem, så kunne man vel kanskje ha hatt en høyere grense på filstørrelse og oppløsning dersom man hoster bildet selv, enten på eget domene eller via en bildeopplastningstjeneste. Det blir vel ingen ekstra belastning på serveren dersom bildet ligger på en ekstern adresse...?

 

Uansett, så er jeg enig i at det rent estetisk er best å holde seg til 90x90 eller 100x100. Dersom avatarene blir for store, så kan det fort bli litt kaotisk.

Lenke til kommentar
Avatarene på diskusjon.no holdt lenge for mer eller mindre alle, så jeg ser ikke helt hvorfor man skal ha 120 osv.

 

Nå er ikke dette diskusjon.no, så med nytt forum er det jo lov å prøve seg. :rolleyes:

Jeg synes større avatarer gjør forumet litt mindre anonymt, og som Bone sa så fint i første post: både mer spennende og koslig. ^^

 

Avatarer i Høyde og bredde format har jeg sett brukt på et par forum med veldig godt resultat, men da burde nok de fleste ha lik størrelse så det ikke blir så mye forskjellig, særlig hvis man har bredde format..

 

Selv om jeg hadde likt avatarer på 120x120, 120x100 eller 100x120. Så skjønner jeg at ikke alle av oss er like glade i store avatarer.

 

Så jeg kan vel også gi min stemme på 100x100. Da vil de av oss som liker å holde på med sånt få noen ektra pixler, uten at det vil gå for mye utover de som helst vil ha så små som mulig. :p

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...