Gå til innhold

Batman: Arkham Asylum - Diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Litt irritert, for jeg satt aldri fast slik jeg håpet på når jeg så dere skrev masse spørsmål her :p

 

Har fullført det nå. Det er ett av de beste spillene jeg har spilt de senere årene, terningkast 6 og 10 av 10. Ferdig med den saken.

 

Nå skal jeg gå tilbake her i tråden og sjekke spoilers bare for moroskyld samt se hva Zero Punctuation har å si om spillet.

 

En ting jeg må spørre dere Xbox-eiere som har fullført spillet om!

 

 

Hvordan fungerer den scenen hvor Scarecrow gasser deg og Batman klikker fullstendig? Like før siste runden med mareritt. På PC henger lyden seg og skjermbildet blir svart før det etter litt får bare gale farger og så går over til å bli små striper nederst. Jeg trodde faktisk på at PC'en min kræsja!

 

Endret av AltF4
Lenke til kommentar
Syns det er bare genialt jeg. Minner meg en del om Metal Gear Solid 2. Faktisk gjør flere ting det, og den lyden når man skrur på Detective mode er jo faktisk prikk lik item-lyden i MGS-spillene hehe.

 

Jeg ble sjeleglad når bildet kom tilbake for å si det sånn. Plutselig var pulsen min i turbo modus. Slemt, men allikevel genialt.

Lenke til kommentar

Trenger hjelp til å finne Batcave for andre gang.

 

 

Befinner meg ute i det fri. east/west/north eller hvor jeg bør starte fra. Ser på walkthroughs at det er litt merkelig jeg har rotet meg ut.... Burde ha gått rett til batcave fra sewer og finner nå ikke tilbake. Brukt sikkert 2 timer på å finne frem igjen, men alt er jo sperret av med planter fra poison ivy :/

 

Lenke til kommentar

@Goo:

 

 

Hva mener du med rotet deg ut? Flydd dit hvor det står et Riddler Trophy på en liten øy du kan klatre på å fly videre fra? Står et litt mer skjult trophy på en øy enda lenger ut, men den er det ikke sikkert du har funnet. Uansett er det bare å gå tilbake og inn i en luftsjakt du har vært igjennom før, hvis du er der jeg tror du er.

 

Lenke til kommentar

Hehe. Vanskelig på expert? <BR><BR>Lol, The Riddler spurte meg nettopp om jeg leiter på internett etter svar på gåtene hans <IMG class=bbc_emoticon alt=^_^ src="http://www.innlegg.no/public/style_emoticons/default/happy.gif"> Nice breaking the fourth wall. <BR><BR><A href="http://www.innlegg.no/%3CA%20href=" http: www.arkhamcare.com?>www.arkhamcare.com</A><BR><BR>Noen som har sjekket ut?

Endret av AltF4
Lenke til kommentar

Den forrige posten min har visst blitt et salig rot så jeg dobbeltposter.

 

Snurrelief: Er spillet vanskelig på expert?

 

Jeg måtte le når The Riddler spurte meg om jeg søkte opp svarene på gåtene hans på internett. Fin måte å bryte "den fjerde veggen" på!

 

www.arkhamcare.com - velg "Employee login" og skriv 125845712 - det er koden til Frank Boles :)

 

Visste dere forøvrig at spillet har 3 forskjellige slutter?

 

Personen som griper etter Titan-kassa er enten Scarecrow, Killer Croc eller Bane - for min del var det Scarecrow sin arm som dukket opp

 

 

I dag fant jeg til slutt de 2 siste Riddler-statuettene samt den siste Chronicles of Arkham-greia. Alikevel har jeg bare 85% fullført.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...