Gå til innhold

Batman: Arkham Asylum - Diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

batman.png

Et nytt Batman spill blir utviklet av Rocksteady Studios og ser ut til å ha en 2009 release. Det vil ikke være basert på noen film eller tegneserie, selv om skaperne selvsagt tar inspirasjon fra begge deler, og vil bruke figurer og fiender i tegneseriene som mal og mål. Vi vil heldigvis ikke se Robin. Vi vil ikke se Alfred. Og vi vil ikke se andre mindre gode irritasjonsmomemet, som de etter min mening er. Dette er vel og bra, men det viser også at utviklerne faktisk har en visjon for spillet sitt og måten de ønsker å formidle det på. Selv synes jeg det er veldig bra med utviklere som står litt på egne bein.

 

Mark Hamill (Luke Skywalker fra Star Wars) skal være stemmeskuespiller for Jokeren, som også i tegnefilmversjonen av Batman.

Tittelen skal visstnok ha en grafisk stil som minner om Bioshock og er skrevet av blant andre Paul Dini, som har produsert Batman: The Animated Series.

 

Batman: Arkham Asylum starter med at Jokeren rømmer fra fengsel og kommer seg til Arkham. Der kommer han opp med en plan som innebærer å drepe Batman og lage et helvete i Gotham City med sine ukjente kompanjonger.

 

Og om ingenting skulle innfri kan vi jo iallefall trøste oss med at spillet ser utrolig pent ut. Men jeg tror faktisk det er en viss sjanse for at det vil innfri, da det er lagt ned såpass med arbeid i stilen og utseendet, samt hvordan de skal håndtere spillets historie at jeg tror de vil klare dette. Bare tiden vil til slutt vise, men jeg gleder meg til mere informasjon om Batman og hans mange fiender på Arkham Asylum!!

 

 

The company is currently working on our next exciting title, Batman Arkham Asylum for the Xbox360, PS3, and PC.

 

Based on the core BATMAN license, experience a unique, dark and atmospheric adventure that will take you tothe depths of ARKHAM ASYLUM. Move in the shadows, instigate fear amongst your enemies and confront The Joker and GOTHAM CITY’s most notorious villains who have taken over the asylum. Use a wide range of Batman gadgets and abilities as you become the invisible predator and attempt to foil the Joker’s demented scheme.

 

Screenshots:

 

311148.jpeg 311149.jpeg 311150.jpeg 311151.jpeg 311152.jpeg

 

311153.jpeg 311154.jpeg 311156.jpeg 311157.jpeg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...