Gå til innhold

Fotballtråden.


Villanden

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Var utrolig deilig å slå erkerivalen Burnley idag. Men vi gjorde det unødvendig skummelt ved å la Burnley styre spillet i 2.omg og ved at de scoret på overtid. Hadde hjertet i halsen de siste minuttene der. Vi skulle heller gått hardt ut i 2.omg og prøvd på 4-1 og drept kampen. Men vi vant nå uansett, deilig med 3 utrolig viktige poeng!

Endret av nouse4aname
Lenke til kommentar

Og det synes jeg er synd. I disse dager virker det som om fotballtrenere blir skiftet ut, uavhengig om de gjør en god jobb eller ikke, rimelig fort. Kjipt om Hamrén stikker til et annet lag. Akkurat som trenern til Stabæk, han drar vel sin kos han også. Selfølgelig var det Molde sin trener som sa det til Rosenborg-ledelsen.

Molde er bare sure fordi de kom på en sugen annenplass i Tippeligaen.

 

Hamrén: - Jeg er ikke tilbudt jobben...foreløpig.

Endret av Cloudemyx
Lenke til kommentar

Hamrén er riktignok ikke tilbudt jobben enda, formelt, men det påståes jo at han er nå det svenske fotballforbundets førstevalg siden de ikke fikk tak i Svennis, og da kommer de nok til å få tak i han, uansett hva Skutle eller Hoftun sier.

Hamren er en utrolig likanes kar, og har fått på beina et Rosenborg-lag med "attityd" og stolthet, så det blir synd å se ham gå.

 

For går han ikke før 2010 sesongen er han iallefall borte sesongen etterpå.

Lenke til kommentar

Ryktebørsen til Nettavisen byr på dette gladrykte:

Fernando Gomez er sportsdirektør i Valencia. Han har endelig kommet fram til konklusjonen Fotball-Europa har ventet lenge på: Den økonomisk skakkjørte klubben må kvitte seg med David Villa og David Silva.

 

Storklubbene sitter selvsagt ikke i ro. Daily Mirror skriver at Manchester United vil gi 40 millioner pund for duoen. Daily Mail og Daily Star skriver at Sir Alex Ferguson først og fremst jakter Villa.

 

Har lenge håpet at Sir Alex skulle forsterke laget litt, og endelig leste jeg det jeg ville lese. Tenk å sett Villa og Silva med den røde djevelen på brystet.. Da hadde jeg blitt den gladeste personen på forumet her!

 

Linky.

Endret av Dunedain
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...
  • 3 uker senere...

Er uheldgivis Liverpool supporter. Nå for tiden ser det ikke mye lyst ut. Benitez leder oss til en meget sterk 5. plass, og vi signerer 7 middelmådige spillere som skal heve laget betraktelig til neste sesong.

 

Tror gullet går til Chelsea. Ingen lag i dagens PL slår den stallen de kan stille, uansett hvor skadeskutte de er.

Lenke til kommentar

Tippet Chelski før sesongen jeg også, og må nok stå ved det. De virker veldig solide og mest stabile av topplagene. Når det gjelder Liverpool så tror jeg faktisk de må kvitte seg med Benitez før de kan ta gull. Han er ikke god nok som manager. Kjøper for mye drit, disponerer laget feil og får ikke det beste ut av hver spiller. Tror de skal være rimelig glad om de får 4.plassen i år da Tottenham og Villa virkelig viser at de vil være med der oppe.

 

Må og bare si det at jeg synes det er helt idiotisk av City å sparke Hughes. Han burde få bedre tid på seg enn en halv sesong. Når du kjøper et helt nytt lag på en gang tar det tid før samspillet kommer. Hughes har vist i Blackburn at han kan bare han får tid. Vil ikke si at Mancini er noe særlig bedre heller.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...