Gå til innhold

Innlegg.no - Siste ordet 1


fargoth

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

I Knus & Hærverk'en skal vi/jeg lage et produkt eller "bruksgjenstand". Det skal være innovativt, ha godt design og materialvalg osv. Når jeg dro opp arket med skissene mine fra forrige time, ser jeg at jeg har kommet fram til et firkantet/taggete hjul for massasje under kjøring.

 

Hva tror dere? ^_^

 

EDIT: Bedre forklart; Jeg trenger hjelp:

 

 

 

Designoppgaven: Hent inspirasjon til det du vil lage ved å se i butikker, reklame og blader, samt internett. Lag en bildecollage og skriv korte kommentarer på hvorfor du valgte disse produktene. (Ta gjerne med brosjyrer og blader) Begynn å skisse på alle ideene du har! Husk underskrift!

 

 

Inspirasjon? Hvordan skal jeg finne inspirasjon?! Ta noen random bildesøk på Google og håpe at jeg finner noe fett som kan virke inspirerende og som jeg kan lage en bildecollage med kommentarer ut av? WTF?

Endret av Mokko
Lenke til kommentar

Jeg er tom for Being Human. Nå skal jeg se The Dresden Files og Desperate Romantics. Altså, ikke i dag, men i morgen. Eller i overimorgen. Greit å ha noe å gjøre på. Og så tror jeg jeg skal begynne å bruke lunsjen på skolen to catch up on some true blood. Jeg er på seriekjøret igjen. Noen i Oslo som kunne tenkt seg å hente en HDD for meg før forumtreffet? Hun som lånte den viser lite til ingen intensjoner om å gi den tilbake.

Lenke til kommentar

Ja kanskje men finner ikke vista platen min. Men hvilket merk vil dere anbefale av bærbar pc ?

 

Jeg anbefaler Acer. Rett og slett pga lite problemer og god ytelse til en rimelig peng. Men jeg tror ikke det betyr så mye hvilket merke du har, er vel heller hva som er inni og garantier osv.

Kjøpte nettopp en Acer Aspire 6935 selv. Har aldri vært så fornøyd med en bærbar før. Beste lyd og bilde i en bærbar jeg har sett. Støyen er umerkbar, selv ved hard spilling, og ingen tempratur å snakke om. Kjører også de fleste nye spill på fullt (så lenge du ikke bruker 1920*1080 oppløsning). Fikk den for 9000, beste kjøpet jeg har gjort. :)

 

Må si du har en veldig god musikksmak Vaine. Liker de fleste sangene du poster. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...