Gå til innhold

Call of Duty: Modern Warfare 2!


Ukentlig avstemning frem til realase  

313 stemmer

  1. 1. Når skal du kjøpe spillet?

    • På realase
      127
    • Har forhåndsbestilt
      97
    • Blir julegave
      77
    • Vet ikke
      41
    • Ser ann anmeldelsene
      16
    • skal ikke ha det
      58


Anbefalte innlegg

Har ikke Cpt. Price vært med i en eller annen form i alle IWs Call of Duty spill? Mener han er basert på en av utviklerene, eller er det bare noe jeg har fått for meg?

 

edit: nei. han var med i både CoD 1 og 2, men som forskjellige karakterer (alle kalt Captain Price. og med noenlunde samme utseende(?)..)

Endret av MrLee
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har nettopp spilt igjennom COD: 4 på veteran og tror det kan bli fint å ha det i tankene. Tror ikke det blir noe COD: 4 framover uansett, siden jeg har Oblivion, Bioshock og ODST som kommer om 1 uke, i tillegg kommer Operation Flashpoint: Dragon Rising i postkassen 09.10.09 og Forza Motorsport 3 23.10.09 å spille før MW:2.

 

Håper vi snart får svar på Twitter-meldingen som kom i i går kveld/natt var for noe. Håper vi får en ny MP-video og info om våpen, perks, killstreaks etc.

Lenke til kommentar
Skal nok gå for prestige edition. Nattbriller blir bare helt fantastisk. Eneste jeg er litt spent på er om jeg kommer til å se noe i den pga dårlig syn.. :hmm:

 

Har du sett deg ut noe sted å kjøpe det? Eneste norske stedet jeg har funnet er her, men da er vi liksom oppe i 1700 kr..

 

EDIT: Inni helvete, nå har de visst fjernet pakken derfra også. Hadde funnet den på megastorenorge.no for rundt 1600 og på Gamestop.com for "bare" 900 kr, men de er borte.. :( Hvor skal jeg kjøpe det nå..?

 

Og hos Cdon er de som vanlig "Temporarily sold out!"

Endret av Mokko
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...