Gå til innhold

Tsunami over Norge, så tar Russland oss!


Anbefalte innlegg

Pastorale skrev (28 minutter siden):

Om det ikke skjer på det ene, eller det andre, men på det tredje skal det skje, om jeg må be.    I vår verden i dag, er jeg minst like flink til å forutse verdens skjebne som all verdens store spåmenn eller sannsigere, eller profeter.   Elle melle deg fortelle, snipp snapp snute, Ukraina er snart ute.       Hva vil skje? Det skal du få vite, bank under bordet tre ganger, spytt ut snusen.     Krigen forlenges. Mer presisjons våpen, flere raketter. Sintere og sintere blir Bjørnen, med tre ben i sine kjever. Tyrkia vi snart tar deg. Sult og hunger, og pest har gode dager. Hav som reiser seg. Hav vann langt opp Themsen når. Folk i Kina roper ut, hjelp meg min Gud, sult og hunger og sykdom når, helt opp til babels tårn. Markene blir hvite, grøde, flyter i hjørme vann. Og gris og høns, hugges ned i mengde. Høns og kylling kastes på søpla full av sykdom. Egg mangel, og kjøtt til hamburgere, fører til stor mangel på matslag i det land som fører ann. Brød blir dyrt, og rasjoneres. Den som samlet i tide, takker sin Gud. Men folk må holde ut. Finnland som valgte Nato, blir underkuet verre en før, og Sverige må blø, for sine dårlige valg. Og Israel, du stride må, mot fiender som vil deg splitte og senke. I din dumhet du til slutt forstår st du ditt land måtte forsvare. Bare Gud kan deg bevare. USA dom du satte sånn lit til, må slite med sitt regnskap, og sitt slette pengespill. Dollar falt fra stor en høyde, til sorg og gremmelse. De fine hugges ned, og må sine hender tilskitne, i samme jord, som den usle bonde. Skjebnen skiller lite mellom fattig og rik, som lik er de alle lik. Uhygge seg breder, både natt og dag blir utrygg for mange. Og folk bryter seg inn som slanger.

Ikke så dårlig profeti dette der... (google oversatt, tipper jeg)

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Store ting er på vei til å skje, men det er ikke Russland som vinner, de er på vei til å tape til de som tar over, men skjønner det ikke, nå er de bare nyttige idioter holder fokus vekk fra hva som skjer mens de svekker seg selv for hver tanks og hver soldat de mister. Det er aldri starteren av stortrives som vinner, og aldri har noen yppa til storkrig som han med en så dårlig kort på hånda, mangel på god ammunisjon og tom krigskasse,  Og de han får hjelp av og forventer mer hjelp av, hjelper han ikke, de lar han svekke seg selv,  og når han virkelig trenger hjelp, så får han ikke som forventet, og prisen for å få noe i det hele tatt er underrkastelse, da håper jeg de historiene om at Kina har egentlig kontroll over de fleste supervåpen i verden da elektroniske komponenter med skjulte kretser fra Kina gjør dem i stand til å sette ut både amerikanske hangarskip og russiske raketter

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Kan det være Russland selv som utløser denne profetiske "lebesbymann" Tsunamien?
 

.....som vil ramme Nordsjø-statene hardt etterfulgt av Russisk angrep på Norge iflg denne gamle lebesbymann profetien

Siste nytt:

"Den første russiske "dommedags ubåten" er nå blitt tatt i operativ og aktiv service. Den er utstyrt med verdens største torpedo,  Poisedon atom torpedo med en kapasitet på 100 megaton som vil produsere en 500 meter høy radioaktiv tsunami, som kan oversvømme Storbritannia i følge Russland"

Er neppe kun Storbritannia som vil merke en slik voldsom tsunami utløst i nordsjø bassenget, da Norge ikke akkurat er langt unna. 

Se link om siste nytt "doomsday submarine enters active service" :

https://endtimeheadlines.org/2022/07/the-first-russian-doomsday-submarine-armed-with-nuclear-drones-enters-active-service/

59b836e29803c51e008b500c.jpeg

Lenke til kommentar

 

Gavekort skrev (16 minutter siden):

Er vi ikke 11 år på overtid nå? I første post så skriver du August 2011, før du utsatte det til 2013.

Litt av greia med en profeti er at det skal være forutsett.

 

Lebesbymann gav ikke noen årstall såvidt jeg husker, men kanskje jeg husker feil. Det var Martin som gav årstall og deretter utsatte og han tok feil, og Martin er ikke meg, jeg vet ikke hvem han er, men en kan lese om Martin i første posten og han hadde tatt utgangspunkt i Lebesbymann. 

Endret av China Burger
Lenke til kommentar
China Burger skrev (24 minutter siden):

Uansett, med tanke på tusenvis av verdenshistorie år - så er det ikke så hakkane gale å kun bomme med 11-12 år eller deromkring. 

Men hva er det vi sitter her for da? Det er jo ikke interessant å høre på "Ah! Nå skjer det snart! Hvert øyeblikk nå!" hver dag i all overskuelig fremtid.

Om vi setter til side faktumet at dette bare er vås så er det også totalt uinteressant om det ikke er noe konkret tidslinje på det.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Serpentbane skrev (33 minutter siden):

Poseidon skaper ikke en flodbølge slik russerne påstår uansett, så det er bare å sette tråden på vent i enda noen år. 

Kanskje lese boken Svermen (Frank Schätzing) i mellomtiden, den er sikkert like sannsynlig i sin fiksjon. Den anbefales forresten. 

Er den testet, er vel ingen som helt vet hva Poseidon er i stand til? 

Lenke til kommentar
China Burger skrev (1 time siden):

Er den testet, er vel ingen som helt vet hva Poseidon er i stand til? 

Dette er testet om og om igjen gjennom flere tiår med prøvespregninger under vann, så jo, man vet hvordan en detonasjon under overflaten utarter seg...

Om Poseidon detonerer ved en havneby så vil den kunne ødelegge denne byen, og noe vann vil nok sprute rundt omkring, men det vil ikke bli særlig store skader forbi havnebyen. En air burst eksplosjon vil være langt mer effektiv. 

Poseidon vil nok ha større nytte om den brukes mot en hangarskipgruppe eller lignende. Men, å få den nærme nok innebærer å omgå alle de samme problemene man har ved konvensjonelle angrep naturligvis. 

In short, utenfor Russisk TV er det ikke noe magisk med Poseidon. Den endrer heller ikke det strategiske bildet nevneverdig. Et angrep med Poseidon vil gi de samme reaksjonene. Foruten at man får mindre forvarsel i den grad en ICBM er lettere å overvåke enn en undervansdrone, så er det strengt tatt lettere å stoppe Poseidon om man først klarer å spore den. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...