Gå til innhold

Generell diskusjon rundt World of Tanks


Anbefalte innlegg

Mye mulig, trodde den per nå går på den ratingen du ser i oversikt i spillet. Tenkte ikke over at det var enda en rating i den 7vs7.

 

Hvis du går inn på service record, så har du en ny dropdown box oppe til høyre (dog ikke på summary tabben).

 

7vs.7 har egen stats på alt.

 

WG har selv sagt at det tar omtrent 2 uker før det er spilt nok kamper til at denne nye skilled MM vil fungere.

 

Jeg antar at den nye ratingen også vil dukke opp i service record etterhvert.

 

Synes selv det er veldig confusing at WG sin rating dukker opp i team battle vinduet, da er det lett og anta at det er dette tallet som brukes.

 

btw; XVM bruker ikke WN7, den bruker WN6, dog for de aller fleste er tallet likt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kan si hva en vil om 5x helger, mesteparten av tiden føles det som en pine å spille. Uortodokse spillestiler som våkner til liv hver gang det er 5x, eller man kan få den ene gamet hvor alt stemmer, praktisk talt bærer teamet til seier.

 

 

Victory!
Battle: South Coast 02.11.2013 15:43:20
Vehicle: Conqueror
Experience received: 11 760 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 82 435
Battle Achievements: Top Gun, Radley-Walters's Medal, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Mission completed! Reward:
Premium days added: 1

 

litt synd, mangla en fra Pools, men kan ikke klage :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Nei x5 denne helgen var skikkelig nedtur til nå. Vinner en kamp og jeg ender opp med under 500xp med x5 win of the day på grunn av at folk teamkiller og rusher til cappen. Får jo stort sett mer xp av å tape jo.

De neste par kampene etter denne tapte vi også skikkelig kraftig så da ga vi opp for dagen, så da ble det desverre ikke nok XP til ny kanon i dag.

 

Utrolig mange rare spillestiler man ser i løpet av x5 events, og det er sjeldent jeg har sett annet enn røde, orange og gule spillere denne helgen. Men det aller mest irreterende under slike events er teamkillere og jeg føler at jeg kommer i kamp med dem ganske ofte.

 

Men equipment er vel halv pris nå, og det er vel det eneste positive med denne eventen for min del.

Endret av Blake
Lenke til kommentar

Nei det er ikke mas så lenge man har XVM installert. "put best crew, put own crew" etc.

 

Premium tanks skal ALDRI ha egne crew, du skal alltid bruke ett annet crew.

 

Ergo blir belønningen dobbel når man først grinder creds, man får også XP på crew.

 

Klarere nå?

Hehe, så det er DET som er fasit?

 

Det er ingen her som har diskutert hvordan det fungerer. Det er temmelig åpenbart. Og ja, jeg har xvm med medfølgende muligheter (det var det jeg sikta til når jeg sa at det hadde blitt enklere).

 

La oss ta min garasje. Jeg har vel rundt 60 vogner der. Og jeg spiller med en masse forskjellig. Hvis målet mitt var å produsere best mulig crew til T10, hadde saken vært grei (selv om det fortsatt hadde vært en del mas å scrolle til riktig stridsvogn, fjerne crew, scrolle til den jeg skulle ha, stappe inn crew), da hadde det bare vært å flytte crew oppover og trene de i størst mulig grad med premium tanks (selv om du for eksempel bare kan trene én av de to loaderne til ST-I i en IS-6). Alle forstår at det vil gi deg ett godt crew. Men hvis man nå har 10 russiske heavy tanks i garasjen (som meg) og man foretrekker å ha 100% crew med 1+ skills/perks på mange av dem fremfor å ha ett veldig godt crew i IS-7 med 4 skills/perks. Da blir det fort et mas å flytte crew frem og tilbake likevel.

 

Du kan si at man kan flytte crew oppover og kjøpe nye 100% crew til de "gamle" tanksene. Selvsagt, men det blir temmelig dyrt med så mange. Jeg har gjort det med de stridsvognene jeg føler det er viktigst å ha med godt crew til, men som regel ikke. Og jeg gidder rett og slett ikke å begynne på blanke ark med crew i premiumen også hvis jeg bestemmer meg for at et crew skal få bli værende i T8 mens jeg kjøper nytt til T9-en.

 

Hvis jeg skulle fokusere på én bestemt linje og planen var å sitte igjen med best mulig crew i én tank. Selvsagt. Jeg gjør det i noen få tilfeller.

 

Klarere nå?

Lenke til kommentar

satan så ubrukelig 5x perioder er.... alle er så forbanna ubrukelig!

Hadde noen sånne selv i kveld. 7k skade med E100 og tap, 3k skade med pz4s og tap. Det kjipe er jo at man etter sånne runder kaster bort 5x på en overkjøring der man er for treig til å gjøre stort...

 

Samtidig gikk det helt greit i kveld alt i ett. Fikk lett 50k xp, elitet covenanter og kjøpte crusader, elitet black prince, gjorde 250k oppdraget og kjøpte meg diverse equipment. Alt i alt helt ok, har ikke noe imot 5x events. Tomater er det over alt uansett, det bare svir litt ekstra når det er 5x man sloss om.

Lenke til kommentar

Noen flere som prøver seg på den nye TD linja til Tyskerne? Fikk selv Pz.Sfl. IVc igår kveld..... for en latterlig diger TD..... Noen som kan si noe om hvordan disse "papir" -td'ene blir fremover?

Jeg er nå oppe i t8 med de nye Tyske TD,er ganske overraska hvor kraftig de er,bare du må endre spillestil.Noen tips fra meg,aldri gå 1vs 1 for da taper du hvis du ikke er helt sikker at du kan oneshotte fienden.Når kampen starter finn en høyde der du har oversikt hvor fiendtlige tankser passerer.Det fine med den T7 TD er at kanonløp har god elevation,slik at kjøretøyet blir skjult bak bakketoppen mens du fortsatt kan skyte over den.

Lenke til kommentar

må si meg fornøyd med rundene i går. selv om jeg gikk på en smell, eller to, i enkelte kamper. og brukte alle pengene på nytt utstyr til fremtidige vogner.

var i et par kamper sammen med en Waffentrager T8 TD. den har jo en ganske kurrant kanon og profil som et gulvteppe. alt i alt en maskin som virkelig biter fra seg på de rette brettene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...