Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hun vil ikke kysse...


Anbefalte innlegg

Jeg hadde egentlig skrevet et mer eller mindre detaljert innlegg, men så mistet teksten i det forrige innlegget mitt, så orker ikke skrive alt på nytt igjen...

 

Det har seg slik at jeg har fått god kontakt med ei jente den siste måneden. Jeg er 17 og hun er 16. Hun har ofte tatt initiativ til å besøke meg på hybelen, og vi har snakket endel og etterhvert hatt kroppslig kontakt (klemming, holdt hender osv.). En kveld vi så på film ble vi mer og mer intime. Men da jeg gikk inn for kysset vek hun bort, og kysset meg kort på kinnet og ga meg en klem. Hun sa også at hun var glad i meg.

 

Noen dager senere dro vi på shopping og hadde en veldig trivelig dag. Men hun sa at hun ikke likte å klesbutikker og shopping generelt, så kjønnsrollene ble nesten litt byttet om... ;) Vi dro så på kafe og snakket endel. Vi bor i distriktene så bussen hjem tok noen timer. På bussen ble vi igjen intime, og kjærtegnet hverandre lenge. Da jeg følte det var riktig, eskalerte jeg det, men hun unngikk igjen kysset. Men vi fortsatte å holde hverandre ut turen, og også sa hun at hun hadde følelser for meg. :love:

 

Vi bor som sagt i distriktene, nærmere bestemt i gokk. I min oppvekt ble jeg sterkt indoktrinert i kristendommens syndelære, men i løpet av ungdomsskolen begynte jeg å tvile på om alt jeg hadde hørt som barn var rett, og da jeg begynte på vgs så jeg på meg selv som ateist. Nå gjør autoriteter og fokus på synd meg kvalm, og jeg har slitt psykisk med oppveksten min, men vil nå legge det bak meg. Mitt livssyn nå er nærmere liberalistisk agnostisk ateist. Jenta jeg snakker om har også vokst opp i et kristen hjem, og hun sier selv at hun tror på gud; at dette livet ikke kan være alt. Jeg ledet samtalen da inn på ulike grader av kristendom, og om fundamentale vs. liberale. Hun sa da at hun nok var ganske konservativ (vi møtte hverandre gjennom dramagrupper, og bl.a. da jeg skulle spille homo en gang uttrykte hun skepsis ved det). Hun har også invitert meg med i kirka en gang, noe jeg takket nei til.

 

En felles venninne av oss erter oss med at vi er kjærester, men jeg føler at vi ikke tar steget fra gode venner til noe mer, noe som er frustrerende. Jeg vil ikke ende opp i et forhold lik moren og faren min har, som jeg aldri har sett kysse hverandre, og der faren min er sjefen i huset mens moren min står i kjøkkenet. Hun er også opptatt av at jeg drar til henne en helg og møter familien, men jeg vil liksom ikke ta det steget før vi er mer fysiske i forholdet. Jeg tviler på at hun vil ha sex med meg og det har jeg forståelse for, men kyssing?! At hun er så unnvikende gjør meg frustrert, og jeg er usikker på hvor hun egentlig vil.

 

Så hva skal jeg gjøre?

 

Postet av anonym: 88b9b9d56d1a581b178e85254288e2dc

 

Postet av anonym: 88b9b9d56d1a581b178e85254288e2dc

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Snakke med henne om det, hun er jo åpenbart interessert i deg, så da bør du spørre på en åpen måte om hva som gjør at hun ikke har latt deg kysse henne. Det kan jo være at hun anser kyssing som en del av det som hører ekteskapet til (forutsatt at sexen også hører inn under her)...

 

Dog er det ikke gitt at et forhold mellom ateist og godt religiøs nødvendigvis er det smarteste, men problemene dukker vel ordentlig opp først når man får barn

 

Dump hun, det fins flere fisker i havet.

Konstruktivt...

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Umiddelbart tenker jeg at jenta har hatt episoder i livet som gjør at hun kanskje sliter med å stole på gutter, og føler at det å kysse er et stort skritt. Eller at hun har opplevd noe ubehagelig som gjør at hun ikke tør å kysse rett og slett.

Sett deg ned med henne en dag dere har tid og snakk om det. Noe sier meg at det er en god grunn til at hun ikke vil kysse deg, og at det ikke har noe med deg å gjøre. Snakk om det, grav litt, så kan dere bli sammen om problemet :)

Endret av FredrikV.
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Kanskje hun vil at f. eks sitt første kyss skal være noe virkelig minnefult og romantisk. Så selv om stemningen var der, så kan det jo hende hun rett og slett er usikker, eller venter på den perfekte stund. Ja, faktisk så kan det absolutt bety at hun faktisk bryr seg om deg, og at du ikke bare er et tilfeldig kyss, eller en tilfeldig flørt. ;)

 

Det kan jo også hende hun ser på kysset som en defenisjon på at dere går fra å være venner til kjærester. Og at det egentlig er det å bli kjæreste hun kanskje ikke er klar for, eller er usikker på. Det betyr på ingen måte at hun ikke liker deg, noe hun da også sier, men at hun rett og slett er usikker.

 

Det er uansett ikke så lett å vite, og jeg synes ikke du skal ta det særlig tungt. Har selv opplevd lignende, og det endte da også godt til slutt der. Tok bare litt tid, og trengte den riktige stemningen. :) Det skal sies at de gangene har vært langt mer minneverdige enn litt mer tilfeldig kyssing.

 

 

 

 

Ellers lykke til. Synes selv ikke at det hørtes veldig uvanlig ut. ;)

 

 

Lenke til kommentar

Penis dasking er løsningen på alle problemer :innocent:

Du, kompis, jeg har skjønt nå at du er stolt over at du greide å høste noen titalls plusser for en slik kommentar for noen uker tilbake i en annen tråd, og at det er nok av prepubertale folk på forumet som fortsatt synes det er gøy, men hver eneste tråd? Seriøst?

 

Voks opp. Er drittlei å se den samme "hhEHheHE mEn Du KAn DAske heNnE meD pEniseN Din111" i hver eneste tråd på forumet. På forhånd; takk.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...