Gå til innhold

Holocaust - fakta eller fiksjon? (Les reglene i førstepost)


Anbefalte innlegg

 

 

 

Jeg vet om mange som tror på Jesus, men som ikke driver med folkemord.

 

 

Det er sannt men noe folk som tror på Jesus, ikke Mohammed og drev med folkemord både i Tyskland og flere i Rwanda.

 

En trenger ikke å bli muslim å drive med folkemord Å mene noe annet har ingen rot i virkeligheten

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Les tråden, man trenger ikke poste alt om igjen.

God ide. Hvorfor gjør du ikke det selv, så slipper vi alt maset ditt om ting som det er skrevet om flere ganger tidligere i denne tråden?

 

Jaeger-rapporten finner du på side 4 i et innlegg fra Bidalaka.

 

Alt annet du har kommet med til nå er også tilbakevist, flere ganger.

 

Vi gjentar ikke alt for din skyld som allerede er skrevet bare fordi du er hjernevaska av jødenes venstrevridde papegøyer og er ny i denne tråden.

Si meg, troller du eller er dette et utslag av Poe's Law? Jeg dukker opp langt tidligere i denne tråden enn brukeren Quazer. Men du har kanskje vært med lengre under andre nick?

 

Samme symboler betyr samme nettverk.

Ok. Da tilhører altså Waffen-SS totenkopfverbande samme nettverk som Kaptein Krok. Morsomt alternativ til logikk du benytter deg av. Mor Nille er stolt.

 

Det er derfor vi har denne tråden slik at man kan plukke ut biter, noe vi har gjort. Det er bare du som kommer her og påstår vi skal lese oss ihel igjennom mange bøker.

Jeg skjønner det er fåfengt å vise til bøker når du ikke en gang klarer å lese gjennom tråden du deltar i.

 

Nok til å motbevise, siden de allierte gjorde slik en dårlig Nuremburg rettsak og i tillegg har mange jøder innrømmet senere at de har løyet om historiene sine, og mange motsigelser fra den offisielle historien.

Du har ikke motbevist noe som helst. Det eneste du viser er at du nekter å forholde deg til den dokumentasjon som er framlagt i denne tråden.

 

Der kan du se. Dine påstander holder ikke ord, mens mine er beviselige.

Greit for meg (selv om jeg må protestere på at påstander holder ord. Det er forferdelig dårlig norsk. Er ikke norsk morsmålet ditt?)

Da har du bevist at nazistene hadde en utryddelsesleir i hviterussland. Gratulerer :)

 

Det startet med en påstand du kom med: "Hvordan fikk en håndfull jøder tyske soldater til å slakte ned jødiske kvinner og barn i Baltikum, Polen, Ukraina og andre okkuperte områder?" For så å ro deg vekk fra det når jeg ber deg om å vise til kilder.
Slutt med juginga. Du påsto det eneste som behøvdes var en håndfull jøder på toppen for å forfalske Holocaust. Nå har du hevdet det var min påstand to ganger. Det holder ikke.

 

Rart at dette ikke skjedde da etter Adolf Hitler kom makten.

Hitler klarte ikke å drepe alle jødene, men det sto ikke på innsatsen. Har du virkelig ikke mer enn tomme påstander å komme med?

 

 

Din påstand din bevisbyrde. Da skal ikke de du kommer med påstander til lete igjennom hele tråden, fordi du er lat eller løgner. Det får deg til å fremstå i dårlig lys.
Tråden er søkbar. Det er ikke vanskelig å finne f. eks et godt innlegg om blant annet Jaeger-rapporten på side 4. Den løgnaktige latsabben her er nok deg, påsan.

 

Ser ingen utdrag her jeg. Vi skal ikke lese bøker for påstander. Det kreves ikke bøker, det kan gjøres kortfattelig slik aom alle andre gjør, men du har visst problemer med det.
Jeg har ikke tenkt å gjøre jobben for deg. Foreløpig har du ingen ting. Du kommer ikke til å overbevise noen om at Holocaust ikke skjedde så lenge du velger å være ignorant, og det er helt greit for meg.

 

Ingen massegraver, ingen bevis for holocaust. Det er nok bevis for enhver. Påstanden om at 3 millioner jøder ikke har blitt funnet er derfor noe annet som ikke hører til holocaust tråden, men må få egen tråd.
Du har selv vist til massegraver i Maly Trostenets. Jeg har vist til undersøkelser i Chelmno og Treblinka som viser massegraver. Begynn på side 1.

 

Ja, har du noe utdrag du vil bringe frem til denne tråden?

Utdraget har du allerede blitt servert to ganger. Det er presentert flere ganger tidligere i tråden også.

 

Les tråden. Du har til nå ikke kommet med noe nytt.

Lenke til kommentar

Har du lest artikkelen som det linkes til på den siden? Det er ikke rapporten fra de siste undersøkelsene som er gjort ved Treblinka.

Den avisartikkelen trykket undersøkelsen fra 2010.

http://barnesreview.org/wp/archives/253

 

 

Og dette viser vel egentlig bare hvorfor det er et krav til en redegjørelse av innholdet man linker til - bla. for å sikre seg at folk har lest linkene selv før man poster dem...

 

Et eksempel på at avisjournalistikk alene ikke er godt nok.

Lenke til kommentar

Jaeger-rapporten finner du på side 4 i et innlegg fra Bidalaka.

Ikke mange treff på google

http://www.stormfront.org/forum/t95930/#post690355

Hvor en person har 4 punkter om den saken.

Ikke så rart når det var kun et eneste dokument som ble funnet mange år etter krigen av russerene, de som startet holocaust ryktet. Så uforsiktig av Jäger da at bevisene ble glemt, med denne trangen til å skrive opp hvor mange de drepte. Men dyktig til å finne jøder. Hvorfor greide ikke jødene å skjule at de var jøder? Hvis tyskerene ikke hadde problemer med å finne hvem som var jøder hvorfor flyktet ikke de andre jødene?

 

Ok. Da tilhører altså Waffen-SS totenkopfverbande samme nettverk som Kaptein Krok. Morsomt alternativ til logikk du benytter deg av. Mor Nille er stolt.

Symbolet ble laget av dem jeg sa det ble laget av, frimurere:

http://en.wikipedia.org/wiki/Knights_Templar_legends#Skull_and_crossbones

Piratene brukte først rødt flagg, så svart flagg, det var ikke før senere at de brukte dette symbolet.

 

Jeg skjønner det er fåfengt å vise til bøker når du ikke en gang klarer å lese gjennom tråden du deltar i.

Jeg skjønner det er fåfengt å ta utklipp fra bøkene du ikke har lest og vil at alle andre skal kaste bort tiden sin.

 

Du har ikke motbevist noe som helst.

Det har jødene gjort for meg som innrømmet å ha løyet.

 

Det eneste du viser er at du nekter å forholde deg til den dokumentasjon som er framlagt i denne tråden.

Jeg har forholdet meg til masse dokumentasjoner om jødene som løy.

 

Da har du bevist at nazistene hadde en utryddelsesleir i hviterussland. Gratulerer :)

Jeg beviste også at DU løy.

 

Slutt med juginga.

Ja, slutt med det, det bare fremstiller deg i dårlig lys, og du mister troverdigheten. Ikke minst når du vil at vi skal lese oss ihel på bøker du selv ikke leser.

 

Du påsto det eneste som behøvdes var en håndfull jøder på toppen for å forfalske Holocaust. Nå har du hevdet det var min påstand to ganger. Det holder ikke.

Når skal du svare på påstanden du startet med? Angående en håndfull jøder på toppen så er disse de rikeste i verden, de er bankmenn og de er jøder.

 

Hitler klarte ikke å drepe alle jødene,

Adolf Hitler drepte ikke en eneste jøde. Han befant seg i Tyskland og Østerrike mens Auschwitz ligger i Polen.

Dessuten skjedde ikke noe av dette som det står i intervjuet.

 

Jaeger-rapporten

Det er helt ulogisk å lete frem jøder og drepe dem, det finnes ikke en eneste god grunn til å gjøre dette. Det er bare følelse mennesker som ikke tenker selv som har lett for å akseptere denne løgnen. Tyskere var noen av de mest intellektuelle, artistiske og kulturelle mennesker opp igjennom den europeiske historien, for så plutselig ha en psykotisk trang til å jakte på og drepe jøder. Makan til tøv.

 

Jeg har ikke tenkt å gjøre jobben for deg.

Dine påstander om at bøkene du tilfeldig velger på måfå inneholder bevis på at millioner av jøder ble gasset og eller drept er det du som må argumentere for. Det er jobben du ikke gidder å gjøre, den som ikke er interessert i å bevise noe er derfor deg.

 

Du har selv vist til massegraver

De allierte laget mange graver til å dumpe lik i.

 

Det er presentert flere ganger tidligere i tråden også.

Da har du motivasjon til å finne dem.

Lenke til kommentar

Den avisartikkelen trykket undersøkelsen fra 2010.

http://barnesreview....wp/archives/253

Nei, Sturdy Colls rapport etter undersøkelsen er ikke blitt publisert ennå - den er "in press" som beskrevet tidligere. Så hvordan kan da en avisartikkel "trykke undersøkelsen"?

 

Kues er vel også noe prematur mtp. en gjennomgang og kritikk av en undersøkelse han ikke kan ha sett rapporten fra...

 

Et eksempel på at avisjournalistikk alene ikke er godt nok.

Men først og fremst (fortsatt) et eksempel på at du ikke hadde lest din egen kilde.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

Noen Holocaustbenektere liker ikke dokumentasjon om at de tar feil?

Det var overraskende. Kan jeg ta en håndsopprekning på Holocaustsenteret* og så vil du godta det som bevis Quazer?

 

Det første innlegget kritiserer Sturdy Colls fordi hun bruker Yankel Wiernik som kilde, og henviser til One Third of the Holocaust. Det er jo et reelt makkverk med bokstavelig talt hundrevis av feil, så logikken blir litt skjev.

 

Kan du ikke vise noen solid publikasjon fra Richard Krege, Quazer?

Det kan by på problemer dog.

 

(* det blir vel flere påstander om at jeg jobber der nå ...)

Endret av Bidalaka
Lenke til kommentar

Avisartikkelen (det finnes forøvrig flere enn en) er en nyhetsartikkel som omhandler saken, altså at Sturdy Colls har vært i Treblinka og gjort undersøkelser, og sagt at de har funnet noe. Den faktiske rapporten må vi nok vente litt på, vitenskapelige rapporter er ikke skrevet og publisert i en håndvending.

 

Til forskjell fra Krege, som tretten år etter å ha fremmet tilsvarende påstander fortsatt ikke har publisert noen rapport i det hele tatt. Vi kan vel relativt trygt anta at det aldri kommer noen heller.

 

Geir :)

Lenke til kommentar

Ikke mange treff på google

Les tråden i steden du. Det er betegnende at når du ikke finner noe på google (prøvde du å skrive Jäger?) går du rett til Stormfront. Du har blitt forelagt bevisførslene fra f. eks Browning. Inntil du faktisk har lest det, har du heller ingen mulighet til å imøtekomme det. Men jeg kan gi deg litt hjelp. Jäger-rapporten bekreftes av Ereignismeldung der UdSSR, og av andre undersøkelser gjort blant annet av den kristne presten Desbois. Den bekreftes også av en rekke vitner.

 

Symbolet ble laget av dem jeg sa det ble laget av, frimurere:

http://en.wikipedia...._and_crossbones

Piratene brukte først rødt flagg, så svart flagg, det var ikke før senere at de brukte dette symbolet.

Du får opprette symbollæren din som egen gren av historiefaget eller politisk idehistorie da. Se hvor mange tilhengere det får ...

 

For flere sider siden spurte jeg deg om du kunne forklare hva som skjedde med de jødene som ble transportert fra Warsava-ghettoen til Treblinka.

 

Hva er din versjon av hva som skjedde med dem, og hva er din dokumentasjon?

 

Flere beviskjeder viser at det ble transportert et stort antall jøder fra ghettoer i øst til AR-leirene. Den vanlige påstanden fra "revisjonister" er at de ble transportert videre østover. Stiller du deg bak den påstanden og i så fall, hvordan dokumenterer du det?

Lenke til kommentar
Dine påstander om at bøkene du tilfeldig velger på måfå inneholder bevis på at millioner av jøder ble gasset og eller drept er det du som må argumentere for. Det er jobben du ikke gidder å gjøre, den som ikke er interessert i å bevise noe er derfor deg. De allierte laget mange graver til å dumpe lik i. Da har du motivasjon til å finne dem.
Jeg trenger strengt tatt ikke bevise noe som helst, og jeg behøver definitivt ikke lete gjennom tråden for deg, så lenge du kun kommer med vage plattheter. Jeg kan godt sitere noe fra tråden når jeg følger for det. Det er morsomt å vise at du enda ikke har lest de første fire sidene av tråden du deltar i, og at du ikke tør ta tak i de argumentene og kildene som fremkommer på de første sidene. Det er faktisk drepende for din troverdighet. Det er også udokumenterte påstander om kjempekonspirasjoner.

 

Hvis du tar et representativt utvalg nordmenn og spør dem om de tror jødene fingerte Holocasut vil et overveldende flertall si det er sprøyt. Hvis du spør faghistorikere vil vil du ikke finne en eneste en som støtter din versjon.

 

Bevisbyrden er oppfylt Quazer. Og så lenge du ikke forholder deg til den konkrete bevisførselen som blant annet er presentert i denne tråden har du simpelthen ingen sak. Og det er helt greit for meg.

Lenke til kommentar

Symbolet ble laget av dem jeg sa det ble laget av, frimurere:

http://en.wikipedia...._and_crossbones

Piratene brukte først rødt flagg, så svart flagg, det var ikke før senere at de brukte dette symbolet.

 

 

Når vi nå er inne på dette med symboler og flagg, så kan jeg nevnet at den stjernen som er i det Israelske flagget er ikke noen "Davidsstjerne" som jødene påstår. Denne stjernen er et heksagram, et av de eldste hedenske symbolene som fins, og det brukes også i satanisme for å påkalle demoner.

 

Heksagrammet er et symbol for Lucifer/satan, samt en rekke avguder, og ble aldri brukt av kong David eller noen av Israels stammer.

 

Heksagrammet er også et symbol som brukes av en annen hemmelig og hovedsaklig jødisk organisasjon, jeg tror du vil kjenne den igjen.

seal.gif?w=174&h=174

 

http://www.jesus-is-...osed-part_3.htm

Endret av Baltazar94
Lenke til kommentar

Du blander Rwanda med Holocaust, og fortsetter å diskutere off-topic.

Fokuser mer på den okkulte konspirasjonen. Var det satanistfrimurerne i SS som gjorde grunnarbeidet for at man kunne skjule 10-12 millioner mennesker og frakte dem til ukjent sted uten at noen merket det?

 

Det virker nemlig som okkulte krefter er helt nødvendig for å få til noe sånt.

Lenke til kommentar

Fokuser mer på den okkulte konspirasjonen.

Stamme-psykologien finnes overalt i samfunnet.

 

Var det satanistfrimurerne i SS som gjorde grunnarbeidet for at man kunne skjule 10-12 millioner mennesker og frakte dem til ukjent sted uten at noen merket det?

Leirene var ikke hemmelig under krigen.

 

Det virker nemlig som okkulte krefter er helt nødvendig for å få til noe sånt.

Stamme-psykologien øverst i pyramiden kan få de største løgner til å virke sanne for sauer. Religion er bevis på hvor lett de har greid å hjernevaske dem.

Lenke til kommentar

Du blander Rwanda med Holocaust, og fortsetter å diskutere off-topic.

 

Hvis du påstår at holocaust ikke hendte pga tyskernes kristne tro så er dokumentasjon at kristne rwanderne drev med folkemord ikke off topic fordi det er et motargument for ditt påstand om holocaust

 

Hvis du ikke støtter påstand at tyske soldater ikke kunne ha drevet med folkemord pga deres kristne tro så må er fin sjanse å si fra og forklare hva du egentlig ment å si

 

Saklig svar til dette innlegg har ingenting å gjøre med hva som står i bibelen eller koran men faktum at noe folk som drev med folkemord tror på Jesus, selv noe tyskere i Polen

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...