Gå til innhold

Holocaust - fakta eller fiksjon? (Les reglene i førstepost)


Anbefalte innlegg

Hadde jeg kjøpt din versjon, så hadde jeg stolt på deg, Baltazar. Men nå har jeg så langt i livet ikke funnet noen grunn til ikke å stole på "jødene" og deres "lakeier".

 

Løgnere finnes på alle sider. Og det er ingen forumbenektere som risikerer hverken fengsel eller død. Trakassering er en helt annen sak: Det er bare å se på hvor mye rart folk poster på internett så skjønner du at det ikke stopper folk. Tvert imot, det virker som endel nyter martyrrollen. Så er det sikkert en del benektere som føler at trakassering er en liten pris å betale for å få fram "sannheten".

 

Hvorfor er Kreges undersøkelse den "ekte"? Han la så vidt jeg vet aldri fram bevisene sine, (ei heller hans glade giver Töben), han kom bare med påstanden om at han ikke hadde funnet noe. Linken din er 13 år gammel, så den kan unnskyldes for ikke å vite det, men nå har han hatt mer enn nok tid til å komme med annet enn påstander.

 

Geir :)

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nei, jeg tenkte ikke på den, men på den ekte undersøkelsen som du kan lese om på den websiden jeg lnket til.

A jødenes lakeier prøver å tilbakevise alle krtiske undersøkelser og resultater, er jo ikke så unaturlig.

[... slettet flere avsnitt ubegrunnet anti-semittisk rør ...]

 

Richard Krege ble ansatt av Gerald Töben for å dra til Treblinka og se om han fant noe med GPR. Etterpå publiserte Krege bilder som kan være fra hvor som helst, og sa han ikke fant noe. Han uttalte vel at bildene viste at jorda ved Treblinka hadde vært uforstyrret i millioner av år. Noe som passer dårlig når man vet at det har vært drevet jordbruk der, så sent som i etterkrigstiden. Oops. Det hele var så dårlig at ikke en gang Töben brukte materialet videre.

 

Jeg bare gjentar dette for Balthazars skyld. Det er fra side 123. Det er ingen grunn til å skrive nye innlegg når benekterne bare gjentar gamle argumenter som allerede er tilbakevist.

 

Krege har ingen ting. Hvor blir det av rapporten? Sponsoren hans Töben ville ikke engang presentere det under Holocaustkonferansen i Teheran i 2006.

 

Sturdy-Colls derimot har identifisert en rekke massegraver. De ligger der, sammen med beinrestene og asken som kommer til syne når det regner. Plasseringen og leirens oppbygning stemmer godt med vitnemål av blant annet Yankel Wiernik og andre av de få overlevende etter opprøret i Treblinka.

 

Helt greit å vite at dere neppe kommer til å komme med noen argumenter som ikke alerede er tilbakevist. Søk, klipp og lim.

Endret av Salvo
  • Liker 2
Lenke til kommentar

 

 

 

Det er i følge deg de kaller seg kristne. Nå er det bare gjentakelser fordi folk ikke klare å lese. Dessuten er dette en holocaust tråd.

 

De kaller seg kristne, det gjør de. Du er også uærlig og aldri svarer spørsmålet direkte. Folk som tror på Jesus driver med folkemord

Lenke til kommentar

 

[....]

 

Edit: Jeg ser de første benektersidene allerede driver og regner på hvor mange lik som kan få plass i en massegrav, så vi ser vel noen poste dem her etterhvert.

 

Geir :)

 

Husker de å ta høyde for at utsultede mennesker på skjelett-størrelse tar mindre plass en dagens gjennomsnittlige menneske tro?

Lenke til kommentar

Krege har ingen ting. Hvor blir det av rapporten? Sponsoren hans Töben ville ikke engang presentere det under Holocaustkonferansen i Teheran i 2006.

Dette er grunnen til at jeg får problemer med å ta det hele alvorlig. Krege fortalte ingen at han dro, ingen så ham mens han var der (litt rart hvis han faktisk systematisk gikk over hele leiren med GPR), og ingen fikk se resultatene etterpå. Hvis da noen mener at det er den "ekte" undersøkelsen er det vanskelig for meg å se at det kan skyldes noe annet enn at den sier det man ønsker å høre. (Og ja, jeg kjenner argumentet om at det ble gjort i skjul fordi han ellers ikke ville fått tillatelse, men det betyr uansett at det ikke finnes noe som faktisk verifiserer undersøkelsene.)

 

Nå har jeg ikke sett noen publisering av resultatene fra den nye undersøkelsen heller. Vi får se når de blir lagt fram. Men her er rikelig rom for tvil, om man ikke er skråsikker på forhånd.

 

Selv håper jeg jo at noen tar til fornuft og graver opp et par de lokaliserte gravene. Jeg antar at selv jødenes Gud tilgir det for den gode saks skyld.

 

Geir :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Nå har jeg ikke sett noen publisering av resultatene fra den nye undersøkelsen heller. Vi får se når de blir lagt fram.

De kommer. Hun har flere papers in press.

 

Ellers er det verdt å få med seg at det har blitt gjort flere andre undersøkelser. Blant annet fra Chelmno:

 

Her er et utdrag fra funnene i den tredje, fjerde og femte graven:

 

The third grave.

Located parallel to the forest wall. On the basis of probing surveys and drills, it was stated that it reaches the forest from the south (SE), insignificantly entering its area. It passes under the forest track, which during the war most likely in this part of the clearing ran along the then forest wall, situated further on than the present one. A stone wall (about 135 meters long), which was to determine the stretch of the grave, is narrower by 2 m than the actual width of the grave. Its total length equals 174 m, width about 8 m. The contents of the grave includes sandy soil with gravel, burn waste, ash, and crushed human bones.

 

The fourth grave.

It is represented by a 140-metre-long wall. Located between the third and the fifth graves; its presumed location does not correspond with the actual location. The fundamental fourth grave is located between the wall of the fourth non-existent grave and covers the whole fifth grave. Its actual width equals 10 m, while its length is 182 m. It is filled with gray sandy soil mixed with inclusions of burn waste, ash and crushed bones.

 

The fifth grave

The last grave, or rather a line of pits filled with ashes, was not commemorated with any walls; in the 1960s it was already not discernible on the surface. On the basis of the description by Judge W. Bednarz it appears that in 1945 the pits were examined by him.

The total length of these pits equals 161 m. The stretch is made up of 11 pits, each located about 2-3 m from another. The dimensions of the pits vary from 9x7.5 m to 15.50x8.50 m. They are filled with gray soil with a significant mixture of burn waste and crushed human bones. In the southern (SE) part of the grave the bones found in the pits used to be ground; those in further parts - crushed. According to W. Bednarz, the depth of the pits was about 4 m, and the width 8-10 m. Even now the flora on the pits is more luxuriant, making this stretch more visible on the surface.

Endret av Salvo
Lenke til kommentar

Husker de å ta høyde for at utsultede mennesker på skjelett-størrelse tar mindre plass en dagens gjennomsnittlige menneske tro?

 

Det nest verste er at du måtte spørre.

 

Det verste er at svaret er nei: De kommer til å regne med at gjennomsnittsmennesket tar opp 100x200x50 centimeter, og så komme på et eller annet tull med at lik blåser seg opp til det dobbelte, og eller at det bare er ett eller to lik i høyden.

 

Så vil du selvsagt ha en hovedgruppe som betviler de vitenskapelige undersøkelsene og skylder på jødene og som vil påstå at det er ekte graver men med tyske soldater eller noe slikt idiotisk tull.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Husker de å ta høyde for at utsultede mennesker på skjelett-størrelse tar mindre plass en dagens gjennomsnittlige menneske tro?

Det er fordi de ikke leser kilder som ikke bekrefter fornektelsen for dem.

 

For andre som er interessert anbefales Belzec, Sobibor, Treblinka. Holocaust Denial and Operation Reinhard. A Critique of the Falsehoods of Mattogno, Graf and Kues

 

Chapter 7 - Mass Graves

Lenke til kommentar

 

Nå har jeg ikke sett noen publisering av resultatene fra den nye undersøkelsen heller. Vi får se når de blir lagt fram. Men her er rikelig rom for tvil, om man ikke er skråsikker på forhånd.

 

 

Jeg har jo vist deg hva resultatet ble Men du "kjøper" jo ikke noe annet enn jødenes løgner uansett.

 

 

Selv håper jeg jo at noen tar til fornuft og graver opp et par de lokaliserte gravene. Jeg antar at selv jødenes Gud tilgir det for den gode saks skyld.

 

Geir :)

 

At de ikke kan grave opp jødiske "graver" er bare en unnskyldning for å slippe å grave slik at de kan fortsette å promotere jødenes løgner. Det ville jo være en katastrofe for jødene og deres lakeier om sannheten kom fram.

 

Om folk flest fikk vite sannheten, så ville de bli rasende på jøder og enda mer på de politikere og andre som bedrar sitt eget folk for å følge og hjelpe jødene i deres destruktive og onde gjerninger.

Og dette ville også bli begynnelsen på avsløring av alle jødenes løgner opp gjennom historien.

For folk ville gå tilbake slik jeg har gjort, for å se hva ellers av juks, bedrag og annet fanteri jødene har drevet med opp gjennom historien.

Historien måtte skrives på nytt, og jødenes rolle som historiske løgnere, svindlere og krigshissere ville bli avslørt.

Sannheten om jødisk organisert kriminalitet og mafiavirksomhet ville bli kjent, jødisk slavehandel ville bli avslørt, både den de drev med for et par hundre år siden og den de driver med nå. osv osv

 

Hele grunnlaget for at jødene fikk opprette staten Israelville også falle bortog jødenes terrorisme for å drive ut araberne i området vil kunne komme i et nytt lys, det samme ville den slavehandelen som jeg har nevnt. Og Israels handel med stjålne organer ville bli avslørt, hvor de også i enkelte tilfeller har drept folk for å få tak i deres organer, alt under dekke av å drive humanitær hjelp, som feks på Haiti etter jordskjelvet.

 

Jødene ville også risikere å måtte betale tilbake de milliardene de fikk fra tyskland i erstatning for "holocaust"

Og sannheten om hvordan de systematisk har arbeidet for å ødelegge kristendommen siden de drepte Jesus Kristus for 2000 år siden, og den hvite europeiske rase vl komme frem. Og sannheten om hvorfor de har gjort dette, samt hvem de selv er vil også komme frem.

 

Folk vil også begynne å lese den babylonske talmud for å finne ut hva det er for slags perverse og onde lære jødene har fulgt siden de er blitt så totalt umenneskelige og ufølsomme for andres lidelser.

De jødiske bankeierne som har finansiert all elendigheten vil også bli avslørt, og antakelig vil hele dres prosjekt med NWO falle sammen.

 

Så jødene har absolutt alt å tape på at området blir gravd opp.

Slik som det er nå så er de beskyttet av myten om holocaust, og denne myten gir dem også langt på vei en blankofullmakt til å gjøre som de vil.

Folk flest tør ikke kritisere dem, de tør ikke stille kritiske spørsmål til hva jødene gjør, de tør ikke lese zions vises protokoller fordi jødene har sagt at det er en forfalskning, og folk flest tør ikke eller vil ikke lese jødenes "hellige" bok, den babylonske tamud, fordi de tror blindt på jødene, og ser på dem som "guder"

 

Men alle jødenes løgner vil med tiden bli avslørt, prosessen er allerede begynt og kan ikke stoppes.

Endret av Baltazar94
Lenke til kommentar

Ikke på dokumentet jeg postet bilde av, siden det altså ble laget noen måneder før Himmlers ordre.

Da er det fremdeles bare en påstand.

 

Det kalles gasser. Lik som begraves i grunne massegraver vil begynne å råtne, og gassene siver opp fra jorden. De hadde ikke gravet dem dypt nok ned.

Har du kilder på at lukten kommer opp?

Graver hundene ned driten sin lukter det ikke lenger.

Lenke til kommentar

 

Men alle jødenes løgner vil med tiden bli avslørt, prosessen er allerede begynt og kan ikke stoppes.

 

Slik løgnene dine blir avslørt her i tur og orden, Baltazar?

 

Da er det fremdeles bare en påstand.

 

 

Har du kilder på at lukten kommer opp?

Graver hundene ned driten sin lukter det ikke lenger.

 

Hunder kan trenes opp til å lukte blant annet ørsmå mengder eksplosiver under flere tommer med jord, så å snuse opp dritt er neppe noe problem.

Lenke til kommentar

Nei, å avkreve deg dokumntasjon er ikke å løpe i sirkel

Les tråden, man trenger ikke poste alt om igjen.

 

. Det er heller ikke å løpe i sirkel å konkludere med at du ikke har peiling på hverken Holocaust eller nazi-Tyskland.

Påstand uten argument. Les igjennom tråden før du skvaldrer om ting du ikke har lest.

 

Dine unnskyldninger for ikke å vite hvem Heydrich var fordi vi vi bare brukte etternavnet hans er kreativ,

Det eneste du skrev om denne personen er løgnen om å oppløse frimureriet som har vært NWOs nettverk i flere hundre år, hvorav nazistene var en del av, og tillegg bare beskrev at Heydrich sto bak holocaust logistikken som skulle hjelpe jødene videre til Israel.

 

Riktig ... Og Snåsakaillen har kurert 10000000 mennesker for kreft, vaksiner er en del av et hemmelig program for å installere nanochips i oss, og Hitler rømte til Sydpolen i en UFO.

Så derfor skal man ikke ta det du skriver seriøst. Holocaust tråden blir for meget for deg.

 

I din verden kanskje. I resten av verden er Heydrich ansett som en av de vitkigste arkitektene bak Holocaust.

Men det taler ikke din sak bedre når du skriver at han bare var den viktigste arkitekten, det kunne likesågreit vært fordi han planla holocaust-myten slik den skulle utføres og var derfor viktigste arkitekten.

 

At du tror du kan slippe unna med uvitenhet som et argument er ditt problem, ikke mitt.

Et argument taler for en sak, og du må komme med motargument for å sette den i tvil, noe du ikke gjør her.

 

Jeg kaller deg kunnskapsløs fordi du mangler elementære kunnskaper om Holocaust spesielt og andre verdenskrig generelt. Du virker ikke helt oppdatert på nazi-tyskland heller.

Vi gjentar ikke alt for din skyld som allerede er skrevet bare fordi du er hjernevaska av jødenes venstrevridde papegøyer og er ny i denne tråden.

 

Jeg påpeker at symbolbruk ikke er et bevis for at SS var frimurere.

Samme symboler betyr samme nettverk.

 

Det var din originale påstand, som du ikke har dokumentert en tøddel av til nå. Og jeg tviler sterkt på at du noensinne kommer til å gjøre det. Dokumentasjon er liksom ikke deres greie ...

Fra http://www.thewatcherfiles.com/symbols.htm kan vi finne mange sammenligninger slik som:

http://www.whale.to/b/oak_leaves_h.html

http://www.whale.to/b/fasces_s.html

http://www.whale.to/b/nazi_s.html

 

Man kan holde på sånn i det uendelige.

Det er ikke noe uendelig med å sitte i toppen av pyramiden, den er endelig.

 

Mer sludder. Selvfølgelig må man lese bøker hvis man vil forstå Holocaust.

Det er derfor vi har denne tråden slik at man kan plukke ut biter, noe vi har gjort. Det er bare du som kommer her og påstår vi skal lese oss ihel igjennom mange bøker.

 

Du tror virkelig ikke at alle bevisene fins på Internet?

Nok til å motbevise, siden de allierte gjorde slik en dårlig Nuremburg rettsak og i tillegg har mange jøder innrømmet senere at de har løyet om historiene sine, og mange motsigelser fra den offisielle historien.

 

Du finner mer om dette i disse trådene, men siden du ikke gjør noen innsats selv,

Så nå mener du plutselig at utdrag fra bøkene finnes i tråden og de kan brukes uten å lese bøkene og at det er jeg som skal lete dem frem? Det er din påstand så bevisbyrden hviler på dine skuldrer. La oss se om du kan komme med noe nytt og umotstridelig.

 

Ja. Du fant en utryddelsesleir i Hviterussland.

Der kan du se. Dine påstander holder ikke ord, mens mine er beviselige.

 

Du prosjiserer. Det var din påstand at det bare krevdes en håndfull jøder på toppen. Når jeg ber deg dokumentere den prøver du å si at det var min påstand. Det er smått surrealistisk med tanke på at du skrev: "Man trenger noen jøder i toppen, og noen millioner av sauer. Funker helt fint." som svar på hvordan konspirasjonen skulle fungert.

Det startet med en påstand du kom med: "Hvordan fikk en håndfull jøder tyske soldater til å slakte ned jødiske kvinner og barn i Baltikum, Polen, Ukraina og andre okkuperte områder?" For så å ro deg vekk fra det når jeg ber deg om å vise til kilder.

 

Quazer må gjøre en innsats selv hvis han vil bli tatt alvorlig. Det første Quazer burde gjort var å lese tråden og forholde seg til det som allerede er framkommet av dokumentasjon.

Er ikke bedre dokumentasjon her enn det var i Nuremberg rettssaken.

 

Josef Hell skulle det stått. Intervjuet ble gjort i 1922.

Rart at dette ikke skjedde da etter Adolf Hitler kom makten.

 

Ja, siden du ikke gidder å lese tråden

Din påstand din bevisbyrde. Da skal ikke de du kommer med påstander til lete igjennom hele tråden, fordi du er lat eller løgner. Det får deg til å fremstå i dårlig lys.

 

Jäger-rapporten, Ereignismeldung der UdSSR, Father Desbois, lokale vitner. Les en bok.

Ser ingen utdrag her jeg. Vi skal ikke lese bøker for påstander. Det kreves ikke bøker, det kan gjøres kortfattelig slik aom alle andre gjør, men du har visst problemer med det.

 

Fordi det er viser at du ikke klarer å komme med en god forklaring på hva som har skjedd, blant annet med de polske jødene.

Ingen massegraver, ingen bevis for holocaust. Det er nok bevis for enhver. Påstanden om at 3 millioner jøder ikke har blitt funnet er derfor noe annet som ikke hører til holocaust tråden, men må få egen tråd.

 

Første jeg leser: "whereby the corpses burned just partly and fresh corpses were placed on top of them thereafter), perhaps also for reasons of hygiene"

For det første har ikke kroppene under nok ild til å brenne de ovenfor og for det andre så vet vedkommende ikke hva han snakker om når han nevner at det kanskje var for hygienske grunner.

 

KTB står for Kriegstagebuch. Browning

Ja, har du noe utdrag du vil bringe frem til denn tråden?

Lenke til kommentar

De kaller seg kristne, det gjør de.

Påstand igjen uten kilder. Linken jeg kom med sa ingenting om religionskrig.

 

Folk som tror på Jesus driver med folkemord

Jeg vet om mange som tror på Jesus, men som ikke driver med folkemord. Du skriver jo bare masse søppel uten rot i virkeligheten.

 

Husker de å ta høyde for at utsultede mennesker på skjelett-størrelse tar mindre plass en dagens gjennomsnittlige menneske tro?

Men tyskerene kremerte jo jødene til aske. Hvorfor grave 17 meter ned i bakken, og med hva?

Lenke til kommentar

Det verste er at svaret er nei: De kommer til å regne med at gjennomsnittsmennesket tar opp 100x200x50 centimeter, og så komme på et eller annet tull med at lik blåser seg opp til det dobbelte, og eller at det bare er ett eller to lik i høyden.

Eller at likene ble fint stablet symmetrisk for bedre plass?

Lenke til kommentar

Har du lest artikkelen som det linkes til på den siden? Det er ikke rapporten fra de siste undersøkelsene som er gjort ved Treblinka. Artikkelen er Sturdy Colls sin doktoravhandling og redegjør for det arkeologiske arbeidet som er gjort ifbm. Holocaust så langt, og konklusjonen er kort oppsummert en redegjørelse for behovet for videre arbeid.

 

 

Og dette viser vel egentlig bare hvorfor det er et krav til en redegjørelse av innholdet man linker til - bla. for å sikre seg at folk har lest linkene selv før man poster dem...

 

Endret av Hugo_Hardnuts
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...